Canon EOS 80D + EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS USM KIT

EOS 80D on monipuolinen ja tehokas 24.2 megapikselin APS-C kokoisella CMOS-kennolla varustettu järjestelmäkamera, jossa kohtaa ammattikameran ominaisuudet ja harrastajaystävällinen hintaluokka. KIT pakkauksessa mukana suorituskykyinen, kompakti mutta laajan zoomausalueen omaava objektiivi, jolla saat upeita valokuvia ja videoita.

Tiedot

1 699,00 €

Lisätiedot

Tuoteryhmä Järjestelmäkamerat
Malli Canon EOS 80D

TiedotOminaisuuksia
  • Nopea kamera, joka pysyy aina mukana toiminnassa
  • Vaikuttavan laadukkaita kuvia ja videoita lähes missä tahansa olosuhteissa
  • Kaikki mitä tarvitset oman valokuvaustekniikkasi kehittämiseen
  • Sopii erityisesti luovaan videokuvaukseen
  • Kuvaa, yhdistä ja jaa kuvat ja videot helposti

Vapauta luovuutesi

Nopeasti ja intuitiivisesti toimivat säädöt ja innovatiivinen tekniikka auttavat ottamaan uusia askeleita syvemmälle valokuvauksen ja videokuvauksen maailmaan. Voit kuvata nopeatahtista toimintaa hyödyntämällä 7 kuvaa sekunnissa kuvaavaa jatkuvaa kuvausta ja nopeasti reagoivaa 45 ristikkäistyyppisen tarkennuspisteen automaattitarkennusjärjestelmää, joka toimii erittäin tarkasti monenlaisissa valaistusolosuhteissa ja useiden erilaisten objektiivien kanssa.

Vaikuttava kuvanlaatu

 24,2 megapikselin APS-C CMOS -kennon ja tarkan valotuksen takaavan 7 560 pikselin RGB- ja infrapunamittausanturin ansiosta saat missä tahansa tilanteessa eloisia ja yksityiskohtaisia kuvia, joissa näkyy kuvaushetken tunnelma. Kameran laaja ISO-herkkyysalue ulottuu arvosta ISO 100 arvoon ISO 16 000, ja sitä hyödyntämällä kameralla voi kuvata upeita kuvia heikossa valaistuksessa. Välkynnän tunnistus varmistaa tasaisen valotuksen kuvattaessa välkkyvien keinovalojen valossa.

Hallitse kuvausta ja kehitä valokuvaustekniikkaasi

Kameran älykäs etsin kattaa 100 prosenttia kuva-alasta, ja sen kautta näet sommittelun aikana kaiken, mitä haluat kuvata. Saat myös kuvausasetukset nopeasti näkyviin etsimeen. Suuren, kääntyvän, 7,7 cm:n nestekidekosketusnäytön avulla voit kokeilla luovia kuvauskulmia ja käyttää kameran säätöjä helposti. Näyttöä voi käyttää myös sommitteluun ja toiminnan kuvaamiseen Kuvaus näytöllä -tilassa 5 kuvaa sekunnissa jatkuvan automaattitarkennuksen avulla.

Entistä parempia videoita

 Kuvaa Full HD 60p -videoita ja luo sulavasti eteneviä toimintajaksoja tai hidastettuja videoita eri kuvataajuuksilla MP4-muodossa. Tehokas Dual Pixel CMOS -automaattitarkennusjärjestelmä seuraa liikkuvia kohteita, ja intervallivideotoiminnon, HDR-tilan ja luovien suotimien avulla voit lisätä erikoistehosteita suoraan kamerassa.

Jaa ja etäkuvaa helposti

Kameran yhdistäminen ja hallinta sekä kuvien ja videoiden kuvaaminen etäyhteydellä onnistuu helposti NFC-* ja Wi-Fi-toiminnon* ja Camera Connect -sovelluksen avulla yhteensopivilla älypuhelimilla ja taulutietokoneilla. Kameralla voi etäkuvata voi myös käyttämällä EOS Utility -ohjelmistoa Macilla tai muulla tietokoneella. Wi-Fi- ja NFC-yhteydellä voi myös siirtää sisältöä Canon Connect Stationiin tai tulostaa kuvia yhteensopivilla tulostimilla.

--------------------------------

f1_8-2_8
Saat laadukkaat ja elävän yksityiskohtaiset kuvat.
1,0 tuuman CMOS-kuvake
Tehokkaan DIGIC-kuvaprosessorin ansiosta kamera reagoi nopeasti ja tallentaa värit todenmukaisesti.
DIGIC 7
Kuvaa tiivistä toimintaa jopa 7 kuvaa sekunnissa.
Full HD 60p -videot
Tarkenna kuvauskohteisiin ja seuraa niitä koko kuva-alueella.
Käytä eri kuvakulmia.
Kuvaa videoita jopa 1080p:n tarkkuudella ja 60 kuvan sekuntinopeudella.
Tarkenna kuvat ja videot tasaisesti jatkuvalla tarkennuksella Kuvaus näytöllä -tilassa.
Yhdistä ja jaa helposti
Näet kuvaus- ja tarkennustiedot kuvauskohteen päällä peittokuvana kuvaamisen aikana.

------------------------

.

EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS USM zoom sopii täydellisesti valokuvien ja videoiden kuvaukseen. Siinä on kuvauskohtaiset kuvanvakaintilat, jotka takaavat vakaan lopputuloksen. Nano USM -tekniikka tekee tarkennuksesta nopeaa, sulavaa ja hiljaista videokuvauksen ehdoilla.

Kompakti ja kevyt objektiivi on täydellinen varuste matkoille, eikä sinun tarvitse tinkiä laadusta: värit pysyvät täydellisinä ja kontrasti on erinomainen. Asfääriset ja UD-linssielementit vähentävät väriaberraatiota koko laajalla zoomausalueella sekä video- että valokuvauksessa. Neljän aukkoaskeleen kuvanvakaaja vähentää mahdollisesta kameran tärähdyksestä aiheutuvaa epäterävyyttä.
Nano USM -tekniikalla varustetun EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS USM -objektiivin avulla kuvauskohde voidaan tarkentaa poikkeuksellisen nopeasti. Tämän ja monipuolisen polttovälialueen ansiosta voit taltioida henkeäsalpaavat maisemat, upeat muotokuvat ja nopeatempoisen toiminnan.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Lisätarvikkeet