Mobile repair 

HUOLTOSEURANTA  Täällä voit seurata huoltosi tilaa

HUOLTOPORTAALI  Täällä voit kirjata laitteesi huoltoonErä näytönvaihtoja superhintaan nopeimmille! Klikkaa tästä tarjoustuotteisiin!


 

Olemme valtakunnallinen merkkihuolto Samsung mobiililaitteille.  

-          Huollossa käytämme vain ammattikäyttöön tarkoitettuja työkaluja ja valmistajien määrittelemiä testilaitteita.

-          Takuu ja IP luokan vesitiiveys säilyvät aina huollon jälkeenkin.

-          Laitteen kaikki toiminteet testataan ja säädetään huollon yhteydessä.

-          Käytämme vain valmistajan alkuperäisiä varaosia huolloissa.

-          Puhdistuksen lisäksi desinfioimme laitteesi korjauksen jälkeen UV-C valolla.  desinfiointi

Näin helposti toimitat viallisen laitteen meille huoltoon:

POSTI / MATKAHUOLTO

Täytä ja tulosta huoltolomake , Käytä osoitetta "Piispanristintie 1  20760 Piispanristi"  vie lähetys Postiin tai Matkahuoltoon ja kerro että kyseessä on JAS Tekniikka Oy:n palautus (sopimustunnus Postille 635541 ja matkahuollolle 9538965) ja liitä mukaan tulostettu huoltolähete tai vapaamuotoinen lähete (samoin tiedoin kuin JAS Tekniikan huoltolähete)

Postin ja Matkahuollon palautus on takuuhuoltojen osalta maksuton, muiden huoltojen osalta veloitamme kuljetuksen jälkikäteen huoltolaskun yhteydessä.


Pakkaa laite, huoltolähete ja ostokuitti samaan pakettiin

Pakkaa laite, huoltolähete sekä ostokuitti (mikäli kyseessä on takuuhuolto) samaan pakettiin. Voit toimittaa meille joko alkuperäisen kuitin tai kopion, palautamme lähettämäsi tositteet sinulle huolletun laitteen mukana. Ostokuitista, kuittikopiosta tai muusta takuutodistuksesta on käytävä ilmi tuote, ostopäivä ja -paikka. Takuukortin tulee olla myyjäliikkeen vahvistama (leima tai allekirjoitus). Pakkaa laite huolellisesti kuljetusvaurioiden välttämiseksi. Laita pakettiin riittävästi tarkoitukseen sopivaa täytemateriaalia, jotta laite pysyy laatikossa tiiviisti paikoillaan ja on riittävästi pehmustettu. Teippaa paketti huolella.

Mikäli käytössäsi ei ole tulostinta, liitä huollon mukaan vapaamuotoinen lähete (samoin tiedoin kuin JAS Tekniikan lähetteessä).


HUOM. Mikäli Samsung puhelimessasi on KNOX lukitus tai etähallinta päällä, poistathan sen ennen toimittamista huoltoon. Mikäli huoltoon toimitetussa puhelimessa on KNOX lukitus tai etähallinta päällä, joudumme laskuttamaan avauspyynnön hoitamisesta 25€ myös takuutapauksissa

TUO SUORAAN LIIKEESEEN


Puhelimen voit tuoda myös suoraan huoltoomme Turkuun, osoitteeseen Maariankatu 1 tai toimittaa sen Helsingin pisteeseemme Mannerheimintie 160 A, johon myös palautamme sen korjauksen jälkeen.

Lisäksi korjaamme kaupungin parhaalla ammattitaidolla ja työkaluilla kaikkien merkkien yleisimmät puhelimet ja tablet- laitteet.


Yhteystiedot:

JAS Kamerakauppa – Puhelinkorjaamo

Maariankatu 1

20100 Turku

Aukioloaika arkisin 09.00-17.00

sposti: puhelinkorjaamo@jastekniikka.fi

puh: 0102923099Huollon toimitusehdot       Huoltolomake