Kiikari perhepaketti Nikon Monarch M7 8x42 + Focus Junior 6x21 kiikarit

Kiikarit koko perheen luontoseikkailuihin

Tässä kiikakripaketissa on mukana laadukkaat Nikon Monarch M7 8x42 kiikarit aikuisille, sekä Focus Junior 6x21 kiikarit lapsille. Laadukkaat kiikarit koko perheen yhteiseen luontoharrastukseen. Lue alta lisää kiikareiden ominaisuuksista.

Kiikarikuva.jpg

Tiedot

Löytyy heti varastosta

447,58 €


Kysy tuotteesta
Kiikari perhepaketti Nikon Monarch M7 8x42 + Focus Junior 6x21 kiikarit

Kiikari perhepaketti Nikon Monarch M7 8x42 + Focus Junior 6x21 kiikarit

 

Lisätiedot

Tuoteryhmä Kiikarit / Kaukoputket
Malli Nikon Monarch M7 8x42 ja Focus Junior 6x21

Tiedot

Nikon Monarch M7 8x42

MONARCH M7 -laajakulmakiikarit ovat täydellinen kumppani lintubongarille tai luontofanille. MONARCH M7 -mallit takaavat upean näkymän, sillä niiden tarjoama yli 60 asteen näennäinen näkökenttä on tämän luokan kiikareissa ennennäkemätön ominaisuus. Ne tarjoavat nopeasti lentoon pyrähtävistä linnuista tai kaukana olevista villieläimistä vakaan näkymän joka kerta, joten et jää koskaan paitsi tärkeistä hetkistä. 

Dielektrinen monikalvoinen prismapäällyste takaa erinomaisen valonläpäisyn koko näkyvyysalueella. ED-lasi puolestaan korjaa värivirheet, jotta voit nauttia villieläinten vaikuttavista yksityiskohdista. Linssien ja prismojen monikerrospinnoite takaa kirkkaamman ja luonnollisemman näkymän. 

MONARCH M7 kiikari on suunniteltu sillä ajatuksella, että mukavuus on villieläinten odottelussa tärkeää. Niitä on erittäin helppo pidellä, sillä niistä saa tukevan otteen, ja kumipäällyste puolestaan takaa iskunkestävyyden. Kestävät MONARCH M7 ovat vesitiiviit yhteen metriin saakka 10minuutin ajan. Pinnoite hylkii rasvaa ja vettä, joten sormenjäljet ja tahrat voi pyyhkiä pois helposti. Ne ovat myös huurtumattomat. Säädettävien kumisten silmäsuppiloiden avulla on helppo löytää oikea katselupiste.

Kompaktin kokoiset ja kevyet MONARCH M7 voidaan myös kiinnittää jalustaan, jolloin käyttäjät kädet pysyvät vapaina. Tämä on erityisen kätevää silloin kun kiikareita käytetään pidemmän aikaa samassa asennossa, esimerkiksi silloin kun ollaan piilossa toiveena nähdä vilaus tietystä linnusta. 
Suurennus (x)

8

Objektiivin halkaisija (mm)

42

Näkökenttä (todellinen/astetta)

8,3

Näkökenttä (näennäinen/astetta)

60,3

Näkökenttä 1 000 m:ssä (m)

145

Lähtöpupilli (mm)

5,3

Suhteellinen kirkkaus

28,1

Silmäetäisyys (mm)

17,1

Lähin tarkennusetäisyys (m)

2,

Pituus (mm)

142

Leveys (mm)

13

Syvyys (mm)

57

Paino (g)

670

Silmävälin säätöalue (mm)

56–72Focus Junior 6x21 lasten kiikarit

Erityisesti lapsille suunnitellut kiikarit. Varustettu kumisella päällysteellä, joka kestää kolhuja ja naarmuja, sekä tarjoaa tukevan otteen. Kiikarit on keskipainotettu vakautta varten ja silmäleveys on säädettävissä 50-63 mm. Suuren tarkennuspyörän ansiosta tarkennusta on helppo säätää pienillä sormilla.

6x suurennus helpottaa kiikarien pitämistä vakaana, jolloin lapsen on helpompi saada selkeä ja vakaa kuva linnusta, hirvestä ja muista upeista luontoelämyksistä. Heijastamaton optiikka parhaan mahdollisen kontrastin ja terävyyden saavuttamiseksi. Kiikarin mukana tulee vyölaukku ja niskahihna.TARKEMMAT TIEDOT


Käyttötarkoitus

Matkustus, Luonnon tarkkailu, Metsästys, Kompaktikiikarit, Lintubongaus

Mitat (SxLxK) (mm)

105 x 95 x 32

Diopterin säätö

+/-3

Ulostulopupilli Ø (mm)

3.5

Silmäetäisyys (mm)

10

Silmäsuppilot

Ylöskäännettävä, 3-asentoinen

Näkökenttä (kulma) (°)

6,8

Näkökenttä (näennäinen) (°)

41

Lasin tyyppi

BK7

Pupilliväli

50-63

Suurennos (x)

6

Optinen pinnoite

MC

Prisma

Kattoprisma

Jalustasovitin

Ei

Hämäräluku

11

Vedenpitävä (m)

No

Paino (g)

180

Vesitiivis

Ei

Warranty (year(s))

5

Näkökenttä (1000m) (m)

120

Lähin tarkennus (m)

5

Objektiivin halkaisija (mm)

21

Lisätarvikkeet