Nikon PROSTAFF P7 8x42 kiikarit

BAA922SA

Kestävä ja vesitiivis kiikari elämäsi seikkailuihin

Pieni koko ja kestävyys tekevät näistä kiikareista mukavat retkikumppanit. Laadukas optiikka tarjoaa kirkkaan näkymän ja laaja näkökenttä helpottaa nopeasti liikkuvien kohteiden seuraamista. Täydelliset myös silmälasien käyttäjille pitkän silmäetäisyyden ja tarkan diopterinsäädön ansiosta. 

Tiedot

Löytyy heti varastosta

225,00 €


Kysy tuotteesta
Nikon PROSTAFF P7 8x42 kiikarit

Nikon PROSTAFF P7 8x42 kiikarit

 

Lisätiedot

Tuoteryhmä Kiikarit / Kaukoputket
Merkki Nikon
Malli PROSTAFF P7 8x42
Tuotekoodi BAA922SA

Tiedot

Korkean suorituskyvyn kiikari harrastuskäyttöön

Laadukas optiikka, jonka kaikissa linsseissä ja prismoissa on monikerrospinnoite ja jotka takaavat näin kirkkaamman näkymän. Vaiheen korjaavat pinnoitetut kattoprismat takaavat erinomaisen tarkkuuden jopa heikoissa valaistusolosuhteissa.


Laaja näennäinen näkökenttä

PROSTAFF P7 8x30 -kiikari tarjoaa erittäin laajan 62,6 asteen näennäisen näkökentän ja PROSTAFF P7 10x42 -kiikari vielä tätäkin laajemman 62,9 asteen näennäisen näkökentän.Täydellinen tarkennus: oikeassa kiikariputkessa sijaitsevalla diopterin säätimellä tarkennuksen voi hienosäätää oman näkökyvyn mukaiseksi. Säädettyäsi diopterin voit lukita säätimen paikoilleen estääksesi tahattomat muutokset.


Erittäin kestävä

Kiikari on vesitiivis (korkeintaan 1 metriin 10 minuutin ajan) ja huurtumaton, joten näkymä on selkeä riippumatta säätilan muutoksista. Kumipäällyste suojaa kiikaria kolhuilta ja kolauksilta.


Erittäin mukava

Jokaisessa PROSTAFF P7 -mallissa on pitkä silmäetäisyys (15 mm tai enemmän), mikä tekee tästä kiikarista täydellisen silmälasien käyttäjille. Säädettävät kumiset silmäsuppilot helpottavat oikean silmäetäisyyden asettamista, mikäli et käytä silmälaseja.


Helppo puhdistaa

Objektiivin linssissä ja okulaareissa on rasvaa ja vettä hylkivä pinnoite, joten tiivistynyt kosteus, sormenjäljet ja lika on helppo pyyhkiä pois nopeasti.

TEKNISET TIEDOT

Suurennus

8x

Objektiivin halkaisija (mm)

42

Näkökenttä (todellinen/astetta)

7,2

Näkökenttä (näennäinen/astetta)

53,4

Näkökenttä 1 000 m:ssä (m)

126

Lähtöpupilli (mm)

5,3

Suhteellinen kirkkaus

28,1

Silmäetäisyys (mm)

20,2

Lähin tarkennusetäisyys (m)

3,0

Pituus (mm)

152

Leveys (mm)

130

Syvyys (mm)

55

Paino (g)

590

Silmävälin säätöalue (mm)

56–72

Lisätarvikkeet