Peak Design Travel Backpack 45L kamerareppu

HUIPPU-UUTUUS!

Matkailijoille tarkoitettu 45-litrainen Travel Backpack, joka on erinomainen vaihtoehto valokuvaajille, jotka kantavat mukanaan suuren määrän kuvauskalustoa. Vettä hylkivä ja säänkestävä reppu on muokattavissa omiin tarpeisiin sopivaksi erinäisillä mallistoon kuuluvilla sisäosilla (myytävissä erikseen).

Värivaihtoehdot: musta ja vihertävä.

Tiedot

319,00 €

Lisätiedot

Tuoteryhmä Reput
Malli BTR-45-BK-1 / BTR-45-SG-1

Tiedot

Peak Design Travel Backpackin reppu on maksimissaan 45-litran kokoinen. Se on säädettävissä 30-litran, 35-litran ja 45-litran kokoiseksi, mikä mahdollistaa monipuolisen käytön.

Repun sisään pääosioon pääsee neljää eri kautta, niin etu- ja takapuolelta kuin myös kummaltakin sivulta. Selkäosa avautuu kokonaan, mikä mahdollistaa helpon ja esteettömän pääsyn repun sisätilaan. Repun kummaltakin puolelta avattavat sivuluukut mahdollistavat nopean pääsyn repun sisätilaan. Tämä ominaisuus on tuttu jo aiemmista Peak Designin Everyday Backpack -reppumalleista.

Repun pääosion sisään on erikseen saatavilla Peak Designin -osioita, joilla saa jaoteltua tilan hyödyllisesti. Tarjolla on kolme erikokoista Camera Cube -osiota kameratuotteiden kuljettamiseen ja säilyttämiseen. Myös vaatetukselle ja muille tarvikkeille on saatavilla erikokoisia osioita.

Mitat:

  • Kapasiteetti: 30-, 35- ja 45-Litraa
  • Korkeus 56 cm, leveys 33 cm, syvyys 24-29 cm.
  • Läppäritasku: 40,6 x 30 x 2,5 cm
  • Tablettitasku: 24 x 19 x 1,5 cm
  • Paino: 2,05 kg
  • Takuu: elinikäinen

Lisätarvikkeet