Canon Speedlite 470EX-AI

1957C006

Ensimmäinen salamalaite joka mittaa parhaan valaisukulman ja säätää asentoaan automaattisesti, jotta saisit kuviisi parhaan mahdollisen valaisun! Salama käyttää ammattilaisten suosimaa tekniikkaa, jossa valo heijastetaan kuvauskohteeseen lähellä olevasta seinästä tai katosta. Näin valaisusta tulee pehmeä ja luonnollinen.Tiedot

529,00 €

Lisätiedot

Tuoteryhmä Salamalaitteet

Tiedot

470EX-AI mittaa lähellä olevien seinien ja katon perusteella sopivan heijastuskulman kuvattavaan kohteeseen nähden ja kääntyy automaattisesti parhaimpaan valaisukulmaan. Heijastettu valo osuu kuvattavaan kohteeseen pehmeänä ja tekee kuvan valaisusta kauniimman. Ammattilaiset käyttävät heijastustekniikkaa halutessaan kuviin luonnollisemman valaisun. 

Salamassa on kolme erilaista tilaa. Full-auto bounce -tilassa salama laskee itse parhaan mahdollisen valaisukulman ja kääntyy sen mukaan. Tämä tila on tarkoitettu varsinkin uusille käyttäjille, jotka eivät ole vielä perehtyneet heijastuksen käyttämiseen valaisussa. Semi-auto bounce -tilassa voit itse kääntää salaman haluamaasi valaisukulmaan ja tallentaa sen salaman muistiin. Kun vaihdat kuvausasentoa pystykuvasta vaakakuvaan salama seuraa mukana ja kääntää itsensä valitsemaasi valaisukulmaan. Lisäksi voit käyttää salamaa myös ihan perinteisellä tavalla.

Lisätarvikkeet