Puhelinkorjaamo 

Näin helposti toimitat viallisen laitteen meille huoltoon:

Täytä ja tulosta huoltolomake , Käytä osoitetta "Piispanristintie 1  20760 Piispanristi"  vie lähetys Postiin tai Matkahuoltoon ja kerro että kyseessä on JAS Tekniikka Oy:n palautus (sopimustunnus Postille 635541 ja matkahuollolle 9538965) ja liitä mukaan tulostettu huoltolähete tai vapaamuotoinen lähete (samoin tiedoin kuin JAS Tekniikan huoltolähete)

Keskushuolto: Piispanristintie 1  20760 Piispanristi  p. 010 292 3000 (Kaikki huoltolähetykset tähän osoitteeseen) Postin ja Matkahuollon palautus on takuuhuoltojen osalta maksuton, muiden huoltojen osalta veloitamme kuljetuksen jälkikäteen huoltolaskun yhteydessä.


Voit myös tuoda itse laitteen meidän toimipisteeseemme.

Maariankatu 1 20100 Turku p. 0102923099


HUOM. Mikäli Samsung puhelimessasi on KNOX lukitus tai etähallinta päällä, poistathan sen ennen toimittamista huoltoon. Mikäli huoltoon toimitetussa puhelimessa on KNOX lukitus tai etähallinta päällä, joudumme laskuttamaan avauspyynnön hoitamisesta 25€ myös takuutapauksissa

 

Pakkaa laite, huoltolähete ja ostokuitti samaan pakettiin

Pakkaa laite, huoltolähete sekä ostokuitti (mikäli kyseessä on takuuhuolto) samaan pakettiin. Voit toimittaa meille joko alkuperäisen kuitin tai kopion, palautamme lähettämäsi tositteet sinulle huolletun laitteen mukana. Ostokuitista, kuittikopiosta tai muusta takuutodistuksesta on käytävä ilmi tuote, ostopäivä ja -paikka. Takuukortin tulee olla myyjäliikkeen vahvistama (leima tai allekirjoitus). Pakkaa laite huolellisesti kuljetusvaurioiden välttämiseksi. Laita pakettiin riittävästi tarkoitukseen sopivaa täytemateriaalia, jotta laite pysyy laatikossa tiiviisti paikoillaan ja on riittävästi pehmustettu. Teippaa paketti huolella.

Mikäli käytössäsi ei ole tulostinta, liitä huollon mukaan vapaamuotoinen lähete (samoin tiedoin kuin JAS Tekniikan lähetteessä).

PUHELINHUOLTO

2014 syksyllä perustimme Samsung mobiililaitteiden korjaukseen erikoistuneen Samsung Service Point huollon.


Samaan aikaan perustettiin Turkuun Eerikinkadulle Samsung Experience Store, jonka yhteyteen sijoitimme oman huoltomme.


2017 Samsung Experience Store- konsepti päättyi ja siirsimme huoltopisteemme omiin tiloihimme osoitteeseen Maariankatu 1 (JAS Kamerakaupan tilat). Toimimme edelleen erittäin korkeatasoisena Samsungin valtuuttamana Samsung Service Point huoltona.


Lisäksi korjaamme kaupungin parhaalla ammattitaidolla ja työkaluilla kaikkien merkkien puhelimet ja tablet- laitteet.

Korjaamo on avoinna ma-pe 09.00-17.00

p.010 2923099

Huollon toimitusehdot       Huoltolomake