Ale! Nikon Monarch M7 10x30 kiikarit Näytä suurempana

Nikon Monarch M7 10x30 kiikarit

BAA901SA

Hyvät kiikarit lintujen tarkkailuun

60 asteen näennäinen näkökenttä on aivan uutta tämän luokan kiikareissa. Sen avulla on helppo seurata lentoon pyrähtäviä lintuja, eikä mikään tärkeä hetki jää näkemättä. ED-lasi korjaa värivirheet, joten voit nauttia luonnon upeista yksityiskohdista. Kevyet, kestävät, huurtumattomat ja vesitiiviit 1 metriin saakka 10 minuutin ajan.
Tiedot

Tarkista toimitusaika: myynti@jastekniikka.fi.

342,42 €

402,42 €

-60,00 €


Kysy tuotteesta
Nikon Monarch M7 10x30 kiikarit

Nikon Monarch M7 10x30 kiikarit

 

Lisätiedot

Tuoteryhmä Kiikarit / Kaukoputket
Merkki Nikon
Malli Monarch M7 10x30

TiedotLAAJA NÄKÖKENTTÄ

MONARCH M7 -laajakulmakiikarit ovat täydellinen kumppani lintubongarille tai luontofanille. MONARCH M7 -mallit takaavat upean näkymän, sillä niiden tarjoama yli 60 asteen näennäinen näkökenttä on tämän luokan kiikareissa ennennäkemätön ominaisuus. Ne tarjoavat nopeasti lentoon pyrähtävistä linnuista tai kaukana olevista villieläimistä vakaan näkymän joka kerta, joten et jää koskaan paitsi tärkeistä hetkistä.


KIRKAS NÄKYMÄ

Dielektrinen monikalvoinen prismapäällyste takaa erinomaisen valonläpäisyn koko näkyvyysalueella. ED-lasi puolestaan korjaa värivirheet, jotta voit nauttia villieläinten vaikuttavista yksityiskohdista. Linssien ja prismojen monikerrospinnoite takaa kirkkaamman ja luonnollisemman näkymän.


MUKAVUUS, KESTÄVYYS, VESITIIVEYS

MONARCH M7 kiikari on suunniteltu sillä ajatuksella, että mukavuus on villieläinten odottelussa tärkeää. Niitä on erittäin helppo pidellä, sillä niistä saa tukevan otteen, ja kumipäällyste puolestaan takaa iskunkestävyyden. Kestävät MONARCH M7 ovat vesitiiviit yhteen metriin saakka 10minuutin ajan. Pinnoite hylkii rasvaa ja vettä, joten sormenjäljet ja tahrat voi pyyhkiä pois helposti. Ne ovat myös huurtumattomat. Säädettävien kumisten silmäsuppiloiden avulla on helppo löytää oikea katselupiste.


KOMPAKTI KOKO

Kompaktin kokoiset ja kevyet MONARCH M7 voidaan myös kiinnittää jalustaan, jolloin käyttäjät kädet pysyvät vapaina. Tämä on erityisen kätevää silloin kun kiikareita käytetään pidemmän aikaa samassa asennossa, esimerkiksi silloin kun ollaan piilossa toiveena nähdä vilaus tietystä linnusta. 
TEKNISET TIEDOT

Suurennus (x)

10

Objektiivin halkaisija (mm)

30

Näkökenttä (todellinen/astetta)

6,7

Näkökenttä (näennäinen/astetta)

60,

Näkökenttä 1 000 m:ssä (m)

117

Lähtöpupilli (mm)

3

Suhteellinen kirkkaus

9

Silmäetäisyys (mm)

15,8

Lähin tarkennusetäisyys (m)

2

Pituus (mm)

119

Leveys (mm)

125

Syvyys (mm)

48

Paino (g)

47

Silmävälin säätöalue (mm)

56–72

Lisätarvikkeet