LS VictorSoft Led V-3000ASVL supertehokas Bi-color LED paneeli studiokäyttöön

V3000ASVL

LS mallistomme tehokkain, suuri ja väritarkka studioluokan LED paneeli. Säädettävä teho, säädettävä värilämpötila 3200-5800K,  CRI ja TLCI 96 tai enemmän, teho 200W vastaa yli 2000W halogeenia, 5180 Lux/m, laaja 120° valaisukulma. Mukana kiinnityssanka, ladonovet, verkkolaite, 2 x V-Mount akkualusta, DMX kaapeli. TÄMÄ ON TEHOKAS!

Tiedot

Löytyy heti varastossa!

879,03 €


Kysy tuotteesta
LS VictorSoft Led V-3000ASVL supertehokas Bi-color LED paneeli studiokäyttöön

LS VictorSoft Led V-3000ASVL supertehokas Bi-color LED paneeli studiokäyttöön

 

Lisätiedot

Tuoteryhmä LED valaisimet
Sijainti Helsinki

Tiedot

Valonlähde

 LED

Värilämpötila

 3200±150K~5600K±300K

Valoteho

 5180Lux/m, 1458Lux/2m

Ottoteho W

 200W

Valaisukulma

 120°wide beam

CRI

 96

Arvioitu valonlähteen

kestoikä

 50,000 tuntia

Käyttöjännite

 AC100-240V, DC24-30V

Virtalähde

Verkkolaite (mukana) tai  V-mount 2 kpl akkuja  

Kiinnitys

Sanka jossa standard pin baby 5/8” liitin

Mitat

 61.5x70.5x9cm

Paino

 10.46kg (23lb)

 


LS SoftLed Edge paneeleissa käytetään aivan uudenlaista valaisutapaa. Yksittäiset Ledit on sijoitettu valaisimen kehykseen ja ne tuottavat täysin tasaisen valopinnan koko paneelin alalle. Yksittäisiä valopisteitä ei ole havaittavissa. Perinteisissä LED paneeleissa yksittäisten ledien rivit saattavat aiheuttaa kuvan varjokohtiin raitoja sekä varjokohdissa saattaa ilmetä väripoikkeamia bi-color paneeleilla.  Näihin ongelmiin ei törmätä käytettäessä SoftLed paneeleita. Tasaisen valonsa ansiosta SoftLed paneelit eivät myöskään häikäise kuvattavia henkilöitä, vaan ne toimivat tasovalon tapaan tuottaen pehmeän ja tasaisen valon.Kaikki ohjelmassamme olevat SoftLed paneelit ovat Bi-Color malleja joissa voidaan säätää värilämpötilaa portaattomasti välillä daylight - tungsten, katso tarkka säätöalue mallikohtaisesta erittelystä. Värilämpötian säätö on helppoa paneelin takaosassa olevan LCD näytön ansiosta. Väritasapainoa kuvaavat CRI arvot ovat parhaimmillaan jopa CRI 97. Paneeleissa on portaaton tehonsäätö ja värilämpötila pysyy muuttumattomana tehonsäädön yhteydessä.

SoftLed Edge paneelit ovat myös kompakteja sekä erittäin ohuita, minimissään paksuus vain n. 13mm.
Paneelit soveltuvat erinomaisesti kaikenlaiseen video- ja stillkuvaukseen kuten tuote-, ruoka-, henkilökuvaus. Suurilla tehokkailla paneeleilla mahdollista valaista studiossa isojakin kokonaisuuksia.

Pienemmät paneelit on varustettu Sony NP-F tyyppisellä akkupaikalla ja niissä tulee myös akku mukana. Suurimmissa paneeleissa on paikka V-mount akulle, jotka myydään erikseen, kts tuotekohtainen erittely.

Paneelien runko on metallia joten ne ovat kestäviä, mutta silti keveitä ja helposti käsiteltäviä. Kuljetetus hoituu kätevästi mukana tulevassa alkuperäislaukussa jossa tilaa myös akuille ja tarvikkeille.

JAS Tekniikan omaa maahantuontia.