Sanitizers 

Valikoimissamme on tehokkaita sisäilman ja pintojen desinfiointilaitteita kotiin ja julkisiin tiloihin!

PhoneSoap desinfioi puhelimesi tehokkaasti, samalla kun saat ladattua sen. Lisäksi sisälle mahtuvat desinfioitaviksi mm. avaimet ja luottokortit. Saatavilla myös suurempi malli HomeSoap XL, joka sopii hyvin esim. kameratuotteille ja tableteille.

Aerte laitteet poistavat virukset, bakteerit ja itiöt välittömästi niiden saapuessa tilaan.

HySpray tehodesinfiointi varmistaa tilan puhtauden tuhoamalla käsiteltävästä tilasta kaikki mikrobit.

Tarjoamme yrityksille vuokra- tai leasing-sopimuksia.

 • 139,00 €

  Ainoa puhelimenlaturi, joka lataamisen lisäksi desinfioi puhelimesi! PhoneSoap käyttää UV-C valoa, joka tappaa vain 10 minuutissa 99.99% yleisimmistä bakteereista ja viruksista puhelimesi pinnalta. Puhelimen lisäksi voit desinfioida turvallisesti PhoneSoapilla esimerkiksi avaimesi ja luottokorttisi – mitä tahansa, mikä laitteen sisälle mahtuu.

  139,00 €
 • 9,90 €

  Desinfioiva kosteusliina päivittäiseen käyttöön. Tehokas sieniä, bakteereita ja viruksia vastaan.Alkoholipitoisuus on yli 70% ja tuote sisältää myös glyseriiniä ja aloe vera-uutetta, joka kosteuttaa ihoa.Paketissa on 150 kpl 12 x 24 cm kokoista liinaa.

  9,90 €
 • 7,90 €

  Desinfioiva kosteusliina päivittäiseen käyttöön. Tehokas sieniä, bakteereita ja viruksia vastaan.Alkoholipitoisuus on yli 70% ja tuote sisältää myös glyseriiniä ja aloe vera-uutetta, joka kosteuttaa ihoa.Paketissa on 100 kpl 13,5 x 15 cm kokoista liinaa.

  7,90 €
 • 7,50 €

  Pintadesinfiointi spray suihkepullo 100ml. Sopii älypuhelimille, tableteille ja muille aroille pinnoille, joille eivät sovi alkoholipitoiset puhdistustuotteet.Poistaa pölyn, lian, rasvan ja bakteerit helposti. Säännöllinen puhdistus ylläpitää laitteiden käyttöikää.Turvallinen käyttää myös pinnoille, jotka ovat kontaktissa esimerkiksi elintarvikkeiden kanssa.

  7,50 €
 • 7,50 €

  Pintadesinfiointi kosteusliinat 100-pack (9x13,5cm). Sopii älypuhelimille, tableteille ja muille aroille pinnoille, joille eivät sovi alkoholipitoiset puhdistustuotteet.Poistaa pölyn, lian, rasvan ja bakteerit helposti. Säännöllinen puhdistus ylläpitää laitteiden käyttöikää.Turvallinen käyttää myös pinnoille, jotka ovat kontaktissa esimerkiksi...

  7,50 €
 • 269,00 €

  HomeSoap sanitizes easily your phone or tablet. Using UV-C light it kills 99.99% of germs in just 10 minutes. You can also safely sanitize your keys and camera products– anything that fits inside.

  269,00 €
 • 8,90 €

  Puhdistusliinat älypuhelimelle ja tabletille 100-pack.Poistaa pölyn, lian ja rasvan helposti ja raidattomasti. Säännöllinen puhdistus ylläpitää laitteiden käyttöikää. Liinat ovat pehmeitä ja hankaamattomia.

  8,90 €