Kiikari perhepaketti Nikon Monarch M5 10x42 + Focus Junior 6x21 kiikarit

Kiikarit koko perheen luontoseikkailuihin

Tässä kiikakripaketissa on mukana laadukkaat Nikon Monarch M5 10x42 kiikarit aikuisille, sekä Focus Junior 6x21 kiikarit lapsille. Laadukkaat kiikarit koko perheen yhteiseen luontoharrastukseen. Lue alta lisää kiikareiden ominaisuuksista.

Kiikarikuva.jpg

Tiedot

Löytyy heti varastosta

326,61 €


Kysy tuotteesta
Kiikari perhepaketti Nikon Monarch M5 10x42 + Focus Junior 6x21 kiikarit

Kiikari perhepaketti Nikon Monarch M5 10x42 + Focus Junior 6x21 kiikarit

 

Lisätiedot

Tuoteryhmä Kiikarit / Kaukoputket
Malli Nikon Monarch M5 10x42 ja Focus Junior 6x21

Tiedot

Nikon Monarch M5 10x42

Vaikuttava MONARCH M5 on yhtä sopiva vuorikiipeilyyn, patikointiin ja muihin reippaisiin harrastuksiin kuin rennompaankin harrastamiseen, esimerkiksi retkeilyyn. Kaikissa malleissa on ED-lasi, joka korjaa vääristymiä aiheuttavan väriaberraation ja tarjoaa aina selkeän näkymän. Dielektrinen monikalvoinen prismapäällyste takaa erinomaisen valonläpäisyn koko näkyvyysalueella. 

Suunniteltu sillä ajatuksella, että mukavuus on villieläinten odottelussa tärkeää. Niitä on erittäin helppo pidellä, sillä niistä saa tukevan otteen, ja kumipäällyste puolestaan takaa iskunkestävyyden. Kestävät MONARCH M5 ovat vesitiiviit yhteen metriin saakka 10minuutin ajan. Ne ovat myös huurtumattomat. 

Säädettävät kumiset silmäsuppilot helpottavat oikean katselupisteen löytämistä, mikä parantaa käyttömukavuutta. Useamman asennon ansiosta käyttäjät voivat säätää silmäetäisyyden haluamalleen tasolle, mikä takaa täydellisen näkökentän ja parhaan mahdollisen mukavuuden silloinkin kun kiikareita käytetään pidempään.

MONARCH M5 on tämän luokan kiikariksi erittäin kevyt. Kaikkia 640 g tai vähemmän painavia MONARCH M5 -malleja on helppo kantaa mukana vaelluksilla, vuorikiipeilyssä ja muissa ulkoilma-aktiviteeteissa.

Kompaktin kokoiset ja kevyet MONARCH M5 voidaan myös kiinnittää jalustaan, jolloin käyttäjät kädet pysyvät vapaina. Tämä on erityisen kätevää silloin kun kiikareita käytetään pidemmän aikaa samassa asennossa, esimerkiksi silloin kun ollaan piilossa toiveena nähdä vilaus tietystä linnusta. 
Suurennus (x)

10

Objektiivin halkaisija (mm)

42

Näkökenttä (todellinen/astetta)

5,6

Näkökenttä (näennäinen/astetta)

52,1

Näkökenttä 1 000 m:ssä (m)

9

Lähtöpupilli (mm)

4,2

Suhteellinen kirkkaus

17,6

Silmäetäisyys (mm)

18,4

Lähin tarkennusetäisyys (m)

2,

Pituus (mm)

145

Leveys (mm)

12

Syvyys (mm)

5

Paino (g)

640

Silmävälin säätöalue (mm)

56–72


Focus Junior 6x21 lasten kiikarit

Erityisesti lapsille suunnitellut kiikarit. Varustettu kumisella päällysteellä, joka kestää kolhuja ja naarmuja, sekä tarjoaa tukevan otteen. Kiikarit on keskipainotettu vakautta varten ja silmäleveys on säädettävissä 50-63 mm. Suuren tarkennuspyörän ansiosta tarkennusta on helppo säätää pienillä sormilla.

6x suurennus helpottaa kiikarien pitämistä vakaana, jolloin lapsen on helpompi saada selkeä ja vakaa kuva linnusta, hirvestä ja muista upeista luontoelämyksistä. Heijastamaton optiikka parhaan mahdollisen kontrastin ja terävyyden saavuttamiseksi. Kiikarin mukana tulee vyölaukku ja niskahihna.TARKEMMAT TIEDOT


Käyttötarkoitus

Matkustus, Luonnon tarkkailu, Metsästys, Kompaktikiikarit, Lintubongaus

Mitat (SxLxK) (mm)

105 x 95 x 32

Diopterin säätö

+/-3

Ulostulopupilli Ø (mm)

3.5

Silmäetäisyys (mm)

10

Silmäsuppilot

Ylöskäännettävä, 3-asentoinen

Näkökenttä (kulma) (°)

6,8

Näkökenttä (näennäinen) (°)

41

Lasin tyyppi

BK7

Pupilliväli

50-63

Suurennos (x)

6

Optinen pinnoite

MC

Prisma

Kattoprisma

Jalustasovitin

Ei

Hämäräluku

11

Vedenpitävä (m)

No

Paino (g)

180

Vesitiivis

Ei

Warranty (year(s))

5

Näkökenttä (1000m) (m)

120

Lähin tarkennus (m)

5

Objektiivin halkaisija (mm)

21

Lisätarvikkeet