LS FlapJack C-880ASV tehokas LED paneeli Näytä suurempana

LS SoftLed Edge P-1380ASVL supertehokas LED paneeli studiokäyttöön

P-1380ASVL

Erittäin tehokas ja väritarkka studioluokan LED paneeli. Säädettävä teho, säädettävä värilämpötila 3200-5900K,  CRI 97 tai enemmän, teho 100W vastaa yli 1200W halogeenia, 2458 Lux/m, laaja 120° valaisukulma, mitat 63.7x33.5x7.2 cm, paino 4.8 kg. Mukana kiinnityssanka, ladonovet, verkkolaite, V-Mount akkualusta, DMX kaapeli.

Tiedot

Tuotetta ei ole varastossa

740,00 €

Lisätiedot

Tuoteryhmä LED valaisimet

Tiedot


LS SoftLed Edge paneeleissa käytetään aivan uudenlaista valaisutapaa. Yksittäiset Ledit on sijoitettu valaisimen kehykseen ja ne tuottavat täysin tasaisen valopinnan koko paneelin alalle. Yksittäisiä valopisteitä ei ole havaittavissa. Perinteisissä LED paneeleissa yksittäisten ledien rivit saattavat aiheuttaa kuvan varjokohtiin raitoja sekä varjokohdissa saattaa ilmetä väripoikkeamia bi-color paneeleilla.  Näihin ongelmiin ei törmätä käytettäessä SoftLed paneeleita. Tasaisen valonsa ansiosta SoftLed paneelit eivät myöskään häikäise kuvattavia henkilöitä, vaan ne toimivat tasovalon tapaan tuottaen pehmeän ja tasaisen valon.Kaikki ohjelmassamme olevat SoftLed paneelit ovat Bi-Color malleja joissa voidaan säätää värilämpötilaa portaattomasti välillä daylight - tungsten, katso tarkka säätöalue mallikohtaisesta erittelystä. Värilämpötian säätö on helppoa paneelin takaosassa olevan LCD näytön ansiosta. Väritasapainoa kuvaavat CRI arvot ovat parhaimmillaan jopa CRI 97. Paneeleissa on portaaton tehonsäätö ja värilämpötila pysyy muuttumattomana tehonsäädön yhteydessä.

SoftLed Edge paneelit ovat myös kompakteja sekä erittäin ohuita, minimissään paksuus vain n. 13mm.
Paneelit soveltuvat erinomaisesti kaikenlaiseen video- ja stillkuvaukseen kuten tuote-, ruoka-, henkilökuvaus. Suurilla tehokkailla paneeleilla mahdollista valaista studiossa isojakin kokonaisuuksia.

Pienemmät paneelit on varustettu Sony NP-F tyyppisellä akkupaikalla ja niissä tulee myös akku mukana. Suurimmissa paneeleissa on paikka V-mount akulle, jotka myydään erikseen, kts tuotekohtainen erittely.

Paneelien runko on metallia joten ne ovat kestäviä, mutta silti keveitä ja helposti käsiteltäviä. 

JAS Tekniikan omaa maahantuontia.