Vintage 

Vintage-kauppaamme on listattu pieni osa alati muuttuvasta vintage-kokoelmastamme, joka sijaitsee Turun myymälässämme, kameramuseomme ohella. Kaikki myynnissä olevat tuotteet on puhdistettu ja testattu, sekä tarvittaessa myös huollettu. Kaikki tuotteet ovat toimintakunnossa, ellei tuotekuvauksessa toisin mainita. Tuotteet on mahdollista saada nähtäville myös Helsingin myymälään.


Vintage-kauppamme myös ostaa filmikameroita, objektiiveja ja muuta vintagekalustoa. Jos haluat vanhoista filmikameroistasi tarjouksen, tai sinulla on muita vintage-aiheisia kysymyksiä, ota yhteyttä osoitteeseen myynti@jastekniikka.fi.

Meiltä myös vintage-laitteiden huollot ja korjaukset ammattitaidolla.

Verkkokaupan toimitusehdot

/sivu
 • Vintage
  175,00 €

  Leica M -pikkutele ulkoisesti kuluneessa, mutta mainiossa kuvauskunnossa. Etulinssissä pieni pintapuolinen jälki, muutoin optiikka on kunnossa, eikä pölyä ole liiallisesti. Tarkennus ja himmennin kunnossa. Leican linssinsuojat mukaan.

  175,00 €
 • Vintage
  3 199,00 €

  Kompakti, mutta valovoimainen vähän harvinaisempi Zuiko-superlaajakulma. Tarkennus sulava ja tasainen, himmennin puhdas ja napakka. Optiikka siisti, eikä esim. havaittavaa utua. Takaelementissä on pieni n. 1mm pituinen naarmu. Testeissä linssi piirtää hienosti. Olympuksen linssinsuojat nukaan.

  3 199,00 €
 • Vintage
  425,00 €

  Pidempi valovoimainen ja vähän harvinaisempi potrettitele Olympus OM -kiinnityksellä. Tarkennus sulava, himmennin napakka. Normaalia ulkoista kulumaa. Etulinssissä helposti havaittavia puhdistusjälkiä ja hiusnaarmuja. Piirtää kuitenkin hienosti ja muutoin optiikka on siisti. Sisäänrakennettu vastavalosuoja. Linssinsuojat mukaan.

  425,00 €
 • Vintage
  445,00 €

  Nikonin täysin mekaaninen 1970-luvun ammattilaiskamera DP-12 / Photomic AS -etsimellä. Kaikin puolin erinomaisessa toimintakunnossa, suljinajat ja valotus hyvin spekseissä. Normaaleja ulkoisia käytön jälkiä, prismassa hieman enemmän. Uusitut valotiivisteet ja peilin pehmuste. Nikonin runkotulppa ja AR-1 laukaisimen herkistin mukaan. Ai- ja Ai-s -optiikoille.

  445,00 €
 • Vintage
  440,00 €

  Nikonin täysin mekaaninen työjuhta 1970-luvulta Photomic DP-3 -etsimellä. Kaikin puolin erinomaisessa toimintakunnossa ja suljinajat spekseissä. Normaalia ulkoista käytön jälkeä ja patinaa. Uudet valotiivisteet ja peilin pehmuste. Nikonin runkotulppa ja AR-1 laukaisimen herkistin mukaan.

  440,00 €
 • Vintage
  599,00 €

  Mekaaninen filmirunko 1960-luvulta Saksan Wetzlarista 50mm Summicronin kera. Runko ja linssi molemmat erinomaisessa ja täydessä toimintakunnossa. Suljinajat kohdillaan, mittari toimii, Summicronin optiikka on siisti ja tarkennus sulava. Leican valmiuslaukku ja linssille Series VI suodinpidike mukaan. Summicron on ns. 2cam-versio.

  599,00 €
 • Vintage
  150,00 €

  Näppärän kokoinen pikkutele Canon FD -kiinnityksellä ja aikansa parhaimmalla S.S.C. pinnoitteilla. Tarkennus vähän kuivakka, mutta kuitenkin tasainen. Himmennin napakka ja optiikka siisti. Ulkoasukin varsin miellyttävä. Canonin linssinsuojat ja BT-55 vastavalosuoja mukaan.

  150,00 €
 • Vintage
  125,00 €

  Canon FD semilaajakulma kaikin puolin mainiossa kunnossa. Joitain ulkoisia käytön jälkia, mutta optiikka on siisti ja tarkennustuntuma hyvä. Canonin linssinsuojat mukaan.

  125,00 €
 • Vintage
  375,00 €

  Alun perin M3:lle valmistettu versio 35mm Summaronista "kakkuloilla", jotka laajentavat 50mm helokehät 35mm näkymäksi. Tasainen tarkennus, himmennin säätyy miellyttävästi ja tarkasti. Linssi on varsin siisti optisesti, vain joitain hieman huomaamattomia puhdstusjälkiä. Kakkuloissa utua ja pari pientä naarmua, mutta etsinnäkymä on siisti ja selkeä....

  375,00 €
 • Vintage
  400,00 €

  Oscar Barnackin suunnittelema mittaetsinkamera vuodelta 1938. Kaikki suljinajat kunnossa, mittaetsin kohdillaan ja Elmarin tarkennus sulava. Elmarissa joitain pölyhiukkasia ja hieman puhdistusjälkiä, mutta täysin kuvauskunnossa, piirto testattu digirungolla. Normaaleja käytön jälkiä 84-vuotiaalle kameralle. Nahkahihna ja filmipuola mukana.

  400,00 €
 • Vintage
  400,00 €

  Mittaetsinklassikko 1950-luvun Stuttgartista valovoimaisella 50mm Sonnarilla. Kaikki suljinajat toimivat, Sonnarin optiikka on siisti ja naarmuton, mittaetsin on kohdillaan ja mekaniikka toimii mukavasti. Valotusmittarikin toimii edelleen, mutta vaatii joskus pienen napautuksen herätäkseen. Alkuperäinen kotelo mukaan.

  400,00 €
 • Vintage
  165,00 €

  Olympuksen likilegendaarinen filmipokkari. Erinomaisessa ja täydessä toimintakunnossa. Valotiivisteet uusittu. Alkuperäinen linssinsuoja ja rannehihna mukaan. 

  165,00 €
 • Vintage
  425,00 €

  Hopeinen Nikkor-"pannukakku" kaikin puolin erinomaisessa kunnossa. Otiikka on siisti, mekaniikka sulavaa ja ulkoasu liki uudenveroinen. Mukana HN-35 vastavalosuoja, NC-suodin, ja linssinsuojat.

  425,00 €
 • Vintage
  150,00 €

  Leica TOOUG pöytäjalusta 14121 kuulapäällä. Jalustassa jonkin verran käytön jälkiä, kuulapää siistimpi. Molemmat erinomaisessa toimintakunnossa. 14121:sta löytyy sekä 1/4" että 3/8" kierteet.

  150,00 €
 • Vintage
  620,00 €

  Huippuvalovoimainen käsitarkenteinen potrettilasi. Tarkennustuntuma ehkä ihan aavistuksen jäykemmän puoleinen, mutta tarkka ja ilman välystä. Himmennin napakka ja ulkoasu siisti. Joitain pölyhiukkasia optiikassa, joista osa vähän isompiakin, mutta ei mitään liiallista tai piirtoon vaikuttavaa. Linssipinnat ovat naarmuttomat. Nikonin linssinsuojat ja HN-20...

  620,00 €
 • Vintage
  595,00 €

  Huippuvalovoimainen Nikkor-semilaajakulma erinomaisessa kunnossa. Optiikka on siisti, tarkennus sulava, himmennin puhdas ja napakka. Ulkoasukin todella siisti. Nikonin linssinsuojat ja HN-3 vastavalosuoja mukaan. Hieno!

  595,00 €
 • Vintage
  125,00 €

  Nikonin E-sarjan "pannukakku"-kokoinen normaaliobjektiivi erinomaisessa kunnossa. Tarkennus tasainen ja sulava, himmennin puhdas ja napakka. Ei liiallista pölyä optiikassa, linssipinnat ovat siistit. Mukana Nikonin linssinsuojat.

  125,00 €
 • Vintage
  95,00 €

  Kompakti ja kevyt 35mm semilaajakulma. Optiikka siisti, tarkennus sulava, himmennin napakka. Ulkoasukin varsin siisti. Nikonin linssinsuojat mukaan. 

  95,00 €
 • Vintage
  75,00 €

  Kompakti ja kevyt Ai-s pikkutele Nikonille. Etulinssin pinnoitteessa puhdistusjälkiä, näillä tuskin vaikutusta piirtoon. Muutoin optiikka siisti ja tarkennus mukava. Linssinsuojat mukaan.

  75,00 €
 • Vintage
  90,00 €

  Nikonin normaalioptiikka erinomaisessa kunnossa. Optiikka vähäpölyinen ja naarmuton, normaalia ulkoista käytön jälkeä. Mukana alkuperäinen myyntipakkaus täsmäävällä sarjanumerolla sekä linssinsuojat. Automaattitarkennus vaatii rungon, jossa tarkennusmoottori.

  90,00 €
 • Vintage
  89,00 €

  Kompakti zoom-Nikkor alkuperäispakkauksessaan. Optiikka siisti, tarkennus ja zoom tasaiset ja sulavat, himmennin öljytön ja napakka. Ulkoasukin siisti. Nikonin linssinsuojat mukaan.

  89,00 €
 • Vintage
  165,00 €

  Nikonin skarppi normaalilasi alkuperäisessä myyntipakkauksessaan. Erinomaisessa kunnossa. Tarkennus on sulava ja tasainen, himmennin on napakka ja optiikka on siisti. Ulkoasukin varsin siisti. Nikonin linssinsuojat mukana.

  165,00 €
 • Vintage
  400,00 €

  Puoliautomaattinen klassikkorunko alkuperäisessä myyntipakkauksessaan. Erinomaisessa ja täydessä toimintakunnossa. Käytön jälkiä lähinnä pohjalevyssä ja takakannessa, ulkoasu muutoin erittäinkin siisti. Valotus ja suljinajat kohdillaan. Uudet valotiivisteet ja peilin pehmuste. Mukana myös Nikonin runkotulppa ja suomenkielinen käyttöohje.

  400,00 €
 • Vintage
  395,00 €

  Täysin mekaaninen klassikkorunko alkuperäispakkauksessaan. Erinomaisessa toimintakunnossa, uudet valotiivisteet ja peilin pehmuste. Kevyttä ulkoista käytön jälkeä, prisman päällinen hitusen vino, yleisilme siisti. Mukana myös englanninkielinen käyttöohje ja Nikonin runkotulppa.

  395,00 €
 • Vintage
  225,00 €

  Kompakti, mutta erittäin valovoimainen potrettilinssi Nikon Ai-s bajonetilla. Ulkoasu ja optiikka siistit, himmennin puhdas ja napakka. Tarkennuksessa pientä epätasaisuutta, mutta ei jäykkyyttä, eikä välystä. Linssinsuojat ja myyntipakkaus mukaan.

  225,00 €
 • Vintage
  325,00 €

  Moderni kulttikamera skarpilla 35mm f/2.8 linssillä. Napakassa ja täydessä toimintakunnossa. Valotus ja tarkennus on testattu huoltomme testilaitteistolla, filminsiirto varmistettu testifilmillä. Optiikka on siisti ja naarmuton. Vain kevyttä käytön jälkeä.

  325,00 €
 • Vintage
  24,00 €

  Voimakkaat värit, kaunis rakeisuus ja erittäin ainutlaatuinen tyyli. Jokainen rulla on ammattilaisten huolella sävyttämä. Valmistettu käsityönä Saksassa. Värisävytetty 35mm filmi Kehitys C-41 (kehitys onnistuu kaikissa filmilabroissa) 36 valotusta Ammattitasoinen ja laadukas ISO 100, DX-koodattu

  24,00 €
 • Vintage
  175,00 €

  Valovoimainen semilaajakulma Canon EOS -kameroille. Filmirungolle tai täyskennoiselle. Erinomaisessa toimintakunnossa, optiikka siisti. Canonin linssinsuojat mukana.

  175,00 €
 • Vintage
  59,00 €

  Sääsuojattu filmipokkari 35-120mm zoom-objektiivilla. Ulkoasu verrattaen siisti, toiminta napakkaa, tukevaa tekoa. Hihna ja kotelo mukaan.

  59,00 €
 • Vintage
  200,00 €

  Laajakulmaisella 28-100mm zoom-objektiivilla varustettu vähän harvinaisempi Mju. Napakassa ja täydessä toimintakunnossa, optiikka siisti. Vain kevyttä käytön jälkeä. Hihna ja kotelo mukaan. 

  200,00 €
 • Vintage
  29,00 €

  Näppärä yleiszoom Olympuksen OM-kiinnitykselle. Etulinssissä joitain pikkunaarmuja, jotka voivat näkyä esim. heijastumina vastavalossa. Muutoin optiikka on siisti. Tarkennus ja zoom tasaiset ja himmennin napakka. Takatulppa ja vastavalosuoja mukaan.

  29,00 €
 • Vintage
  25,00 €

  28-80mm yleiszoom Canon FD -kiinnityksellä. Ns. one-touch zoom, eli tuttavallisemmin "pumppuzoom". Hieman pölyä ja utua optiikassa, mikä voi näkyä esim. kontrastin alenemisena vastavaloon kuvatessa. Tarkennus kuivakka, mutta tasainen. Monikalvopinnoitettu, mutta heijastumia syntyy melkein pyytämättäkin, mahdollisesti isosta ja ulkonevasta etulinssistä...

  25,00 €
 • Vintage
  45,00 €

  Teleprime Pentax K -kiinnityksellä. Siisti optiikka, mukava tarkennus, ulkoasu siisti. Monikalvopinnoitettu. Linssinsuojat ja alkuperäinen linssikotelo mukaan. Jämptiä tekoa.

  45,00 €
 • Vintage
  35,00 €

  Metallinen vastavalosuoja Leica Summicron-R 50mm f/2 I ja Elmarit-R 35mm f/2.8 I -linsseille. Erinomaisessa kunnossa.

  35,00 €
 • Vintage
  35,00 €

  Tele-prime Minolta MD -kiinnityksellä. Tarkennus sulava ja optiikka siisti. Sisäänrakennettu vastavalosuoja. Linssinsuojat mukaan. Jämptiä tekoa.

  35,00 €
 • Vintage
  245,00 €

  Yksi pienimpiä täysin mekaanisia 35mm järjestelmäkameroita. Täydessä toimintakunnossa, normaalia ulkoista käytön jälkeä. Valotiivisteet on uusittu. OM-1:lle tyypillisesti prisman pehmuste on ikäännyttyään jättänyt etsinkuvan alareunaan mustaa jälkeä (ks. kuva), mutta kuviin tämä ei toki vaikuta. Optiikka kaikin puolin mainiossa kunnossa. Linssinsuoja mukaan.

  245,00 €
 • Vintage
  59,00 €

  1:1 makro-objektiivi Canon FD -kiinnityksellä. Tarkennus sulava, optiikka siisti. Linssinsuojat mukaan.

  59,00 €
 • Vintage
  265,00 €

  Monipuolinen Canon FD -runko erinomaisessa ja täydessä toimintakunnossa. Normaalia ulkoista käytön jälkeä. Valotiivisteet ja peilin pehmuste uusittu. Canonin runkotulppa mukaan.

  265,00 €
 • Vintage
  139,00 €

  Nikonin skarppi normaalilasi erinomaisessa kunnossa. Tarkennus on aavistuksen kuivakka, mutta tasainen ja sulava. Optiikka on siisti. Himmennin on öljytön ja napakka. Nikonin linssinsuojat mukaan.

  139,00 €
 • Vintage
  45,00 €

  45mm loittorengas RZ67 optiikoille. Kaikin puolin mainiossa kunnossa. Suojatulpat ja rähjäinen myyntipakkaus mukaan.

  45,00 €
 • Vintage
  16,00 €

  Värikylläinen 35mm ISO 400 värifilmi. Yksi 36 kuvan rulla.

  16,00 €
 • Vintage
  239,00 €

  135mm linssi Pentax 6x7 -keskiformaattikameroille. Siisti ulkoasu, tarkennus sulava, himmennin napakka. Etulinssin takana hieman utua, ei vaikuttane piirtoon ja muutoin optiikka on varsin siisti. Linssin maksimisuurennos 1:3.2, 1:1 vaatii loittorenkaat. Pentaxin linssinsuojat mukaan.

  239,00 €
 • Vintage
  95,00 €

  Lyhyt tele / potrettilinssi Pentaxin 6x7 kameroille. Rujo ulkoasu, mutta optiikka on ilman naarmuja tai muita kulumia ja on muutoinkin siisti. Tarkennus tasainen, himmennin napakka. Integroitu vastavalosuoja. Pentaxin linssinsuojat mukaan.

  95,00 €
 • Vintage
  375,00 €

  Skarppi vm. 1978 pikkutele Leica M -bajonetilla. Optiikka naarmuton ja ilman liiallista pölyä. Tarkennus aavistuksen kuivakka, mutta tasainen ja ilman välystä. Himmenninlehdillä kevyitä öljyjälkiä, mutta tällä ei vaikutusta käyttöön. Leican linssinsuojukset mukana.

  375,00 €
 • Vintage
  89,00 €

  Harvinaisempi HN-4 vastavalosuoja 45mm f/2.8 GN Nikkorille. Joitain käytön jälkiä, yleisilme ihan siisti. 

  89,00 €
 • Vintage
  295,00 €

  Hieno Leica R -teleobjektiivi erinomaisessa kunnossa. Sulava tarkennus, siisti optiikka, hiemmennin puhdas ja napakka. Normaalia ulkoista käytön jälkeä. Sisäänrakennettu vastavalosuoja. Leican linssinsuojat mukaan. 

  295,00 €
 • Vintage
  495,00 €

  Skarppi, mutta kompakti Leica R -laajakulma. Tarkennus on sulava ja tasainen, himmennin on öljytön ja napakka. Hentoinen utu yhdellä elementillä, joka ei havaittavissa normaalivalaistuksessa ja muutoin optiikka on siisti ja vähäpölyinen. Ulkoasu on siisti, mutta joitain käytön jälkiä löytyy. 3-cam, eli sopii kaikille Leica R -kameroille. Leican...

  495,00 €
 • Vintage
  365,00 €

  Semilaajakulma Leica R -kiinnityksellä, 1-cam linssi. Tarkennus on sulava, himmennin on puhdas ja napakka. Optiikka ei ole pölytön, mutta siisti. Leican takatulppa, Series VI -suodinpidike ja vähän kulunut 12564 vastavalosuoja mukana.

  365,00 €
 • Vintage
  349,00 €

  Viimeisin 'A12N'-versio dark slide -pidikkeellä. Käytön jälkeä löytyy, mutta erinomaisessa toimintakunnossa. Valotiivisteet uusittu.

  349,00 €
 • Vintage
  29,00 €

  Simppeli filmipokkari salamalla ja panoraamarajaustoiminnolla. Kaikin puolin toimiva. Etsimen suojapleksin alla hieman pölyä, joka ei käyttöä haittaa. Rannehihna mukana.

  29,00 €
 • Vintage
  39,00 €

  Telezoom f/4 valovoimalla Pentax K bajonetille. Zoom vähän löystynyt, mikä näille tyypillistä, muutoin erinomaisessa kunnossa. Pölyäkään ei ole liiallisesti. Linssinsuojat mukaan.

  39,00 €
 • Vintage
  49,00 €

  Nikonin näppärän kokoinen telezoom mainiossa kunnossa. Zoom ja tarkennus näille tyypillisesti vähän löysät, mutta sulavat ja tasaiset. Himmenninlehdet puhtaat ja liikkuvat napakasti. Ei liiallista pölyä optiikassa. Nikonin linssinsuojat mukaan.

  49,00 €
 • Vintage
  1 299,00 €

  Huippulaadukas laajakulma Hasselille, "kelluvalla" linssielementillä. Suljinajat kohdillaan, tarkennus sulava ja tasainen, optiikka siisti, Linssinsuojat ja vastavalosuoja mukaan.

  1 299,00 €
 • Vintage
  375,00 €

  Canonin F-1 -ammattilaisrungon viimeisin versio, aikansa todellinen työjuhta. Reippaasti ulkoista käytön jälkeä ja patinaa, mutta erinomaisessa ja täydessä toimintakunnossa. Uusitut valotiivisteet ja peilin pehmuste. AE tähyslasi. Canonin runkotulppa mukaan.

  375,00 €
 • Vintage
  325,00 €

  Canon-filmirunko 50mm f/1.8 normaaliobjektiivilla. Kamera ja objektiivi molemmat erinomaisessa ja täydessä toimintakunnossa. Ulkoasu siisti, vain kevyttä käytön jälkeä. Kamerassa uudet valotiivisteet ja peilin pehmuste. Canonin linssinsuoja mukaan.

  325,00 €
 • Vintage
  119,00 €

  Hyväpiirtoinen potrettilasi Canon FD -kiinnityksellä. Tasainen tarkennus, napakka himmennin. Etulinssissä pieni pistemäinen jälki / naarmu, muutoin optiikka on varsin siisti ja suhteellisen vähäpölyinen. Sisäänrakennettu vastavalosuoja. Linssinsuojat mukaan.

  119,00 €
 • Vintage
  185,00 €

  Klassinen Nikkor-potrettilinssi mainiossa kunnossa. Tarkennus tasainen ja ilman välystä. Himmentimen lamellit siisti ja liikkuvat napakasti. Hieman pölyä optiikassa, mutta ei liiallisesti. Bokeh on äärimmäisen miellyttävä. Nikonin linssinsuojat ja HS-4 vastavalosuoja mukaan.

  185,00 €
 • Vintage
  225,00 €

  Potretti-Nikkor 1960-luvun lopusta / 1970-luvun alusta. Ei naarmuja tai puhdistusjälkiä, eikä liiallista pölyä. Tarkennus vähän kuivakka, mutta tasainen. Normaalia ulkoista käytön jälkeä ja patinaa. Nikonin linssinsuojat mukaan. Vanhempi Nippon Kogaku Japanin Pre-Ai optiikka. Toimii hienosti adaptoituna tai esim. F:n, F2:n tai Nikkormatin kaverina.

  225,00 €
 • Vintage
  220,00 €

  Leitz Canadan pikkutele Leica M:lle tarkennusta helpottavilla suurentavilla kakkuloilla. Takalinssissä melko paljon puhdistusjälkiä, muutoin optiikka on varsin siisti ja vähäpölyinen. Tarkennus on tasainen. Sisäänrakennettu vastavalosuoja. Leican linssinsuojat ja Series VII -suodinpidike mukaan.

  220,00 €
 • Vintage
  599,00 €

  Leica CL:lle suunniteltu pienikokoinen Summicron, joka istuu mainiosti muillekin M-bajonetin rungoille (aktivoi 50mm helokehät). Tarkennus tasainen, ei liiallista pölyä optiikassa, himmennin öljytön. Takalinssissä pari huomaamatonta puhdistusjälkeä, joilla ei vaikutusta piirtoon. Mukana myyntipakkaus (alunperin toiselle sarjanumerolle), alkuperäiset...

  599,00 €
 • Vintage
  75,00 €

  Minoltan filmipokkari salamalla ja käsitarkenteisella 38mm f/4 linssillä. Siisti ja täydessä toimintakunnossa. Linssinsuoja ja rannehihna mukaan. Käyttää tavallisia 1.5V AA-paristoja.

  75,00 €
 • Vintage
  395,00 €

  1970-luvun terävästi piirtävä kalansilmä-Nikkor erinomaisessa kunnossa. Optiikka siisti ja linssit naarmuttomat. Tarkennus vähän kuivakka, mutta tasainen ja ilman välystä. Himmennin puhdas ja napakka. Ulkoasu siisti. Kolme sisäänrakennettua värisuodinta (Y48, O56, R60) mustavalkokuvaukseen. Alkuperäiset linssinsuojat ja linssikotelo mukaan.

  395,00 €
 • Vintage
  389,00 €

  Super-valovoimainen Nikkor-normaali 1970-luvulta. Tarkennus aavistuksen kuivakka, mutta tasainen ja sulava. Optiikka on siisti, himmennin on öljytön ja napakka. Nikonin linssinsuojat mukaan.

  389,00 €
 • Vintage
  375,00 €

  Hasselin klassinen potrettitele uudemmilla T* -pinnoitteilla. Tarkennus tasainen, suljinajat kohdillaan, optiikka siisti ja linssipinnat naarmuttomat. Linssinsuojat mukaan.

  375,00 €
 • Vintage
  475,00 €

  Vajotettava Elmar 50mm Leica M -bajonetilla. Ulkoasu siisti, tarkennus sulava. Optiikka naarmuton ja siisti. Himmenninrenkaan tuntuma vähän epämääräinen, mutta käyttökelpoinen. Leican linssinsuojat ja UVa-suodin mukaan.

  475,00 €
 • Vintage
  30,00 €

  Adaptall-laajakulma Nikon F -adapterilla. Tarkennuksessa pieni välys, mutta täysin käyttökelpoinen. Vähäistä utuisuutta optiikassa, tällä tuskin ainakaan isoa vaikutusta piirtoon. Takatulppa mukaan.

  30,00 €
 • Vintage
  39,00 €

  Nikonin loittorengassetti jossa 1kpl kutakin rengasta (K1, K2, K3, K4 ja K5). Erinomaisessa kunnossa. Nahkakotelo mukaan.

  39,00 €
 • Vintage
  50,00 €

  Normaaliobjektiivi Minolta MD -kiinnityksellä. Miellyttävän sulava tarkennus, himmennin öljytön ja napakka. Hieman pölyä optiikassa, mutta ei liiallisesti. Minoltan linssinsuojat mukaan.

  50,00 €
 • Vintage
  35,00 €

  Kompakti potrettitele M42-kiinnityksellä. Kaikin puolin mainiossa kunnossa. Tarkennus tasainen, optiikka siisti, himmennin napakka.

  35,00 €
 • Vintage
  149,00 €

  Filmipokkari skarpilla 35mm f/3.5 D.Zuiko -linssillä ja automaattivalotuksella. Siistissä ja täydessä toimintakunnossa, uusitut valotiivisteet. Mukana A11-salama ja rannehihna.

  149,00 €