Kaiser CopyOne Näytä suurempana

Kaiser-Hensel CopyOne + RSD Copy stand

Kaiserin ja Henselin yhteinen High End repro- ja valaistuskonsepti - CopyOne - salaman ja jatkuvan valon reprokuvausjärjestelmä. Valaise perinteisesti jakuvalla LED valolla tai nopeasti ja tehokkaasti studiosalamalla.

Tiedot

Tilattavissa, toimitusaika 1-2 viikkoa

7 995,00 €

Lisätiedot

Tuoteryhmä Studiotarvikkeet

TiedotKysyntä analogisten ainestojen digitaaliseen muotoon siirtämiseen kasvaa. Samalla tulee kasvavia vaatimuksia tällaisten kopiointien laadulle ja nopeudelle. Monia painettuja, piirrettyjä tai kirjoitettuja alkuperäisaineistoja ei voi skannata, vaan ne on tallennettava valokuvausmenetelmillä.

Tiukimpienkin vaatimusten täyttämiseksi saksalaiset valmistajat ja asiantuntijat Kaiser Fototechnik ja Hensel Visit ovat kehittäneet uuden CopyOne - valaisu- ja kopiointijärjestelmän.

Sitä voidaan käyttää lähes kaikilla nykyisillä ja monilla aikaisemmilla Hensel-studiovoimaosilla ja ne voidaan liittää Kaiser rePRO- ja RD kopiointijärjestelmiin.

CopyOne-järjestelmän välähdyspäät tuottavat salamavaloa sekä jatkuvaa valoa 5400 Kelvinin värilämpötilalla ja yhdistävät siten molempien valaistustekniikoiden edut.

Salamavalon voimakkuus ja nopeus mahdollistaa lyhyet valotusajat ilman kameran tärähdysvaaraa ja poistaa muiden valonlähteiden häiritsevän vaikutuksen. Suurin salaman teho on 1200 Ws, jopa 8 aukon säätömahdollisuudella riippuen käytettävästä Hensel voimaosasta.

Jatkuvalla LED valolla voidaan kuvata sekä video- että stillkuvia. LEDit (CRI = 95) toimivat myös ohajusvaloina salamakuvauksessa. LEDien valoteho on noin 2000 luksia ja se tuottaa tasaisen valon jopa 11 x 16 tuuman originaaleillle. Etureunaan kiinnitetty diffuusori yhdessä pitkänomaisen muotoilun kanssa takaa tasaisen valonjaon ja alkuperäinen kuva ei ole alttiina lämpökuormitukselle.

CopyOne Repro-Kit -valaistusyksikön molempia valaisimia voidaan siirtää ja kallistaa. Ne on asennettu lamppuvarsiin, joita voidaan kallistaa ja säätää portaattomasti. Varsien tukevat puristimet voidaan kiinnittää jopa 55 mm: n paksuisiin pohjalevyihin. Valaisinpäätä voidaan käyttää erikseen valaisimena tai salaman välähdyspäänä ja kiinnittää jalustaan 3/8 liittimen avulla muotokuvia, tuote- tai still life valokuvia varten. Valaisinpäät voidaan hankkia myös erikseen ilman varsia. Valomuokkaukseen on saatavana lisävarusteena mm. erilliset ladonovet.


Setti sisältää 2 kpl valaisinpäitä kiinnitysvarsineen ja liitosjohtoineen.

Mukana tulevan Kaiser RSD Copy 5602 stand tekniset tiedot:

Pylväs on valmistettu erityisestä tähän tarkoitukseen tehdystä alumiiniprofiilista. Pylväs on mattamusta, anodisoitu ja varustettu cm ja tuuma-asteikolla.
Alumiinista valmistettu kamerapidin säätyy vaakasuorassa noin. 16 cm hammaspyöräohjaimilla. Vasemman tai oikean käden käyttö. Lukitusruuvit estävät säätöasennon tahattoman vaihtumisen. Kameran kiinnityslevy kallistuu ± 90 °. Kiinnitysruuvi vaakasuunnassa. Käsikäyttöinen korkeuden säätö veivillä.

Suuri, heijastamaton mattaharmaa pohjalevy, jossa on painettu cm ja tuumaruudukko. Jalat
säädettävissä. Vesivaaka.

Pohjalevy: 680 x 38 x 570 mm
Pylvään korkeus: 1,20 m
Pylvään poikkileikkaus: 105 x 74 mm
Maksimikuorma: 8 kg
Kameran asennuslevy: 130 x 78 mm
Kamerakiinnike: 1/4 ” sekä 3/8”

CopyOne valaisinjärjestelmä soveltuu myös muihin keskisuuriin ja suuriin Kaiser reprojalustoihin.

CopyOne-valaisinpäitä voidaan toimittaa myös yksittäin.

Hensel Nova 1200 voimaosa myydäään erikseen, kts lisätarvikkeet.


Tästä löydät lisätietoa Kaiser reprotuotteista:

http://www.kaiser-fototechnik.de/pdf/prospekte/repro_en.pdf


Pyydä tarjous: myynti@jastekniikka.fi

Lisätarvikkeet