Huolto kameralle, objektiiville ja kiikareille 

Huollata laitteesi kesäkuntoon

JAS Kamerahuolto laittaa kamerasi, objektiivisi ja kiikarisi kuntoon vuosikymmenten ammattitaidolla, sekä laitevalmistajien hyväksymillä menetelmillä. Vuosihuollossa kamerateknikko tarkistaa laitteesi toiminnan ja puhdistaa sen huolellisesti. Jos havaitsemme jotakin onglemaa, saat siitä tiedon ja mahdollisen kustannusarvion korjauksesta. Lue lisää tarjoamistamme huolloista alla olevista linkeistä. 

Tiedämme, ettet halua olla kauaa erossa laitteistasi, joten teemme vuosihuollot ja kennonpuhdistukset aina mahdollisuuksien mukaan samana tai seuraavana päivänä huoltoon saapumisesta. 

Huollon voi ostaa jo etukäteen verkkokaupastamme, mikä nopeuttaa laitteen kirjaamista huoltoon. Muistathan kertoa ennakkoon ostamastasi palvelusta huoltoa varatesssa. Voit tuoda laitteesi Turun tai Helsingin myymäläämme tai lähettää meille postitse. Ohjeet postitukseen löydät täältä. Postikulut veloitamme erikseen.

*Kaikkiin kameramalleihin ei ole saatavana päivityksiä tai niitä ei ole mahdollista asentaa.

 • 20,16 €

  Tarkastamme missä kunnossa objektiivisi on Oletko myymässä objektiiviasi ja haluaisit saada luotettavan todistuksen sen kunnosta? JAS Kamerahuolto tekee objektiivillesi kuntotarkastuksen, josta saat mukaasi raportin laitteen toiminnasta. Näin sen myyminen eteenpäin sujuu helpommin. Hallutessasi voimme tehdä objektiiville myös puhdistuksen. Lue lisää alta.

  20,16 €
 • 20,16 €

  Tarkastamme missä kunnossa kamerasi on Oletko myymässä kameraasi ja haluaisit saada luotettavan todistuksen sen kunnosta? JAS Kamerahuolto tekee kamerallesi kuntotarkastuksen, josta saat mukaasi raportin laitteen toiminnasta. Näin kameran myyminen eteenpäin sujuu helpommin. Hallutessasi voimme tehdä kameralle myös kattavan puhdistuksen. Lue lisää alta.

  20,16 €
 • 63,71 €

  Huolto ja puhdistus kinofilmikameralle Filmikamera on hyvä huoltaa säännöllisesti, jotta se toimii kuten pitääkin ja ottamasi kuvat näyttävät onnistuneilta. Kamerahuollon ammattilaisen tekemässä vuosihuollossa käymme läpi kamerasi tärkeät osat ja toiminnot, sekä puhdistamme sen huolellisesti. Varmista filmikamerasi kuvauskunto tuomalla se huollettavaksi....

  63,71 €
 • 23,39 €

  Ammattilaisen tekemä huolto kiikarillesi Haluatko nauttia täydellisestä luontokokemuksesta? Tuo kiikarisi huoltoon ja varmista, että ne ovat puhtaat ja toimivat moitteetta. Tarkistamme kiikarin kunnon ja säädöt, sekä puhdistamme ne huolellisesti. Kevään koittaessa kiikaria tarvitaan eniten - varmista siis, että omasi ovat valmiina tuomaan luonnon...

  23,39 €
 • 52,42 €

  Ammattilaisen tekemä kennonpuhdistus täysikennoiselle kameralle Järjestelmäkameran kuvakenno kannattaa puhdistaa ennen kuin siinä oleva lika heikentää otosten laatua. Käytön myötä kennolle kertyy likaa huolellisellakin käsittelyllä. JAS kamerahuollossa puhdistuksen tekee aina ammattitaitoinen kamerateknikko käyttäen uusinta tekniikkaa ja valmistajien...

  52,42 €
 • 41,94 €

  Ammattilaisen tekemä kennonpuhdistus croppikennoiselle kameralle Järjestelmäkameran kuvakenno kannattaa puhdistaa ennen kuin siinä oleva lika heikentää otosten laatua. Käytön myötä kennolle kertyy likaa huolellisellakin käsittelyllä. JAS kamerahuollossa puhdistuksen tekee aina ammattitaitoinen kamerateknikko käyttäen uusinta tekniikkaa ja valmistajien...

  41,94 €
 • 21,45 € 31,45 €
  Ale!

  Kameran näytön suojaaminen kannattaa Kuvausten tohinassa kameran näyttö kolahtaa helposti ja naarmuisella tai rikkinäisellä näytöllä on ikävä työskennellä. Suojakalvomme on erittäin kestävä ja laadukas 0,14mm erityisfilmi, jossa on panssarilasin tasoinen iskunkestävyys. Siinä on vettä ja likaa hylkivä pinta, sekä loistava käytettävyys kosketusnäytön kanssa.

  21,45 € 31,45 €
 • 63,71 €

  Kamerahuollon ammattilaisen tekemä puhdistus ja tarkistus kamerallesi Palvelu pitää sisällään kamerarungon puhdistuksen ja perustoimintojen (kuten valotus, tarkennus ja käyttöpainikkeet) tarkastuksen, kennon puhdistuksen käyttäen valmistajien hyväksymiä aineita ja ionisoitua paineilmaa, tähyslasin puhdistuksen ja firmware päivityksen. Lue lisää alta.

  63,71 €
 • 44,35 €

  Kamerahuollon ammattilaisen tekemä tarkistus ja puhdistus objektiivillesi Objektiivin vuosihuolto kattaa pintojen ja kontaktien ulkopuolisen puhdistuksen ja objektiivin toimintojen tarkastuksen referenssirunkoa ja visuaalista havainnointia käyttäen.

  44,35 €