Sanitizers 

Valikoimissamme on tehokkaita sisäilman ja pintojen desinfiointilaitteita kotiin ja julkisiin tiloihin!

PhoneSoap desinfioi puhelimesi tehokkaasti, samalla kun saat ladattua sen. Lisäksi sisälle mahtuvat desinfioitaviksi mm. avaimet ja luottokortit. Saatavilla myös suurempi malli HomeSoap XL, joka sopii hyvin esim. kameratuotteille ja tableteille.

Aerte laitteet poistavat virukset, bakteerit ja itiöt välittömästi niiden saapuessa tilaan.

HySpray tehodesinfiointi varmistaa tilan puhtauden tuhoamalla käsiteltävästä tilasta kaikki mikrobit.

Tarjoamme yrityksille vuokra- tai leasing-sopimuksia.

 • 7,50 €

  Pintadesinfiointi kosteusliinat 100-pack (9x13,5cm). Sopii älypuhelimille, tableteille ja muille aroille pinnoille, joille eivät sovi alkoholipitoiset puhdistustuotteet.Poistaa pölyn, lian, rasvan ja bakteerit helposti. Säännöllinen puhdistus ylläpitää laitteiden käyttöikää.Turvallinen käyttää myös pinnoille, jotka ovat kontaktissa esimerkiksi...

  7,50 €
 • 3 100,00 €

  Pienen kannettavan UV-C laitemallin teho riittää jopa 75m2 yhtenäisen tilan desinfiointiin kerralla.  Laite asetetaan keskellä desinfioitavaa tilaa. Laitteeseen ohjelmoidaan käsittelyaika. Käsittely kestää muutamia minuutteja tilan koosta ja laitetyypistä riippuen.

  3 100,00 €
 • 9 672,00 €

  Helposti siirreltävä, renkailla kulkeva UV-C laitemallin teho riittää jopa yli 150m2 yhtenäisen tilan desinfiointiin kerralla.  Laite asetetaan keskellä desinfioitavaa tilaa. Laitteeseen ohjelmoidaan käsittelyaika. Käsittely kestää muutamia minuutteja tilan koosta ja laitetyypistä riippuen.

  9 672,00 €
 • 56,00 €

  Patentoitu vetyperoksidiseos Hyspray desinfiointilaitteeseen.HySpray asetetaan keskelle desinfioitavaa tilaa. Laitteeseen ohjelmoidaan tilan koko ja se automaattisesti annostelee tarvittavan desinfiointitehon. Käsittely kestää muutamia minuutteja tilan koosta riippuen.

  56,00 €
 • 4 154,00 €

  HySpray asetetaan keskelle desinfioitavaa tilaa. Laitteeseen ohjelmoidaan tilan koko ja se automaattisesti annostelee tarvittavan desinfiointitehon. Käsittely kestää muutamia minuutteja tilan koosta riippuen.

  4 154,00 €
 • 269,00 €

  HomeSoap sanitizes easily your phone or tablet. Using UV-C light it kills 99.99% of germs in just 10 minutes. You can also safely sanitize your keys and camera products– anything that fits inside.

  269,00 €
 • 75,00 €

  Vaihdettava nestesäiliö Aerte Klean Sisäilman desinfiointilaittelle. Nestepatruuna vaihdetaan kahden kuukauden välein.Aerte laitteet tuovat sisätilaan ulkoilmassa vallitsevan ilmanpuhdistusprosessin turvallisesti ja tehokkaasti. Laite on tarkoitettu jatkuvaan käyttöön.

  75,00 €
 • 425,00 €

  Aerte Klean tuhoaa sisäilmasta mm. itiöt, allergeenit, bakteerit ja virukset luonnonmukaisella prosessilla. Laitteesta on välitöntä apua sisäilmaongelmista kärsivien oireiluun.Aerte laitteet tuovat sisätilaan ulkoilmassa vallitsevan ilmanpuhdistusprosessin turvallisesti ja tehokkaasti. Laite on tarkoitettu jatkuvaan käyttöön.

  425,00 €
 • 75,00 €

  Vaihdettava nestesäiliö Aerte AD Sisäilman desinfiointilaittelle. Nestepatruuna vaihdetaan kahden kuukauden välein.Aerte laitteet tuovat sisätilaan ulkoilmassa vallitsevan ilmanpuhdistusprosessin turvallisesti ja tehokkaasti. Se eliminoi välittömästi ilmassa olevat mikrobit, kuten homeitiöt, allergeenit, bakteerit ja virukset.

  75,00 €
 • 139,00 €

  PhoneSoap 3 is the first and only cell phone charger that cleans and sanitizes your phone while it charges. Using UV-C light it kills 99.99% of germs in just 10 minutes. You can also safely sanitize your keys or credit cards with it – anything that fits inside.

  139,00 €
 • 1 815,00 €

  Aerte AD Sisäilman desinfiointilaite seinälle 100m2Aerte laitteet tuovat sisätilaan ulkoilmassa vallitsevan ilmanpuhdistusprosessin turvallisesti ja tehokkaasti. Se eliminoi välittömästi ilmassa olevat mikrobit, kuten homeitiöt, allergeenit, bakteerit ja virukset. Laite on tarkoitettu jatkuvaan käyttöön.

  1 815,00 €
 • 8,90 €

  Puhdistusliinat älypuhelimelle ja tabletille 100-pack.Poistaa pölyn, lian ja rasvan helposti ja raidattomasti. Säännöllinen puhdistus ylläpitää laitteiden käyttöikää. Liinat ovat pehmeitä ja hankaamattomia.

  8,90 €