Nikon NIKKOR Z 24-120mm f/4 S objektiivi

JMA714DA

Erittäin monipuolinen zoomobjektiivi

Tämä objektiivi on kevyen rakenteen, edistyksellisen optiikan ja laajan zoomausalueen ansiosta täydellinen yleisobjektiivi jokapäiväiseen kuvaamiseen tai matkakäyttöön. Olipa kyse arkkitehtuurista, eloisista katukuvista, yksityiskohtaisista muotokuvista tai laajoista maisemakuvista, voit kuvata kaikista kuvakulmista objektiivia vaihtamatta.


Tiedot

Löytyy heti varastosta

847,58 €

1 047,58 €

-200,00 €


Kysy tuotteesta
Nikon NIKKOR Z 24-120mm f/4 S objektiivi

Nikon NIKKOR Z 24-120mm f/4 S objektiivi

 

Lisätiedot

Tuoteryhmä Objektiivit
Merkki Nikon
Malli NIKKOR Z 24-120mm f/4 S

TiedotJokainen polttoväli kertoo tarinan
Laajoja maisemakuvia, vaikuttavaa rakennustaidetta, eloisia katukuvia, kiehtovia muotokuvia – ja paljon muuta. Erittäin joustavan 24–120 mm:n polttovälialueen ansiosta voit kuvata kaikista kuvakulmista objektiivia vaihtamatta.

Enemmän kuvattavaa, vähemmän kannettavaa
NIKKOR Z 24-120mm f/4 S on zoomobjektiivi, joka kulkee suuresta polttovälialueestaan huolimatta helposti mukana. Pysy paikallasi tai liiku vapaasti kuvaa rajatessasi. Tämä kompakti ja monipuolinen zoomobjektiivi tarjoaa valinnanvaraa.

Minne ikinä menetkin
Vankka rakenne takaa, että tämä tehokas objektiivi selviää matkalla kaikista tilanteista. Se on tiivistetty pölysuojauksen ja tippuvedenpitävyyden varmistamiseksi, ja etuelementissä oleva Nikonin fluoripinnoite hylkii likaa ja helpottaa pinnan pyyhkimistä puhtaaksi.¹

Poikkeuksellinen kuvanlaatu
Näin tehokkaalla objektiivilla voit ottaa kuvia, joihin muut eivät pysty. Kuvaa rohkeasti suoraan voimakkaita valonlähteitä kohti. Ikuista vaikuttavia tilanteita vastavalossa. Korosta kohde pehmeällä ja sulavalla boke-sumennuksella.  NIKKOR Z 24-120mm f/4 S laajentaa käyttömahdollisuuksiasi tuottamalla uskomattoman teräviä ja hämmästyttävän tarkkoja kuvia – aina kuvan reunoihin asti.

Yhtenäinen koko zoomausalueella
Olipa kyse valokuvista tai videoista, kiinteä suurin aukko f/4 mahdollistaa huippuluokan luovan hallinnan. Ota syväterävyydeltään suurempia muotokuvia ja lähikuvia koko zoomausalueella. Muuta polttoväliä valotusta muuttamatta videoita kuvattaessa.

Erinomainen selkeys
Nikonin ARNEO- ja nanokidepinnoitteet varmistavat kuvien selkeyden vähentämällä mistä tahansa suunnasta tulevan valon aiheuttamia haamukuvia ja heijastuksia. Saat kauniita kuvia myös tilanteissa, joissa kuva-alueella on suoran valon lähteitä.

Mene lähemmäksi
Lyhyen minimitarkennusetäisyyden ja 0,39-kertaisen maksimikuvaussuhteen ansiosta voit tuoda yksityiskohdat näkyviin koko kuva-alalla. Eristä kohteet laajoja taustoja vasten tai tee kokeiluja tiivistyksellä: voit kuvata koko zoomausalueella jopa 0,35 metrin etäisyydeltä.

Erinomainen videosuorituskyky
NIKKOR Z 24-120mm f/4 S on loistava video-objektiivi. Automaattitarkennus toimii sulavasti ja äänettömästi, ja tarkennuksen siirtymä tai kuvakulman muutos tarkennuksessa ovat käytännössä olemattomia. Kun siirryt sisätiloista ulkotiloihin tai pimeiden ja valoisien tilojen välillä, vakaa valotussäätö mahdollistaa kirkkauden luonnollisen muutoksen ja takaa videoaineiston luonnollisen kauneuden.

Mukautettava hallinta
Hallitse kuvauksen parametreja vaivattomasti suoraan objektiivista. Voit säätää asetuksia, kuten aukkoa, ISO-arvoa ja valotuksen korjausta, äänettömällä ohjausrenkaalla. Voit myös määrittää suosikkitoimintoja objektiivin Fn-painikkeelle.

Monitarkennusjärjestelmä
Z-monitarkennusjärjestelmässä on kaksi tarkasti synkronoitua automaattitarkennusmoottoria, jotka takaavat nopean ja tarkan automaattitarkennuksen sekä vähentävät merkittävästi objektiivin poikkeamia koko zoomausalueella. Saat tarkkoja ja selkeitä kuvia jopa läheltä.
Tyyppi

Nikonin Z-bajonetti

Kennokoko

FX

Polttoväli

24–120 mm

Suurin aukko

f/4

Pienin aukko

f/22

Objektiivin rakenne

16 elementtiä 13 ryhmässä (mukana 3 ED-elementtiä, 1 asfäärinen ED-elementti, 3 asfääristä elementtiä, nanokide- ja ARNEO-pinnoitettuja elementtejä sekä fluoripinnoitettu etulinssielementti)

Kuvakulma

FX-muoto: 84°–20°20', DX-muoto: 61°–13°20'

Polttoväliasteikko

Merkitty millimetreinä (24, 28, 35, 50, 70, 85, 120)

Tarkennusjärjestelmä

Sisäinen tarkennusjärjestelmä

Lyhin tarkennusetäisyys

0,35 m kaikissa zoomausasennoissa (mitattu polttotasolta)

Suurin kuvaussuhde

0,39x

Himmenninlehtien määrä

9 (pyöristetty himmenninaukko)

Aukkoalue

f/4–22

Pinnoite

Nanokidepinnoite, fluoripinnoite, ARNEO-pinnoite

Suodinkoko

77 mm (P = 0,75 mm)

Halkaisija x pituus (pituus objektiivin kiinnikkeestä)

Noin 84 mm x 118 mm

Paino

Noin 630 g

Automaattitarkennus

Kyllä

Sisäinen tarkennus

Kyllä

Tarkennus

Automaattinen, käsisäätö

Vakiovarusteet

Objektiivin etusuojus LC-77B, objektiivin takasuojus LF-N12, vastavalosuoja HB-102, objektiivilaukku CL-C2

Lisätarvikkeet