EF-EOS R Objektiivisovitin Drop-in-suotimella - C-PL Näytä suurempana

EF-EOS R Objektiivisovitin Drop-in-suotimella - C-PL

Sovittimen avulla voit käyttää EF ja EF-S bajonetilla varustettuja objektiiveja EOS R -kameran kanssa. Lisäksi tässä sovittimessa on mahdollisuus käyttää Drop-in-suotimia ja mukana toimitetaan C-PL polarisaatiosuodin. Lue alhaalta lisätietoa suotimista.

Tiedot

Toimitusaika 1-2 viikkoa

359,00 €

Lisätiedot

Tuoteryhmä Objektiivit

Tiedot

EF-EOS R-Objektiivisovitin Drop-in-suotimella toimii samoin kuin EF-EOS R-Objektiivisovitin, mutta antaa lisäksi mahdollisuuden käyttää drop-in-suotimia. Näin suotimia ei tarvitse kiinnittää objektiivin eteen, mikä on erityisen kätevää kuvattaessa laajakulmakuvaa suurella objektiivilla. Sovitin on saatavana joko muuttuvalla harmaasuotimella (V-ND) tai pyöreällä polarisaatiosuotimella (C-PL), minkä lisäksi tarjolla on kirkas suodin (CL) kuvaamiseen ilman suodatustehosteita.

C-PL-sovitin: pyöreä polarisaatiosuodin

Polarisaatiosuotimet vähentävät häiritseviä heijastuksia, sumua ja lasipinnoilta heijastuvan valon määrää. Suotimet parantavat myös värikylläisyyttä ja auttavat lisäämään vaikuttavuutta värikkäisiin otoksiin.

Lisäksi saatavissa:

V-ND-suodin

Harmaasuotimet auttavat säätelemään kameraan pääsevän valon määrää, mikä on hyödyllinen ominaisuus esimerkiksi elokuvantekijöille, jotka haluavat kuvata suuren valovoiman ja pitkän valotusajan yhdistelmillä kirkkaassa valossa. Näillä suotimilla myös maisemakuvaajat voivat käyttää pidempää valotusaikaa pehmentämään taivaalla ja vedessä näkyvää liikettä.

CL-suodin

Kirkas suodin drop-in-suodinsovittimen hankkineille käyttäjille, jotka eivät halua käyttää suodatustehosteita.

Lisätarvikkeet