Ale! Canon Connect Station CS100 tallennuslaite Näytä suurempana

Canon Connect Station CS100 tallennuslaite

9899B007

Tallenna kuvat ja videot kätevästi yhteen paikkaan!


Canon Connect Station CS100 on tallennuslaite, johon voit tuoda kuvat helposti useista eri laitteista. Sen avulla voit katsella kuvia ja videoita eri laitteilla yhdestä sijainnista ja jakaa kuvia yhteisöpalveluihin, pilveen tai toiseen Connect Station -asemaan.

Tiedot

120,00 €

195,00 €

-75,00 €

Lisätiedot

Tuoteryhmä Kameran lisävarusteet
Tuotekoodi 9899B007

Tiedot

Tiedostojen lataus helposti älylaitteista ja älylaitteisiin

Lataa maksuton Connect Station -sovellus iOS- ja Android-laitteisiin ja muodosta automaattisesti yhteys älylaitteeseen. Näin voit selata, siirtää ja jakaa tiedostoja helposti. Connect Station -sovelluksen helppokäyttöisen, taulutietokoneille ja puhelimille optimoidun käyttöliittymän ansiosta kuvien ja videoiden* lataaminen ja jakaminen on helppoa.

Säilytä kaikki kuvasi ja videosi kätevästi samassa paikassa. Connect Station -asemaan voi yhdistää useita eri laitteita, joista voi tuoda ja tallentaa kuvia aseman 1 Tt:n kiintolevylle. Kätevän käyttöliittymän ansiosta kuvat on helppo järjestää albumeihin ja kuvia ja videoita on helppo katsella. Voit varmuuskopioida kuvat varmaan talteen ulkoiselle 1 Tt:n kiintolevylle.

Jaa kuvat ja videot yhteisöpalveluihin tai toiseen Connect Station -asemaan helposti ja nopeasti. Voit ladata sisältöä kätevästi varmuuskopiointia varten ja muiden nähtäville pilvi- tai yhteisöpalveluihin, kuten Flickriin®, Facebookiin™, Googleen™ ja iristaan. Voit myös näyttää Full HD -kuvia ystävillesi ja perheenjäsenillesi televisiossa HDMI-liitännän kautta.Tekniset tiedot

Kuvien ja videoiden tuonti Wi-Fi- ja NFC-yhteydellä

Kuvien ja videoiden tuonti Wi-Fi- ja NFC-yhteydellä

Lähetä ja vastaanota

Lähettäminen ja vastaanottaminen – muut Connect Station -asemat

Monipuoliset yhteydet

Monipuoliset yhteydet

1 Tt tallennustilaa

1 Tt tallennustilaa