Objektiivin vuosihuolto Näytä suurempana

Kiikarien vuosihuolto

Ammattilaisen tekemä huolto kiikarillesi

Haluatko nauttia täydellisestä luontokokemuksesta? Tuo kiikarisi huoltoon ja varmista, että ne ovat puhtaat ja toimivat moitteetta. Tarkistamme kiikarin kunnon ja säädöt, sekä puhdistamme ne huolellisesti. Kevään koittaessa kiikaria tarvitaan eniten - varmista siis, että omasi ovat valmiina tuomaan luonnon lähellesi selkeästi ja terävästi!
LUE LISÄÄ ALTA

Tiedot

Osta heti

23,39 €


Kysy tuotteesta
Kiikarien vuosihuolto

Kiikarien vuosihuolto

 

Lisätiedot

Tuoteryhmä Huolto

Tiedot

Nauti täydellisistä luontohetkistä puhtaiden ja huollettujen kiikareiden kanssa

Kiikarien vuosihuolto on hyvä teettää, kun haluat varmistaa kiikariesi toimivuuden ja kunnon ennen tulevia luontoretkiä. Huollon aikana asiantuntijamme tarkistavat kiikariesi kunnon ja ehjyyden, jotta voit nauttia luonnosta huoletta. Kevään saapuessa tarvitset kiikareitasi entistä enemmän, joten varmista niiden täydellinen toiminta huollon avulla.

Vuosihuoltomme sisältää huolellisen linssi- ja ulkopintojen puhdistuksen, jonka avulla poistamme kertyneet roskat, pölyn ja lian kiikareistasi. Tarkastamme myös kaikki säädöt varmistaaksemme parhaan mahdollisen näkökokemuksen. Käymme läpi osien liikkuvuuden ja kiinnitykset, sekä objektiivien tarkennuksen ja dioptrian säätöt. Näin varmistamme, että kiikarisi tarjoavat sinulle parhaan mahdollisen luontokokemuksen.


OTA YHTEYTTÄ  • Kiikarien vuosihuolto sisältää ulkopintojen ja linssien puhdistuksen, osien liikkuvuuden ja kiinnityksien tarkistuksen, kiikarin objektiivien tarkennuksen ja dioptrian tarkistuksen. 
  • Kiikarien purkamista edellyttävät työt ja puhdistukset sekä mittalaitteilla tehtävät työt erillisen kustannusarvion mukaan. Lisätietoja voit kysyä osoitteesta info@jastekniikka.fi
  • Pyrimme samaan nopeuteen kuin kameran kennonpuhdistuksissa. Maksun voit hoitaa paikanpäällä tai ostaa palvelun etukäteen netistä. Liitä tilausvahvistus kiikariesi mukaan.
  • Maksun voit hoitaa paikanpäällä tai ostaa palvelun etukäteen netistä, mikä nopeuttaa laitteen kirjaamista huoltooon. Muistathan kertoa huoltoa varatessasi, jos olet ostanut sen jo etukäteen verkkokaupastamme. Kerro myös tilauksen yhteydessä saamasi tilausnumero.
  • Voit tuoda kiikarisi meille huollettavaksi Turun tai Helsingin myymäläämme, tai voit lähettää sen meille Postitse. Postin välityksellä palvelu hoituu muutaman päivän toimitusajallaja veloitamme lähetyskulut. Valitse ostoskorissa mieleinen toimitustapa. Täältä löydät ohjeet postitukseen.


Lisätarvikkeet