Sony FE PZ 16–35 mm F4 G objektiivi

SELP1635G

Kevyt ja monipuolinen objektiivi videokuvaukseen

FE PZ 16-35mm f4 G vähentää tarkentaessa ja zoomatessa esiintyvää katselkulman muutosta, mikä tekee videosta vakaamman ja laadukkaamman. Tarkennus, zoom ja aukon säätö onnistuu hiljaa, joten ylimääräinen kohina ei pilaa videon ääntä. Sulava zoom reagoi nopeasti ja on helppo käyttää. Sopii myös valokuvaamiseen. 

EXTRA HYVITYS 200€


Tiedot

Tarkista toimitusaika: myynti@jastekniikka.fi

1 289,52 €


Kysy tuotteesta
Sony FE PZ 16–35 mm F4 G objektiivi

Sony FE PZ 16–35 mm F4 G objektiivi

 

Lisätiedot

Tuoteryhmä Objektiivit
Merkki Sony
Malli FE PZ 16–35 mm F4 G
Tuotekoodi SELP1635G

Tiedot

Edistyksellinen kuvanlaatu

Kompakti ja kevyt, täyden kennokoon F4-vakioaukkoinen G Lens -laajakulma-zoom-objektiivi tuottaa upean kuvanlaadun. Siinä on kaksi AA (advanced aspherical) -elementtiä, Super ED (Extra-low Dispersion) -elementti ja ED-elementti, joka estää tehokkaasti vääristymiä ja poikkeamia. Pyöreä aukko ja hallitut pallopoikkeamat parantavat bokeh-sumennusta, ja 0,24 metrin vähimmäistarkennus takaa upeat lähikuvat.

Suunniteltu viimeisteltyyn videokuvaukseen

Tasaisen, monipuolisen tehokkaan zoomauksen lisäksi kompakti objektiivi vähentää katselukulman muutoksia tarkennettaessa ja zoomattaessa, mikä parantaa videotallennuksen laatua ja vakautta. Lisäksi tarkennus, zoomaus ja aukon käyttö toimivat erittäin hiljaisesti, mikä vähentää videokuvausta häiritsevää kohinaa ja tärinää.

Sulava ja tehokas zoomaus reagoi nopeasti

Ensimmäinen α-objektiivin neljällä lineaarisella XD-moottorilla toimiva tehokas zoom on helppo hallita ja reagoi yhtä nopeasti kuin manuaalinen zoom. Hienovarainenkin zoom-renkaan käyttö tunnistetaan tarkasti ja muunnetaan zoomaustoiminnaksi. Portaattomasti säädettävä zoomausvipu helpottaa erittäin hidasta zoomausta vakionopeudella, ja käytettäessä gimbaalia zoomia voi myös kauko-ohjata.

Upea automaattitarkennus lineaarisilla XD-moottoreilla

Kahdella lineaarisella XD (extreme dynamic) -moottorilla saadaan nopea, hiljainen ja tärinätön automaattitarkennus kompaktiin objektiiviin. Tehokas, luotettava automaattitarkennus seuraa kohteita sujuvasti suurilla kuvataajuuksilla. Yhteensopiva runko säilyttää tarkennuksen täsmällisenä kuvattaessa jopa 30 kuvaa sekunnissa. Kohteiden seuranta pysyy sujuvana myös zoomattaessa.

Kolme säädintä: zoomaus, tarkennus ja aukko

Kompaktin objektiivin hallinta on helppoa erillisillä zoomaus-, tarkennus- ja aukkorenkailla. Herkkä zoomin hallinta on ehdoton videokuvauksessa, ja lineaarisen vasteen manuaalinen tarkennus takaa, että tarkennusrengas reagoi hienovaraiseen ohjaukseen manuaalisessa tarkennuksessa. Aukkorenkaan aukkokytkimellä voi poistaa lukituskohdat käytöstä, kun aukkoa halutaan säätää tasaisesti ja saumattomasti.

Monipuolinen ja uskomattoman kevyt

Vaikka tämä kompakti laajakulma-zoom-objektiivi painaa vain 353 g, sen toiminnallisuudesta tai suorituskyvystä ei ole tingitty. Sen pituus ei muutu tarkennuksessa ja zoomauksessa, mikä lisää vakautta ja helpottaa käyttöä myös, kun kuvauksessa käytetään gimbaalia. Se sopii kaikenlaiseen kuvaamiseen keveytensä sekä pölyn- ja kosteudenkestävyytensä ansiosta.

  • Kevyt ja monipuolinen tehokkaalla zoomilla varustettu G Lens -laajakulmaobjektiivi
  • Kaksi AA-elementtiä, tavallinen asfäärinen elementti ja yksi asfäärinen ED-elementti takaavat suuren tarkkuuden koko kuva-alalla

  • Kaksi lineaarista XD-moottoria takaavat nopean, hiljaisen ja vakaan automaattitarkennuksen

  • Uusi neljän lineaarisen XD-moottorin tukema zoom takaa sulavan hallinnan ja välittömän vasteen

  • Kolme renkaansäätötoimintoa (zoom, tarkennus ja aukko) ja muut ominaisuudet tukevat ammattilaisten kuvaustarpeita

VÄHIMMÄISTARKENNUSETÄISYYS
0,28–0,24 m (0,92–0,79 jalkaa)
SUURIN SUURENNUSSUHDE (X)
0,23
SUODATTIMEN HALKAISIJA (MM)
72
PAINO
353 g (12,5 oz.)


Lisätarvikkeet