Nikon D5600 -kamerarunko

VBA500AE

Valokuvauksen luovasta maailmasta kiinnostuneille käyttäjille suunnattu DX-koon digitaalinen järjestelmäkamera. Olipa kyse varjoleikeistä auringon ollessa korkealla taivaalla tai videoiden kuvaamisesta kiehtovista kuvakulmista, uusi Nikon D5600 on kamera, joka tuo kuviin tuoreen näkökulman.

Tiedot

Toimitusaika 1-2 viikkoa

599,00 €

Lisätiedot

Tuoteryhmä Järjestelmäkamerat
Malli D5600
Tuotekoodi VBA500AE

Tiedot

Nikonin digitaalisen järjestelmäkameran kuvanlaatu: suuri 24,2 megapikselin DX-koon kenno, laaja ISO-herkkyysalue 100–25 600 ja EXPEED 4 -kuvaprosessori tuottavat loistavia ja hämmästyttävän yksityiskohtaisia kuvia – jopa heikossa valaistuksessa.
SnapBridge: hyödyntää Bluetooth® low energy -tekniikkaa², jolla D5600 ylläpitää vakaan, vain vähän virtaa kuluttavan yhteyden älypuhelimeen tai tablet-laitteeseen. Kuvaajat voivat synkronoida ja jakaa laadukkaita valokuvia Bluetooth-yhteyden kautta, missä tahansa he ovatkin. Videoiden siirtäminen on helppoa, ja älylaitteella voidaan kuvata etäältä hyödyntämällä kameran integroitua Wi-Fi-toimintoa. SnapBridgen avulla kuviin voidaan liittää myös GPS-tiedot.
Kääntyvä kosketusnäyttö: suuressa 8,1 cm:n (3,2 tuuman) nestekidenäytössä on laaja katselukulma ja suuri 1 037 000 pisteen tarkkuus.
Optinen etsin: noin 95 %:n kuva-ala ja noin 0,82-kertainen suurennus
Automaattitarkennuksen tarkkuus: nopea ja äärimmäisen tarkka 39 pisteen automaattitarkennusjärjestelmä, jonka keskiosassa on yhdeksän ristikkäistyyppistä tunnistinta, ja jopa 5 kuvaa sekunnissa ottava sarjakuvaustoiminto varmistavat, ettei yksikään tilanne mene ohi.
Jakamisen arvoiset videot: kameralla voi tallentaa sujuvia ja erittäin yksityiskohtaisia Full HD ‑videoleikkeitä jopa 50p:n tai 60p:n kuvataajuudella.
Valmiina matkakäyttöön: runko painaa vain 415 g (noin)³, ja tukeva kahva takaa vakaan ja poikkeuksellisen mukavan otteen.
Laajennettava järjestelmä: yhteensopiva monien NIKKOR-objektiivien ja Nikon-salamalaitteiden, kuten myös Nikonin ME-1-stereomikrofonin ja langattoman ME-W1-mikrofonin kanssa.
Paketit: D5600:sta on saatavilla useita pakettivaihtoehtoja. Erittäin monipuolinen, kaksi tärinänvaimennuksella varustettua zoom-objektiivia sisältävä paketti sopii niin ainutlaatuisten matkakuvien ottamiseen kuin myös kaukaisen toiminnan kuvaamiseen. Sisältää D5600-kameran, laajakulmaisen AF-P DX NIKKOR 18-55mm VR ‑zoom-objektiivin ja AF-P DX NIKKOR 70-300mm VR ‑telezoom-objektiivin. AF-P NIKKOR ‑objektiivit ovat täydellinen valinta videoiden kuvaajille, sillä nopea ja hiljainen tarkennus mahdollistaa vakaan videoaineiston kuvaamisen lähes äänettömästi.