Canon EOS 90D runko

EOS 90D on monipuolinen ja tehokas 32,5 megapikselin APS-C kokoisella CMOS-kennolla varustettu järjestelmäkamera, jossa kohtaa ammattikameran ominaisuudet ja harrastajaystävällinen hintaluokka.


Tiedot

Toimitusaika 1-2 viikkoa.

1 189,00 €

Lisätiedot

Tuoteryhmä Järjestelmäkamerat
Malli Canon EOS 90D

Tiedot

Edut
  • 10 ruutua sekunnissa ja uusi Digic 8 prosessori pitää kameran mukana nopeassakin toiminnassa
  • 45 ristikkäistä tarkennuspistettä
  • Kehittynyt pöly- ja kosteussuojaus
  • Vaikuttavan laadukkaita kuvia ja videoita lähes missä tahansa olosuhteissa
  • 4K videointi ilman rajausta (crop)
  • Kaikki mitä tarvitset oman valokuvaustekniikkasi kehittämiseen
  • Sopii vaativaankin videokuvaukseen
  • Kuvaa, yhdistä ja jaa kuvat ja videot helposti
Vapauta luovuutesi

Nopeasti ja intuitiivisesti toimivat säädöt ja innovatiivinen tekniikka auttavat ottamaan uusia askeleita syvemmälle valokuvauksen ja videokuvauksen maailmaan. Voit kuvata nopeatahtista toimintaa hyödyntämällä 10 kuvaa sekunnissa kuvaavaa jatkuvaa kuvausta ja nopeasti reagoivaa 45 ristikkäistyyppisen tarkennuspisteen automaattitarkennusjärjestelmää, joka toimii erittäin tarkasti monenlaisissa valaistusolosuhteissa ja useiden erilaisten objektiivien kanssa.

Vaikuttava kuvanlaatu

32.5 megapikselin APS-C CMOS -kennon ja tarkan valotuksen takaavan 220.000 pikselin RGB- ja infrapunamittausanturin ansiosta saat missä tahansa tilanteessa eloisia ja yksityiskohtaisia kuvia, joissa näkyy kuvaushetken tunnelma. Kameran laaja ISO-herkkyysalue ulottuu arvosta ISO 100 arvoon ISO 25.600 (laajennettuna 51.200)  ja sitä hyödyntämällä kameralla voi kuvata upeita kuvia heikossa valaistuksessa. Välkynnän tunnistus varmistaa tasaisen valotuksen kuvattaessa välkkyvien keinovalojen valossa. EOS 90D on ainoa kamera markkinoilla 32.5 megapixelin APS-C kenolla.

Hallitse kuvausta ja kehitä valokuvaustekniikkaasi

Kameran älykäs optinen etsin kattaa 100 prosenttia kuva-alasta, ja sen kautta näet sommittelun aikana kaiken, mitä haluat kuvata. Saat myös kuvausasetukset nopeasti näkyviin etsimeen. Suuren, kääntyvän, 3.0" käätyvän nestekidekosketusnäytön avulla voit kokeilla luovia kuvauskulmia ja käyttää kameran säätöjä helposti. Näyttöä voi käyttää myös sommitteluun ja toiminnan kuvaamiseen Kuvaus näytöllä -tilassa 5 kuvaa sekunnissa jatkuvan automaattitarkennuksen avulla.

Vieläkin parempia videoita

Kuvaa 4K 29.97 fps tai Full HD 120 fps -videoita ja luo sulavasti eteneviä toimintajaksoja tai hidastettuja videoita eri kuvataajuuksilla MP4-muodossa. Tehokas Dual Pixel CMOS -automaattitarkennusjärjestelmä seuraa liikkuvia kohteita, ja intervallivideotoiminnon, HDR-tilan ja luovien suotimien avulla voit lisätä erikoistehosteita suoraan kamerassa.

Jaa ja etäkuvaa helposti

Kameran yhdistäminen ja hallinta sekä kuvien ja videoiden kuvaaminen etäyhteydellä onnistuu helposti NFC-* ja Wi-Fi-toiminnon* ja Camera Connect -sovelluksen avulla yhteensopivilla älypuhelimilla ja taulutietokoneilla. Voit muuttaa RAW tiedostot JPEG muotoon kameran sisällä, jopa useita kuvia kerralla. Kameralla voi etäkuvata voi myös käyttämällä EOS Utility -ohjelmistoa Macilla tai muulla tietokoneella. Wi-Fi- ja NFC-yhteydellä voi myös siirtää sisältöä Canon Connect Stationiin tai tulostaa kuvia yhteensopivilla tulostimilla.----------------------------------

 

Lisätarvikkeet