Ale! AF-S NIKKOR 24mm f/1.8G ED Näytä suurempana

Nikon AF-S Nikkor 24mm f/1.8G ED

JAA139DA

Valovoimainen FX-koon kiinteäpolttovälinen 24 mm:n objektiivi. Suurimman aukon f/1,8 ansiosta tällä ultralaajakulmaobjektiivilla on helppo ottaa dynaamisia ja mukaansatempaavia kuvia. Monipuolinen AF-S NIKKOR 24mm f/1.8G ED on paras mahdollinen valinta, kun haluat kuvata upeita maisemia, vaikuttavia rakennuksia, yksityiskohtaisia katunäkymiä ja tilavia sisätiloja.

Tiedot

719,00 €

795,00 €

-76,00 €

Lisätiedot

Tuoteryhmä Objektiivit
Tuotekoodi JAA139DA

Tiedot

Valovoimainen kiinteäpolttovälinen 24 mm:n objektiivi: FX-koon objektiivi, jonka polttoväli on 24 mm (Nikonin DX-koon järjestelmäkamerassa 36 mm). Sopii erinomaisesti maisemien, rakennusten, sisätilojen ja katunäkymien kuvaamiseen sekä videoiden kuvaamiseen.

Suuri aukko f/1,8: pieni syväterävyys ja tasainen boke-efekti saavat aikaan huomiota herättäviä kuvia. Voit kuvata joustavasti lyhyillä suljinajoilla ja saada kirkkaita kuvia myös hämärässä valaistuksessa. Myös etsimen kuva on kirkas.


Pieni ja kevyt:
 ultrakannettavan rakenteensa ansiosta tätä objektiivia on mukava kuljettaa, ja se on kätevä ottaa matkalle mukaan.


Erittäin tarkat kuvat: 
tämä suuritarkkuuksisiin digitaalisiin järjestelmäkameroihin erinomaisesti sopiva objektiivi varmistaa huippuluokan selkeyden ja kontrastin koko kuva-alueella. Optinen rakenne takaa kuvien ja videoiden kauneuden.


Erinomainen optinen suorituskyky:
 kaksi erittäin pienen hajonnan ED-lasielementtiä ja kaksi asfääristä linssielementtiä takaavat upeat, terävät kuvat. Vääristymät ovat hyvin hallinnassa, ja erilaisia aberraatioita ja värien hajontaa on vähennetty tehokkaasti.


Nanokidepinnoite:
 parantaa kuvanlaatua vähentämällä haamukuvia ja heijastuksia jopa vastavaloon kuvattaessa.


SWM-ultraäänimoottori: 
hiljaiseen ja tarkkaan automaattitarkennukseen.


Lyhin tarkennusetäisyys: 
0,23 m. Kohteiden lähelle on helppo päästä niin, että ne täyttävät koko kuvan.


Vakiovarusteet: 
bajonettikiinnitteinen vastavalosuoja ja pehmeä objektiivilaukku.