Filmikameran Vuosihuolto Näytä suurempana

Filmikameran Vuosihuolto

Huolto ja puhdistus kinofilmikameralle

Filmikamera on hyvä huoltaa säännöllisesti, jotta se toimii kuten pitääkin ja ottamasi kuvat näyttävät onnistuneilta. Kamerahuollon ammattilaisen tekemässä vuosihuollossa käymme läpi kamerasi tärkeät osat ja toiminnot, sekä puhdistamme sen huolellisesti. Varmista filmikamerasi kuvauskunto tuomalla se huollettavaksi. LUE LISÄÄ ALTA

Tiedot

63,71 €


Kysy tuotteesta
Filmikameran Vuosihuolto

Filmikameran Vuosihuolto

 

Lisätiedot

Tuoteryhmä Huolto

Tiedot

Filmikameran huoltaminen on aika ajoin tarpeen, jotta se pysyisi hyvässä toimintakunnossa ja kuvista tulisi onnistuneita. JAS Kamerahuollossa kamerateknikkomme huoltaa filmikamerasi useiden vuosien kokemuksella ja ammattitaidolla. Vuosihuolto sisältää puhdistuksen, suljinaikojen ja valotuksen, sekä tarkennuksen tarkistuksen, pariston mittaamisen ja tarvittaessa valotiivisteiden uusimisen. Tämä vuosihuolto on suunniteltu ja hinnoiteltu 35mm kinofilmikameralle. Voit pyytää erikseen tarjouksen keskiformaattikameran huollosta.

VALOTIIVISTEET

Valotiivisteen materiaali voi murentua tai muuttua liimamaseksi vanhetessaan. Tällöin se menettää kykynsä toimia valosuojana, joten filmi saattaa valottua ja mennä pilalle. Vuosihuollossa tarkastamme kamerasi valotiivisteen kunnon ja vaihdamme sen tarvittaessa uuteen. 

SULJINAJAT

Suljinajat saattavat joskus ns. heittää, jolloin et saa valotettua kuvaa haluamallasi tavalla. Suljinaikojen tarkastaminen on olennainen osa vuosihuoltoamme. Tarvittaessa suljinta voidaan säätää tai sille voidaan tehdä erillinen huolto, josta annamme tarvittaessa kustannusarvion. 

VALOTUSMITTARI

Valotusmittarin toiminta saattaa muuttua iän myötä, jolloin et saa siitä oikeanlaisia mittaustuloksia ja saatat valita kameraasi huonot asetukset. Valotusmittarin tarkastus on myös osa vuosihuoltoamme, sillä se saattaa tarvita huoltoa ja kalibrointia. 

PARISTOT

Paristojen virran ja paristokotelon puhtauden tarkastus kuuluu myös vuosihuoltoomme. Mahdollisen paristovuodon korjaus on osa huoltotoimenpiteitä. 

PEILIVAIMENNIN

Järjestelmäkameroissa peilinvaimennin voi vioittua vanhetessaan ja tarvita uusimista, joten tämän tarkistaminen on osa vuosihuoltoa. 

PUHDISTUS

Perusteellinen puhdistus varmistaa onnistuneet kuvat ja käyttömukavuuden. Yleinen likaantuminen voi hankaloittaa nappuloiden ja valitsimien käyttöä. Pöly ja lika filmipesässä voivat naarmuttaa filmiä, mikä näkyy myös kuvissa. Lisäksi linssipintojen huolellinen puhdistus takaa viime kädessä kuvan teknisen laadun. 

  • 35mm kinofilmikameran vuosihuolto sisältää puhdistuksen, suljinaikojen ja valotuksen, sekä tarkennuksen tarkistuksen, pariston mittaamisen ja tarvittaessa valotiivisteiden uusimisen.
  • Teemme vuosihuoltoja myös keskiformaattikameroille. Kysy tarjous.
  • Purkamista edellyttävät työt ja puhdistukset erillisen kustannusarvion mukaan. Kysy lisää.
  • Maksun voit hoitaa paikanpäällä tai ostaa palvelun etukäteen netistä, mikä nopeuttaa laitteen kirjaamista huoltoon. Muistathan kertoa huoltoa varatessasi, jos olet ostanut sen jo etukäteen verkkokaupastamme. Kerro myös tilauksen yhteydessä saamasi tilausnumero.
  • Voit tuoda kamerasi meille puhdistettavaksi Turun tai Helsingin myymäläämme, tai lähettää sen meille Postitse, jolloin veloitamme postikulut erikseen. Valitse ostoskorissa mieleinen toimitustapa. Täältä löydät ohjeet postitukseen.

Lisätarvikkeet