LS SoftLed C-1500RSV Bi-Color pyöreä LED paneeli 80 cm

C-1500RSV

Ennennäkemättömän suuri pyöreä, Bi-Color LED paneeli studiokäyttöön. Toimii kuten pyöreä tasovalo. Halkaisija 80cm, 120W teho vastaa yli 1000W halogeenia, 1900Lux/m, säädettävä värilämpötila 3200-5600K, portaaton tehonsäätö. Paino 9,23 kg. Kiinnitys normaaliin valaisinjalustaan. CRI parempi kuin 95. valaisukulma 75°, 2 kpl V-Mount akkupaikkoja. Mukana verkkolaite ja nivelöity kiinnityssanka.

Tiedot

Tilaustuote, kysy!

1 090,00 €

Lisätiedot

Tuoteryhmä LED valaisimet

Tiedot

LS SoftLed paneeleissa käytetään aivan uudenlaista valaisutapaa. Yksittäiset Ledit on sijoitettu valaisimen kehykseen ja ne tuottavat täysin tasaisen valopinnan koko paneelin alalle. Yksittäisiä valopisteitä ei ole havaittavissa. Perinteisissä LED paneeleissa yksittäisten ledien rivit saattavat aiheuttaa kuvan varjokohtiin raitoja sekä varjokohdissa saattaa ilmetä väripoikkeamia bi-color paneeleilla.  Näihin ongelmiin ei törmätä käytettäessä SoftLed paneeleita. Tasaisen valonsa ansiosta SoftLed paneelit eivät myöskään häikäise kuvattavia henkilöitä, vaan ne toimivat tasovalon tapaan tuottaen pehmeän ja tasaisen valon.


Kaikki ohjelmassamme olevat SoftLed paneelit ovat Bi-Color malleja joissa voidaan säätää värilämpötilaa portaattomasti välillä daylight - tungsten, katso tarkka säätöalue mallikohtaisesta erittelystä. Värilämpötian säätö on helppoa paneelin takaosassa olevan LCD näytön ansiosta. Väritasapainoa kuvaavat CRI arvot ovat parhaimmillaan jopa CRI 97. Paneeleissa on portaaton tehonsäätö ja värilämpötila pysyy muuttumattomana tehonsäädön yhteydessä.

SoftLed paneelit ovat myös kompakteja sekä erittäin ohuita, minimissään paksuus vain n. 13mm.
Paneelit soveltuvat erinomaisesti kaikenlaiseen video- ja stillkuvaukseen kuten tuote-, ruoka-, henkilökuvaus. Suurilla tehokkailla paneeleilla mahdollista valaista studiossa isojakin kokonaisuuksia.

Pienemmät paneelit on varustettu Sony NP-F tyyppisellä akkupaikalla ja niissä tulee myös akku (joisskain 2 kpl) mukana. Suurimmissa paneeleissa on paikka V-mount akulle, jotka myydään erikseen, kts tuotekohtainen erittely.

Paneelien runko on metallia joten ne ovat kestäviä, mutta silti keveitä ja helposti käsiteltäviä. 

JAS Tekniikan omaa maahantuontia.