JAS Tekniikka huoltopalvelut 

HUOLTOPORTAALI  Täällä voit kirjata laitteesi meille huoltoon

HUOLLON SEURANTA  Täällä voit seurata huoltosi tilaa


Olemme valtuutettu Canon, Casio, Hensel, Jinbei, Nikon ja Samsung huolto. Huoltopalvelumme kattaa analogiset ja digitaaliset kamerat, videokamerat, objektiivit sekä salamalaitteet. Canonin osalta palvelu kattaa lisäksi suurkuvatulostimet, projektorit sekä henkilökohtaiset toimistolaitteet, kuten lasertulostimet, skannerit ja monitoimilaitteet. Valtuutettuna huoltona hoidamme edellä mainittujen merkkien takuuhuollot sekä ei-takuunalaiset huollot.


Meiltä myös vintage-laitteiden huollot ja korjaukset - ammattitaidolla


Näin helposti toimitat viallisen laitteen meille huoltoon:

Täytä ja tulosta huoltolomake , Käytä osoitetta "Piispanristintie 1, 20760 Piispanristi"  vie lähetys Postiin tai Matkahuoltoon ja kerro että kyseessä on JAS Tekniikka Oy:n palautus (sopimustunnus Postille 635541 ja matkahuollolle 9538965) ja liitä mukaan tulostettu huoltolähete tai vapaamuotoinen lähete (samoin tiedoin kuin JAS Tekniikan huoltolähete)

Keskushuolto: Piispanristintie 1, 20760 Piispanristi, p. 010 292 3000 (Kaikki huoltolähetykset tähän osoitteeseen) Postin ja Matkahuollon palautus on takuuhuoltojen osalta maksuton, muiden huoltojen osalta veloitamme kuljetuksen jälkikäteen huoltolaskun yhteydessä.


Voit myös tuoda itse laitteen seuraaviin toimipisteisiin:

Huolto Turku: Maariankatu 1, 20100 Turku, p. 010 292 3000  

Huolto Helsinki: Mannerheimintie 160, 00300 Helsinki, p. 010 292 3000 

Kamerahuolto Tampere Drop point: Resete Kuninkaankatu 28,  33210 Tampere p. 010 292 3000 

Puhelinkorjaamo Turku: Maariankatu 1  20100 Turku p. 0102923099


Pakkaa laite, huoltolähete ja ostokuitti samaan pakettiin

Pakkaa laite, huoltolähete sekä ostokuitti (mikäli kyseessä on takuuhuolto) samaan pakettiin. Voit toimittaa meille joko alkuperäisen kuitin tai kopion, palautamme lähettämäsi tositteet sinulle huolletun laitteen mukana. Ostokuitista, kuittikopiosta tai muusta takuutodistuksesta on käytävä ilmi tuote, ostopäivä ja -paikka. Takuukortin tulee olla myyjäliikkeen vahvistama (leima tai allekirjoitus). Pakkaa laite huolellisesti kuljetusvaurioiden välttämiseksi. Laita pakettiin riittävästi tarkoitukseen sopivaa täytemateriaalia, jotta laite pysyy laatikossa tiiviisti paikoillaan ja on riittävästi pehmustettu. Teippaa paketti huolella.

Mikäli käytössäsi ei ole tulostinta, liitä huollon mukaan vapaamuotoinen lähete (samoin tiedoin kuin JAS Tekniikan lähetteessä).

Huom! Voit myös tuoda laitteen JAS Tekniikan myymälään (ks. yhteystiedot) tai toimittaa sen paikkakuntasi myyjäliikkeeseen, joka toimittaa sen meille puolestasi.

Fotohuollon hinnasto   Huollon toimitusehdotHuomioitavaa

Takuu kattaa laitteen lähetyskulut huoltoon ja takaisin asiakkaalle, mikäli laite toimitetaan Postin tai Matkahuollon palautuksella. Mikäli käytät muuta toimitustapaa, joudumme veloittamaan lähetyskulut myös takuuhuoltojen osalta.

Mikäli laitteessa havaitaan takuun ulkopuolinen vika (esim. pudotus- tai nestevaurio), veloitamme vikaselvityksestä pientyöveloituksen ja laitteen mahdolliset lähetyskulut. Vikaselvityksen yhteydessä asiakas saa automaattisesti käyttöönsä kustannusarvion laitteen korjauskustannuksista. Mikäli laite korjataan, ei edellä mainittua pientyönmaksua veloiteta erikseen. Pientyömaksu ja laitteen mahdolliset lähetyskulut veloitetaan myös, mikäli laitteesta ei vianselvityksen yhteydessä löydetä vikaa.

JAS Tekniikka ei vastaa huoltoon lähetettävien laitteiden mahdollisista kuljetusvaurioista. Kuljetusliikkeen korvausvastuu mahdollisista vahingoista (tavaran katoaminen tai rikkoutuminen) perustuu lakisääteiseen tiekuljetusvakuutukseen (20 e/kg).