Sony E 11mm F1.8 objektiivi

SEL11F18

Valovoimainen ultralaajakulmaobjektiivi


Tämä kiinteän polttovälin ultralaajakulmaobjektiivi takaa upean tarkkuuden ja kauniit bokeh-taustasumennustehosteet. Se tarkentaa nopeasti ja tarkasti. Videokuvaukseen sopiva upea SEL11F18-objektiivi takaa sulavan, nopean ja jatkuvan automaattitarkennuksen ja vähentää muuttuvan katselukulman ongelmia sekä tarkennuksen ja akselin siirtymää.


Tiedot

Tarkista toimitusaika: myynti@jastekniikka.fi

524,19 €


Kysy tuotteesta
Sony E 11mm F1.8 objektiivi

Sony E 11mm F1.8 objektiivi

 

Lisätiedot

Tuoteryhmä Objektiivit
Merkki Sony
Malli E 11 mm F1.8
Tuotekoodi SEL11F18

Tiedot

SEL11F18 APS-C -objektiivi: F1.8-vakioaukolla varustetun ultralaajakulmaobjektiivin edistyksellinen kuvanlaatu ja ihanteellinen käytettävyys soveltuvat valo- ja videokuvaukseen. Edistyksellinen optinen rakenne sisältää kolme ED (Extra Low Dispersion) -elementtiä ja kolme asfääristä elementtiä, mikä tuo tähän F1.8-vakioaukolla varustettuun APS-C-objektiiviin upean tarkkuuden. 7-lamellinen pyöreä aukko auttaa luomaan kauniita bokeh-taustasumennustehosteita. Kaksi lineaarista moottoria tarkentavat nopeasti ja tarkasti niin video- kuin valokuvauksessa. Videokuvaukseen soveltuva Sonyn E-tyypin SEL11F18-objektiivi takaa sulavan, nopean ja jatkuvan automaattitarkennuksen ja vähentää muuttuvan katselukulman ongelmia, tarkennuksen siirtymää zoomauksen aikana sekä akselin siirtymää.


USKOMATTOMAN TERÄVÄ

Kolme ED (Extra Low Dispersion) -elementtiä ja kolme asfääristä elementtiä tuovat tähän F1.8-vakioaukolla varustettuun APS-C ultralaajakulmaobjektiiviin erinomaisen tarkkuuden kulmasta kulmaan ja kauniin bokeh-sumennuksen. Erinomainen Sony E -objektiivi vloggaukseen, sisällöntuotantoon sekä video- ja valokuvaukseen.

KAUNIIN PEHMEÄT TAUSTAT

Sonyn 11-millimetrisen objektiivin 7-lamellinen pyöreä aukko auttaa luomaan kauniita pyöreitä bokeh-taustasumennustehosteita F1.8-vakioaukkokoon avulla.

NOPEA JA TARKKA AUTOMAATTITARKENNUS

Kaksi lineaarista moottoria tarkentavat nopeasti ja tarkasti valo- ja videokuvauksessa. Kiinteän polttovälin ultralaajakulmaobjektiivi takaa, että saat kuvattua kaiken.

KIRKAS KAIKILLA KELEILLÄ

Muuttumaton F1.8-enimmäisaukko säilyttää upeasti kirkkauden, minkä ansiosta se tekee objektiivista korvaamattoman sisällöntuotantoa, vloggausta ja valokuvausta ajatellen.

ERGONOMIA

Pölyä ja kosteutta hylkivä rakenne sekä monipuoliset säätimet tekevät Sonyn laajakulmaobjektiivista ihanteellisen valinnan haastaviin olosuhteisiin sekä sisällä että ulkona.

VALMIINA TULEVAISUUTEEN

Aitojen Sonyn objektiivien avulla voit hyödyntää myös seuraavan Sony-kamerasi ominaisuuksia.TARKEMMAT TIEDOT

Kiinnitys Sony E-kiinnitys

Formaatti APS-C

Polttoväli (mm) 11

35 mm vastaava polttoväli (APS-C) 16.5

Linssien rakenne (ryhmät-elementit) 11-12

Kuvakulma (APS-C) 104゚

Suurin aukko (F) 1.8

Pienin aukko (F) 16

Himmenninlehtien määrä 7

Pyöreä aukko Kyllä

Pienin tarkennusetäisyys (m) 0,15 (AF), 0,12 (MF)

Suurin suurennussuhde (x) 0,13 (AF), 0,20 (MF)

Suodattimen halkaisija (mm) 55

Kuvanvakain (SteadyShot) - (runkoon integroitu)

Telejatkeen yhteensopivuus (x1.4) Yhteensopimaton

Telejatkeen yhteensopivuus (x2.0) Yhteensopimaton

Vastavlosuojan tyyppi Terälehden muotoinen, bajonettityyppinen

Mitat (halkaisija x pituus) 66 x 57,5 mm

Paino 181 g

Lisätarvikkeet