Nikon Z 8 peilitön järjestelmäkamera

VOA100AE

Ketterä huippuluokan hybridikamera


Tehokas ja ketterä täyden kennon hybridikamera, jolla kuvaat niin valokuvat kuin videot huippulaadukkaasti. 45,7 megapikselin kenno ja 8,3K:n alkuperäisten videoiden tarkkuus avaavat lukuisia mahdollisuuksia. 120 kuvan sarjakuvaus ja syväoppiva AF pitävät huolen ettei mikään hetki jää ikuistamatta. 

PYYDÄ VAIHTOTARJOUS

Tiedot

Löytyy heti varastosta

3 870,16 €


Kysy tuotteesta
Nikon Z 8 peilitön järjestelmäkamera

Nikon Z 8 peilitön järjestelmäkamera

 

Lisätiedot

Tuoteryhmä Peilittömät järjestelmäkamerat
Merkki Nikon
Malli Z8
Tuotekoodi VOA100AE

TiedotNikon lisää tehokkaan ja ketterän Z 8:n ammattimaisten Z-sarjan peilittömien kameroiden valikoimaansa. Täysin uusi Z 8 pakkaa joukon Z 9 -ominaisuuksia kevyeen runkoon ja tarjoaa hybridivideo-/still-kuvien tekijöille hämmästyttävää joustavuutta, jolla he voivat toteuttaa visionsa. Uskomattomalla yhdistelmällään luokkansa johtavaa suorituskykyä ja kompaktia rakennetta, Z 8 on jännittävä jatko Z 9:lle ja todellinen luova seuraaja D850:lle. Vain 910 g (noin) painava Z 8 -runko on 30 % pienempi kuin Z 9 ja 15 % pienempi kuin D850. Se on täydellinen hybridikamera luojille, jotka haluavat kevyemmän rungon käsivaralta kuvaamiseen tai täyden kennokoon kameran, joka tasapainottaa täydellisesti kaikilla laitteilla, mukaan lukien useimmat gimbalit.Video:
tallentaa upeita 8K- tai 4K-videoita sekä tuo käyttöön useita tilaa ja aikaa säästäviä toimintoja. Käyttäjät voivat kuvata 12-bittistä kameran sisäistä RAW-videoaineistoa ja käsitellä Nikonin N-RAW-tiedostoja, jotka ovat ProRes RAW HQ -tiedostoja puolet pienempiä. Sisäisessä 8,3K N-RAW- tai 4,1K ProRes RAW HQ -muodossa kuvattaessa luodaan kameran sisäisiä Full HD -välimuistitiedostoja.


Valokuvat: kamera tallentaa loistavia 45,7 megapikselin valokuvia, joissa on hätkähdyttävä dynaaminen alue, ja sen sarjakuvausnopeus on uskomattomat 120 kuvaa sekunnissa täydellä automaattitarkennuksella ja -valotuksella ilman etsinkuvan katkoja. Erityisten muotokuvatoimintojen avulla kuvaajat voivat hienosäätää värisävyä ja kirkkautta tai pehmentää ihon ilmettä.


Pinottu 45,7 MP:n CMOS-täyskuvakenno: Nikonin suunnittelema ratkaisu takaa kuvien erinomaisen tarkkuuden. Maailman suurin skannausnopeus yhdessä elektronisen sulkimen kanssa poistaa rolling shutter -vääristymän käytännössä kokonaan.


EXPEED7: mahdollistaa kameran salamannopean tarkennuksen, sujuvan videokuvan ja suuren sarjakuvausnopeuden. Suorittaa monimutkaiset AF- ja AE-laskelmat ennennäkemättömällä nopeudella sekä käsittelee pinotun kuvakennon kahden kuvavirran datan erikseen.


Syväoppiva AF: ihmisten, koirien, kissojen, lintujen, autojen, moottoripyörien, polkupyörien, junien ja lentokoneiden tarkka tunnistus ja seuranta. Kohteiden tunnistus ja automaattitarkennus toimivat videoita kuvattaessa ja valokuvia otettaessa -9 EV:hen asti. Silmät pysyvät tarkennettuina, vaikka kohde liikkuisi nopeasti ja ylösalaisin. Kasvot ovat tarkkoja myös silloin, kun kuvattava kohde on voimakkaassa vastavalossa.


Reaaliaikainen etsin ja kallistuva näyttö: sujuvasti ja katkeamattomasti toimiva elektroninen etsin kahden kuvavirran tekniikan ansiosta. Kirkas, neliakselinen kallistuva kosketusnäyttö. 


HDR-sisällön tuki: ottaa 10-bittisiä HEIF-kuvia ja kuvaa 10-bittisiä HLG-videoita. Sisältö on välittömästi katsottavissa HDR-näytöissä ilman muokkausta.


Kaksi USB-C-porttia ja kaksi korttipaikkaa: erilliset USB-virta- ja -tietoliikenneliitännät nopeaan tiedonsiirtoon latauksen aikana. Kaksi korttipaikkaa joustavaan kuvaukseen ja tallennukseen. 


Käsittely: syvä ja mukava ote. Erilliset näyttöliitännät videoita ja valokuvia varten. Valikot kääntyvät pystysuunnassa kuvattaessa.


Kevyt ja kestävä: painaa vain 910 g (noin), ja laadukas sääsuojaus estää pölyä, likaa ja kosteutta pääsemästä rungon sisälle.2 Nikonin D6- ja Z 9 -huippukameroita vastaavan kylmänkestävyyden ansiosta voit kuvata jopa -10 °C:n lämpötilassa.


Valinnainen pystysuuntainen akkukahva: Nikonin uusi MB-N12-akkukahva soveltuu kahvaksi pystykuvaukseen, teleobjektiivien tasapainottamiseen ja koko päivän kuvaamiseen. 
TEKNISET TIEDOT

Teholliset kuvapisteet

45.7 MP

ISO herkkyys

64-25600

Valokuvien tiedostomuodot

RAW (including high efficiency)/JPEG/HEIF (10 bit)

Tarkennuspisteet

493 pistettä

Herkkyysalue (aukolla f/1.2)

EV -7  -  +19  (-9 to +19 EV with starlight view)

Kohteen tunnistus

Ihmiset (ylävartalo/pää/kasvot/silmä), koirat, kissat, linnut, autot, moottoripyörät, polkupyörät, junat, lentokoneet

Jatkuvan kuvauksen nopeus

20 fps, High-Speed Frame Capture+ (30fps/120fps in JPEG only), Pre-Release Capture

Tärinänvaimennus

5-axis in-camera VR, Synchro VR, 6.0 *stops faster

Jatkuvan kuvauksen määrä (JPEG)

Enemmän kuin 1000 kuvaa

Suljinnopeus

1/32000 to 30s, up to 900 s

Suljin

Elektroninen

USB lataus ja virransyöttö

Kyllä (compatible with PD)

Videon kuvaustilat

8.3K/60P (in N-RAW only), 8K UHD/30P , 4K UHD/120P

N-RAW, ProRes RAW (in-camera recording), ProRes422HQ, H.265, H.264 (in FullHD only), N-Log, HLG

Videon jatkuvan tallennuksen aika

4K UHD /60p125min25℃,in normal mode

Monitori

3.2-in., 2100k-dot 4-axis tilting

Etsimen suurennus, eyepoint

0.80×, 23mm

EVF

3690k-dot OLED (high brightness 3000 cd/m2), Lo1, Lo2

Etsimen virkistysnopeus

120 fps, 60 fps

Tallennusmedia

CFexpress Type B (XQD) + SD (UHS-II)

Verkko

Wi-Fi (2.4GHz, 5GHz)/BT/USB-LAN

HDMI ulostulo

10-bit

Ulkoinen akkupaketti

Saatavana

Pölyän ja kolhujen kestävyys

Vastaa D850 kameraa

Mitat

144 × 118.5 × 83 mm

Paino

910 g

Käyttölämpötila

-10-40℃/+14-104°F

Lisätarvikkeet