Kameran kennonpuhdistus Näytä suurempana

Kennonpuhdistus täysikokoiselle kennolle

Ammattilaisen tekemä kennonpuhdistus täysikennoiselle kameralle

Järjestelmäkameran kuvakenno kannattaa puhdistaa ennen kuin siinä oleva lika heikentää otosten laatua. Käytön myötä kennolle kertyy likaa huolellisellakin käsittelyllä. JAS kamerahuollossa puhdistuksen tekee aina ammattitaitoinen kamerateknikko käyttäen uusinta tekniikkaa ja valmistajien hyväksymiä aineita.

Tiedot

Osta heti ja toimita kamerasi puhdistettavaksi kun sinulle sopii.

52,42 €


Kysy tuotteesta
Kennonpuhdistus täysikokoiselle kennolle

Kennonpuhdistus täysikokoiselle kennolle

 

Lisätiedot

Tuoteryhmä Huolto
Tuotekoodi KENNONPUHDISTUS

Tiedot

Miksi puhdistuttaa kameran kenno ammattilaisella?


Järjestelmäkameran kuvakennolle eksyy helposti likaa varsinkin ulkona tai pölyisissä olosuhteissa kuvatessa. Monissa kameroissa on kennonpuhdistustoiminto, joka tärisyttää kuvakennoa niin, että irtoroskat tippuvat siitä pois. Tämä ei kuitenkaan auta pinttyneempiin tai tahmeampiin likatahroihin, vaan niiden poistamiseen tarvitaan manuaalinen puhdistus. Kennon puhdistamiseen on myynnissä monenlaisia työvälineitä ja netistä löytyy myös ohjeita sen tekemiseen, joten moni tekee puhdistuksen itse. Ammattilaisen tekemää kennonpuhdistusta on kuitenkin syytä harkita, sillä kameran kuvakenno on usein koko kameran kallein osa. Huonosti tai väärin tehty puhdistus ei auta poistamaan likaa, vaan pahimmassa tapauksessa pilaa kameran tärkeimmän osan. Siksi suosittellemme aina jättämään kennonpuhdistuksen kamerahuollon ammattilaisen hoidettavaksi. Näin varmistat, että kamerasi huolletaan sille sopivilla työvälineillä ja oikeanlaisilla puhdistusaineilla.  • Puhdistuksessa käytämme valmistajien uusinta tekniikkaa sekä puhdistusaineita, jotka ovat valmistajan hyväksymiä ja suunniteltu kunkin merkin ja mallin kennopintoja varten.
  • Käytämme puhdistuksessa ionisoitua ilmaa, joka vähentää lian tarttumista uudelleen kennon pinnalle, sekä koko mekanismiin.
  • Tarkastamme kennot ennen puhdistusta ja sen jälkeen valmistajien ohjelmilla, mikroskoopilla ja koekuvauksin.
  • Muistathan kertoa huoltoa varatessasi, jos olet ostanut sen jo etukäteen verkkokaupastamme. Kerro myös tilauksen yhteydessä saamasi tilausnumero.
  • Voit tuoda kamerasi meille puhdistettavaksi Turun tai Helsingin myymäläämme, tai lähettää sen meille Postitse, jolloin veloitamme postikulut erikseen. Valitse ostoskorissa mieleinen toimitustapa. Täältä löydät ohjeet postitukseen.
  • Huom. tämä on täysikennoiselle kameralle tarkoitettu puhdistus.  Alempana olevasta "Lisätarvikkeet" linkistä löydät crop-kennon puhdistuksen.

1.jpg     Suomalaista_palvelua_su_eng_blue_rgb.png

Lisätarvikkeet

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita: