HuoltopalvelutBanneri2.jpg

JAS Tekniikan huoltopalvelut 

Olemme valtuutettu Canon, Casio, Hensel, Jinbei, Nikon ja Samsung huolto. Huoltopalvelumme kattaa analogiset ja digitaaliset kamerat, videokamerat, objektiivit, sekä salamalaitteet. Canonin osalta palvelu kattaa lisäksi suurkuvatulostimet, projektorit sekä henkilökohtaiset toimistolaitteet, kuten lasertulostimet, skannerit ja monitoimilaitteet. Valtuutettuna huoltona hoidamme edellä mainittujen merkkien takuuhuollot sekä ei-takuunalaiset huollot.

Lisäksi olemme Sony PRO Support Touch Point, eli voit tuoda myös rikki menneen Sony kameran tai objektiivin meille ja me hoidamme sen korjattavaksi. 

Vintage kameroiden, objektiivien ja kuvauslaitteiden huollot ja korjaukset hoidamme myös ammattitaidolla.

Huollamme ja korjaamme Nikon ja Canon kiikarit ammattitaidolla, alkuperäisillä varaosilla ja oikeilla työkaluilla. Meiltä onnistuu pienemmät ja suuremmat korjaukset, prismojen ja tarkennusten säädöt ja typpitäyttö. Kysy korjauksia myös muun merkkisiin kiikareihin.


Näin helposti toimitat laitteen meille huoltoon:

 Kirjaa meille laitteesi tiedot huoltoa varten


Yksityishenkilöt:

Kirjaa laitteesi meille huoltoon tästä KIRJAA

Seuraa huoltosi tilaa tästä SEURAAYritykset:

Täytä ja tulosta tämä huollon mukaan  HUOLTOLÄHETE 

Seuraa huoltosi tilaa tästä SEURAA Tuo tai lähetä laitteesi meille

Tuo itse toimipisteeseemme:

Turku: Maariankatu 1, 20100 Turku ( Ma–Pe 9–17)

Helsinki: Mannerheimintie 160, 00300 Helsinki ( Ma–Pe 9–17)Lähetä postitse:

1. Täytä ja tulosta HUOLTOLÄHETE  Mikäli käytössäsi ei ole tulostinta, liitä huollon mukaan vapaamuotoinen lähete samoin tiedoin kuin JAS Tekniikan huoltolähetteessä. 

2. Pakkaa laite, huoltolähete ja ostokuitti samaan pakettiin. Mikäli kyseessä on takuuhuolto laitteen mukana tulee toimittaa takuukuitti. Voit toimittaa meille joko alkuperäisen kuitin tai kopion, palautamme lähettämäsi tositteet sinulle huolletun laitteen mukana. Ostokuitista, kuittikopiosta tai muusta takuutodistuksesta on käytävä ilmi tuote, ostopäivä ja -paikka. Takuukortin tulee olla myyjäliikkeen vahvistama (leima tai allekirjoitus). Pakkaa laite huolellisesti kuljetusvaurioiden välttämiseksi. Laita pakettiin riittävästi tarkoitukseen sopivaa täytemateriaalia, jotta laite pysyy laatikossa tiiviisti paikoillaan ja on riittävästi pehmustettu. Teippaa paketti huolella.

3. Kirjoita paketin päälle osoitteeksi  "JAS Tekniikka Oy, Maariankatu 1, 20100 Turku" (Kaikki huoltolähetykset tähän osoitteeseen), sekä palautustunnus Postille 635541. Lisää myös omat yhteystietosi.

4. Vie lähetys Postiin ja kerro, että kyseessä on JAS Tekniikka Oy:n palautus (sopimustunnus Postille 635541)

5. Saat meiltä ilmoituksen kun olemme vastaanottaneet lähetyksesi ja kirjanneet laitteesi huoltoon.Huomioitavaa:

Postin palautus on takuuhuoltojen osalta maksuton, muiden huoltojen osalta veloitamme kuljetuksen jälkikäteen huoltolaskun yhteydessä.

Takuu kattaa laitteen lähetyskulut huoltoon ja takaisin asiakkaalle, mikäli laite toimitetaan Postin palautuksella. Mikäli käytät muuta toimitustapaa, joudumme veloittamaan lähetyskulut myös takuuhuoltojen osalta.

Mikäli laitteessa havaitaan takuun ulkopuolinen vika (esim. pudotus- tai nestevaurio), veloitamme vikaselvityksestä pientyöveloituksen ja laitteen mahdolliset lähetyskulut. Vikaselvityksen yhteydessä asiakas saa automaattisesti käyttöönsä kustannusarvion laitteen korjauskustannuksista. Mikäli laite korjataan, ei edellä mainittua pientyönmaksua veloiteta erikseen. Pientyömaksu ja laitteen mahdolliset lähetyskulut veloitetaan myös, mikäli laitteesta ei vianselvityksen yhteydessä löydetä vikaa.

JAS Tekniikka ei vastaa huoltoon lähetettävien laitteiden mahdollisista kuljetusvaurioista. Kuljetusliikkeen korvausvastuu mahdollisista vahingoista (tavaran katoaminen tai rikkoutuminen) perustuu lakisääteiseen tiekuljetusvakuutukseen (20 e/kg).
Huollon yhteystiedot:

010 292 3000

info@jastekniikka.fiKamerahuollon hinnasto

Huollon toimitusehdotKameranVuosihuolto.jpg ObjektiivinVuosihuolto.jpg  KennonPuhdistusFULL.jpg KennonPuhdistusCROP.jpg uusibannerihyperscreenSome1.jpg KiikarienVuosihuolto.jpg