Nikon Monarch M5 10x42 kiikarit

BAA911YA

Laadukkaat kiikarit retkeilyyn ja vaellukselle

Ulkoilmaihmisille kehitetty kiikari, jonka kautta luonnon kauneus herää eloon upeissa väreissä ja kirkkaana. ED-lasin ansiosta näkymä on selkeä ja dielektrinen monikalvoinen prismapäällyste takaa erinomaisen valonläpäisyn koko näkyvyysalueella. Erittäin kevyt, eli mukava kantaa mukana vaikka vaelluksella. Iskunkestävä ja vesitiivis. 


Tiedot

Löytyy heti varastosta

305,65 €


Kysy tuotteesta
Nikon Monarch M5 10x42 kiikarit

Nikon Monarch M5 10x42 kiikarit

 

Lisätiedot

Tuoteryhmä Kiikarit / Kaukoputket
Merkki Nikon
Malli Monarch M5 10x42
Tuotekoodi BAA911YA

Tiedot

SELKEÄ JA KIRKAS NÄKYMÄ

Vaikuttava MONARCH M5 on yhtä sopiva vuorikiipeilyyn, patikointiin ja muihin reippaisiin harrastuksiin kuin rennompaankin harrastamiseen, esimerkiksi retkeilyyn. Kaikissa malleissa on ED-lasi, joka korjaa vääristymiä aiheuttavan väriaberraation ja tarjoaa aina selkeän näkymän. Dielektrinen monikalvoinen prismapäällyste takaa erinomaisen valonläpäisyn koko näkyvyysalueella.


KESTÄVÄT, VESITIIVIIT JA MUKAVAT

Suunniteltu sillä ajatuksella, että mukavuus on villieläinten odottelussa tärkeää. Niitä on erittäin helppo pidellä, sillä niistä saa tukevan otteen, ja kumipäällyste puolestaan takaa iskunkestävyyden. Kestävät MONARCH M5 ovat vesitiiviit yhteen metriin saakka 10minuutin ajan. Ne ovat myös huurtumattomat.

Säädettävät kumiset silmäsuppilot helpottavat oikean katselupisteen löytämistä, mikä parantaa käyttömukavuutta. Useamman asennon ansiosta käyttäjät voivat säätää silmäetäisyyden haluamalleen tasolle, mikä takaa täydellisen näkökentän ja parhaan mahdollisen mukavuuden silloinkin kun kiikareita käytetään pidempään.


KEVYET JA KOMPAKTIT

MONARCH M5 on tämän luokan kiikariksi erittäin kevyt. Kaikkia 640 g tai vähemmän painavia MONARCH M5 -malleja on helppo kantaa mukana vaelluksilla, vuorikiipeilyssä ja muissa ulkoilma-aktiviteeteissa.
Kompaktin kokoiset ja kevyet MONARCH M5 voidaan myös kiinnittää jalustaan, jolloin käyttäjät kädet pysyvät vapaina. Tämä on erityisen kätevää silloin kun kiikareita käytetään pidemmän aikaa samassa asennossa, esimerkiksi silloin kun ollaan piilossa toiveena nähdä vilaus tietystä linnusta. 


TEKNISET TIEDOT

Suurennus (x)

10

Objektiivin halkaisija (mm)

42

Näkökenttä (todellinen/astetta)

5,6

Näkökenttä (näennäinen/astetta)

52,1

Näkökenttä 1 000 m:ssä (m)

9

Lähtöpupilli (mm)

4,2

Suhteellinen kirkkaus

17,6

Silmäetäisyys (mm)

18,4

Lähin tarkennusetäisyys (m)

2,

Pituus (mm)

145

Leveys (mm)

12

Syvyys (mm)

5

Paino (g)

640

Silmävälin säätöalue (mm)

56–72

Lisätarvikkeet