Jinbei HD-400 HSS, TTL Akkukäyttöinen Studiosalama

102011705

Uusi kompakti pikkuveli suosituille HD-601 ja HD-610 akkusalamoille!

Jinbei HD-400 on akkukäyttöinen TTL -studiosalama sopuhintaan. Voit paukuttaa yhdellä latauksella, täydellä teholla jopa 400 kuvaa. High Speed Sync, sekä Freeze -toiminnot vauhdikkaiden kohteiden taltiointiin. Toimii Canon, Nikon, Sony ja Fuji ohjauksella (lähettimet lisävarusteena).Tiedot

545,00 €

Lisätiedot

Tuoteryhmä Studiotarvikkeet

Tiedot

Saako edullisesti hyvää? 
No kyllä saa! Näin ovat meille vahvistaneet useat valokuvauksen ammattilaiset, jotka ovat hankkineet työvälineekseen Jinbein akkusalamat.

Jinbei HD-400 salamat nyt varastossa!

Uusi HD-400 akkusalama on tehokas työkaveri, jonka 400Ws väläys riittää valaisemaan lähes minkä tahansa tilanteen. Se on muotoilultaan hieman kompaktimpi kuin isoveljensä, joten se on entistäkin mukavampi reissukaveri. Mukana tulee vakioheijastin (Bowens-kiiinnitys) ja värigeelit, joiden kanssa pääset helposti toteuttamaan luovia ideoita vaihtamalla valon väriä. Salama toimii akulla, joka antaa jopa 400 täyden tehon välähdystä yhdellä latauksella ja täysin ilman johtoja tai voimaosia!

Pysäytä liike ja irrota malli taustasta

HD-400 salamasta löytyy High speed sync -toiminto, joka tukee max. 20 kuvaa sekunnissa kuvausnopeutta. Vauhdikkaaseen kuvaamiseen löytyy vaihtoehtona myös Freeze -toiminto, jonka avulla salama välähtää nopeasti pysäyttäen kohteen (max. 1/19000s).

Mukana on myös Jinbein oma Easy Cap -toiminto, jota voi käyttää apuna mallin irroittamisessa taustasta. Easy Cap -tilassa saat kohteesta kaksi kuvaa, joista toisessa on valaistuna kuvan pääkohde ja toisessa tausta. Nämä kuvat voit yhdistää myöhemmin jälkikäsittelyssä, jolloin saat helposti muokattua taustan ja mallin suhdetta toisiinsa, sekä rajattua kohteen erottumaan paremmin taustasta. Easy Cap -tilassa on useita salama-ryhmiä, jotka voit määritellä välähtämään omina ryhminään järjestyksessä.

HD-400 toimii sisäänrakennetulla radiovastaanottimella

Lähettimeksi suositellaan Jinbein TR-Q6 (Canon, Nikon, Sony tai Fuji) -lähetintä, jonka kanssa on mahdollista käyttää kaikkia salaman tarjoamia ominaisuuksia. Toimii myös Jinbein TR-611, TR-612, TR-V6 ja TRS-V -lähettimien kanssa.

HD-400 tukee myös Canon RT radiojärjestelmää! Eli voit ohjata sitä Canonin omalla Speedlite Transmitter ST-E3-RT -lähettimellä tai Canon RT -sarjan käsisalamalla.Jinbei Electronics on Kiinan suurin salamalaitevalmistaja 70%:n kotimaan markkinaosuudella.
 

Yhtiö on perustettu vuonna 1995 ja se on erikoistunut digitaalisten studiovalaistus- ja kuvaustarvikkeiden valmistukseen. Yli 18 vuoden aikana Jinbei on vakiinnuttanut asemansa arvostettuna valmistajana, joka tunnetaan laadusta, luotettavuudesta ja vastuullisuudesta.

Keskittymällä laatuun ja tuotekehitykseen, sekä niiden jatkuvaan parantamiseen, Jinbein huippuammattilaisista koostuva tiimi takaa kilpailukyiset ja luotettavat tuotteet. Tuotannon lisäksi Jinbei omistaa Kiinassa yli 100 valokuvausalan vähittäismyymälää. Sitoutuminen ja tinkimätön laaduntarkkailu on avannut myös kanavat kansainvälisille markkinoille. Jinbei tuotteet täyttävät GS, CE, RoHS, TÛV, ja SGS laatu- ja turvallisuusluokitukset. Tuotteita myydään USA:ssa, Australiassa ja useimmissa Euroopan maissa, nyt myös Suomessa.

JAS Tekniikka on Jinbei -tuotteiden ainoa virallinen maahantuoja Suomessa. Tuotteita on saatavana JAS Kamerakaupoista ja koulutetuista, valtuutetuista hyvän valikoiman erikoisliikkeistä. JAS Tekniikka ja sen ammattitaitoiset huoltoteknikot vastaavat valtuutettujen suomalaisten myyjäliikkeiden myymien Jinbei -laitteiden huollosta takuuaikana ja myös sen jälkeen.


Tekniset tiedot:


Teho: 400Ws
Varautumisaika: : 0.05-1.5s
Tehonsäätö: Manuaali 1.0-9.0, HSS 5.0-9.0, TTL ±3.0EV
Tehonsäädön valinta: 1 tai 0.1 aukon säätö
Salamatilat: M / TTL
Synkronointitilat: Normaali / HSS / Freeze
Välähdysaika (t 0,5): 1/800s-1/8500s (NORM.), 1/800s-1/19000s (freeze)
Värilämpötila: NORM./TTL/HSS: 5500 ± 150 K; Freeze: 5500 ± 500 K
Ohjausvalo: 15W LED (Proportion/Independent/Off)
Radiovastaanotto: integroitu, 2,4 GHz (Lähettimeksi suositellaan TR-Q6C/N/S/F)
16 kanavaa, 10 ryhmää (A-J), 100 tunnusnumeroa Canon RT: lle
Yhteensopiva Canon RT -radiojärjestelmän kanssa
Synkronointi pistoke: 3.5mm / DC 5V
Orjasalama: Käytettävissä
Akun kesto: n. 400 välähdystä täydellä teholla
Akun latausaika: n. 2.5 tuntia
Lithium akku: DC 16.8V 4400mAh
Jäähdytys: tuuletin, ylikuumenemissuoja
Automaattinen sammutus: 60 minuutin kuluttua (lepotila aktivoituu 30 minuutin kuluttua)
Käyttölämpötila: 0 - 40 ° C
Mitat: 28 x 12,5 x 19 cm
Paino: 2,2 kg (akun kanssa)
Jinbei APP: Käytettävissä salaman ohjaukseen TR-Q6 -lähettimen kanssa
Mahdollisuus firmware päivitykseen mini USB:n kautta
Bowens S-tyyppinen bajonetti
Suuri LCD-näyttö
Jalustan kiinnike 5/8 "
Paketti sisältää: Jinbei HD-400 salama, vakioheijastin, 5kpl värigeelejä, akku ja laturi.
Lisätarvikkeet