Sony FE 70–200mm F4 Macro G OSS Ⅱ objektiivi

SEL70200G2

Kompakti korkearesoluutioinen teleobjektiivi

Tässä telezoomobjektiivissa yhdistyy laadukas optiikka, tehokas automaattitarkennus ja 1:2 makrokuvaus. Sen avulla ikuistat upean tarkkoja kuvia, joissa on kauniin sumea tausta. Loistava valinta mm. luonto-, makro-, muoto- ja matkakuvaukseen. Muuttuvan katselukulman aiheuttamat ongelmat on minimoitu, joten voit kuvata myös sulavaa videokuvaa.


Tiedot

Tarkista toimitusaika: myynti@jastekniikka.fi

1 692,74 €


Kysy tuotteesta
Sony FE 70–200mm F4 Macro G OSS Ⅱ objektiivi

Sony FE 70–200mm F4 Macro G OSS Ⅱ objektiivi

 

Lisätiedot

Tuoteryhmä Objektiivit
Merkki Sony
Malli FE 70–200 mm F4 Macro G OSS Ⅱ
Lisätiedot Suodinkoko 72mm
Tuotekoodi SEL70200G2

TiedotUPEITA YKSITYISKOHTIA KAUKAA 

Nauti edistyksellisen lasitekniikkamme tuottamasta verrattomasta kuvanlaadusta. Tämä zoom-teleobjektiivi tuottaa henkeäsalpaavan tarkkoja ja teräviä kuvia. Kolme asfääristä ED (Extra-low Dispersion) ‑elementtiä, yksi edistyksellinen asfäärinen AA (Advanced Aspherical) ‑elementti, yksi Super ED ‑elementti ja yksi asfäärinen elementti takaavat huikean terävyyden koko kuva-alalla sekä kauniin bokeh-sumennuksen. Objektiivi on omiaan niin videokuvaukseen, sisällöntuotantoon kuin kaikenlaiseen valokuvaukseen luontokuvista muotokuviin ja 1:2-lähikuvista 1:1-makrokuviin.

LÄHEMMÄKSI KOHDETTA

Objektiivin makro-ominaisuudet avaavat oven yksityiskohtien maailmaan. Lyhyen tarkennusetäisyyden ansiosta saat ikuistettua kohteet yksityiskohtia myöten. Kaksinkertaisen telejatkeen kanssa käytettynä objektiivilla saa uskomattoman selkeitä ja upeita makrokuvia.

NOPEA JA TARKKA AUTOMAATTITARKENNUS

Nopean ja tarkan automaattitarkennuksen ansiosta ehdit aina mukaan tilanteisiin. Objektiivi on suunniteltu toimimaan saumattomasti Sonyn Alpha-kameroiden ja uusimpien automaattitarkennusjärjestelmien kanssa, joten tarkennus on hämmästyttävän nopea ja tarkka. Kuvasitpa sitten valokuvia tai 4K120p-videoita, voit luottaa objektiivin tarkkaan ja sulavaan automaattitarkennukseen.

KEVYT JA KESTÄVÄ

Koe täydellinen tasapaino kannettavuuden ja kestävyyden välillä. Objektiivi on suunniteltu kestämään kuvausretkien vaihtelevat olot ilman turhaa lisäpainoa. Pölyä ja kosteutta hylkivän rakenteen ansiosta se toimii vakaasti haastavissakin olosuhteissa. Lisäksi etuelementin fluoripinnoite hylkii vettä, rasvaa ja likaa. Objektiivi onkin mainio kumppani paljon matkustaville ja ulkoileville kuvaajille.

KESKIÖSSÄ ERINOMAINEN KÄYTTÖKOKEMUS

Ota kaikki irti luovuutta tukevasta objektiivista, joka on täysin sinun hallinnassasi. Declick-ominaisuuden ansiosta aukon säätö onnistuu sujuvasti, joten voit toteuttaa taiteelliset näkemyksesi vapaasti. Zoomin lukitus estää polttoväliä vaihtumasta kuljetuksen aikana. Mukautettavilla painikkeilla pääset kätevästi käsiksi eniten käyttämiisi asetuksiin. Niinpä voit kuvata juuri itsellesi sopivalla tavalla ja saat loisto-otoksia vaivatta.

VALMIINA TULEVAISUUTEEN

Sonyn objektiivit tukevat myös seuraavan Sony-kamerasi ominaisuuksia. Yhdessä uusimpien Alpha-kameroiden kanssa objektiiveilla on huikeita ominaisuuksia. Esimerkiksi Alpha 1 ‑kameralla kuvaus onnistuu jopa 30 kuvan sekuntinopeudella. Tarkasti kohteita seuraava automaattitarkennus ja 4K120p-tarkkuus vievät kuvausmahdollisuudet uusiin ulottuvuuksiin.


  • Tehokas G-sarjan zoom-teleobjektiivi 
  • AA-elementit ja ED-lasi takaavat suuren tarkkuuden koko kuva-alalla 
  • Kaunista täyden kennokoon bokeh-sumennusta tehostaa 9-lamellinen pyöreä aukkomekanismi 
  • Neljä tehokasta lineaarista XD-moottoria nopeaan ja tarkkaan tarkennukseen 
  • Intuitiiviset säätimet, mukaan lukien fyysiset kytkimet tarkentamiseen sekä OSS-tilat ja -asetukset 


VÄHIMMÄISTARKENNUSETÄISYYS

0,26–0,42 m (0,86–1,38 jalkaa)

SUURIN SUURENNUSSUHDE (X)

0,5

SUODATTIMEN HALKAISIJA (MM)

72

PAINO

794 g (28,1 unssia)


Lisätarvikkeet