Sony ECM-W2BT langaton mikrofoni

ECM-W2BT

Sonyn pieni langaton bluetooth mikrofoni, joka on ihanteellinen esimerkiksi vloggaukseen! ECM-W2BT tekee haastattelujen ja vlogien äänen tallennuksesta helppoa ja vaivatonta. Saat hyvälaatuista ja selkeää ääntä ympäristöstä huolimatta – eikä sinun tarvitse huolehtia mikrofonin suuntauksesta tai etäisyydestä.

More details

Delivery time 1-2 weeks.

245,00 €

Data sheet

Category Compact Cameras
Model ECM-W2BT
Tuotekoodi ECM-W2BT

More info


Luo itsellesi mieluinen paketti ja säästä!- Monisuuntainen mikrofonikapseli auttaa tallentamaan äänen selkeänä riippumatta sen tulosuunnasta, joten laitteen suuntauksesta ei tarvitse kantaa huolta.

- Pariliitä ECM-W2BT Sony-kameraan, joka tukee digitaalista ääniliitäntää MI-lisävarustesovittimen kautta, ja nauti selkeästä, täysin digitaalisesta äänestä ilman kohinaa. 

- Vaimennustoiminnon ansiosta voit säätää tallennuksen tason eri lähteisiin sopivaksi. Optimoi äänentoistotasot: vaimenna voimakkaat tai vahvista hiljaiset äänet painamalla kytkintä. 

- Yksikössä on mukana tuulisuoja, joka helpottaa ulkona kuvaamista. 

- Qualcomm® aptX™ Low Latency Bluetooth® -koodekki mikrofonin ja vastaanottimen välillä takaa alhaisen latenssin ja laadukkaan äänentoiston.  ECM-W2BT:n pitkä akunkesto riittää helposti myös pitkiin kuvaussessioihin ulkona. Virransyöttöä MI-sovittimen kautta tukevien kameroiden kanssa käytettäessä voit kuvata jopa yhdeksän tuntia langattomasti.

- Kosteutta ja pölyä hylkivän rakenteensa ansiosta ECM-W2BT sopii loistavasti ulkokuvaukseen. Sen komponenteissa olevat sääsuojatut saumat ja porttien suojukset takaavat pölyn ja kosteuden hylkimisen.Mitat: Lähetin 30,6mm x 67,6mm x 19mm
Vastaanotin 34 x 28,7 x 53mm
Paino: 28g

Paketissa: Tuulisuoja, suojapussi, 3.5 mm kaapeli, Micro-USB -johto

Accessories