Nikon Coolpix A900 - musta

Nauti laadukkaasta NIKKOR-optiikasta taskukokoisessa rungossa, joka sopii joka tyyliin: ota yksityiskohtaisia ja vaikuttavia matkakuvia tehokkaalla 35-kertaisella optisella zoom-objektiivilla tai tallenna ikimuistoiset hetket terävien 4K UHD -videoiden muodossa. Kallistettava näyttö ja käsisäätöiset valotustilat (P/S/A/M) tukevat luovaa kuvaamista, ja SnapBridge yhdistää kameran älylaitteeseen.

Tiedot

479,00 €

Lisätiedot

Tuoteryhmä Kompaktikamerat
Malli Coolpix A900

Tiedot

TEHOKAS NIKKOR-OPTIIKKA ERITTÄIN TYYLIKKÄÄSSÄ RUNGOSSA

Kamera mahdollistaa matkalla jopa kaikkein kaukaisimpien kohteiden kuvaamisen, mutta 35-kertaisella optisella zoomilla varustetulla NIKKOR-objektiivilla voi ottaa myös lähikuvia tapahtumissa ja juhlissa. Objektiivin polttovälialue ulottuu 24 mm:n laajakulmasta aina 840 mm:n superteleen asti (vastaava kuvakulma 35 mm:n kamerassa), joten kameralla voi vaivattomasti kuvata toimintaa ja ottaa makrokuvia jopa 1 cm:n päässä olevista kohteista.


TEHOKAS TÄRINÄNVAIMENNUS (VR)

Pienirunkoisen kameran tehokas tärinänvaimennustoiminto vähentää kameran tärähtämisen vaikutusta jopa täydellä zoomauksella, mikä takaa kuvien terävyyden ja videoiden sujuvuuden. Linssin siirtoon perustuva tärinänvaimennus ja Elektroninen VR -toiminto, joiden vaikutus vastaa suljinajan lyhentämistä 4,0 askelta (CIPA-standardin mukaan, suurimmalla teleasetuksella), parantavat yhdessä kuvien selkeyttä. 5-akselinen yhdistelmätyyppinen tärinänvaimennus vakauttaa kameran videoita kuvattaessa, joten tallenteista tulee aina teräviä.

20,3 MEGAPIKSELIN TAUSTAVALAISTU CMOS-KUVAKENNO

Suuri megapikselimäärä takaa loistavan suorituskyvyn, tarkat kuvat ja vähäisen kohinan, ja tehokas taustavalaistu CMOS-kuvakenno tukee myös kuvaamista heikoissa valaistusolosuhteissa. Kameralla saa loistavia suuritarkkuuksisia kuvia jopa pimeässä.

4K UHD -VIDEOT

Erityisen elokuvan tallennuspainikkeen yhdellä painalluksella voi siirtyä hämmästyttävän laadukkaiden, stereoääntä sisältävien 4K UHD -videoiden (3840x2160/30p) tallennukseen. Tallennuksen keskeytystoiminnolla voi keskeyttää kuvaamisen ja jatkaa saman videon kuvaamista, mutta kameralla voi myös tallentaa valokuvia videon toiston aikana sekä poistaa tallennettavaa toimintaa edeltävän tai sen jälkeisen tarpeettoman videoaineiston käyttämällä videoiden muokkaustoimintoa.

SNAPBRIDGE

SnapBridge ylläpitää jatkuvaa, vähän virtaa kuluttavaa yhteyttä kamerasi ja älypuhelimen tai tablettitietokoneen välillä ja auttaa sinua hallitsemaan kätevästi valokuviasi. Sen avulla voit synkronoida automaattisesti kuvat älylaitteellesi kuvauksen aikana ja jakaa välittömästi Nikon-laatuisia kuvia. Voit myös ohjata kameran tärkeimpiä toimintoja puhelimestasi käsin, pitää kamerasi ajan tasalla ja paljon muuta.

TIIVIIT AJASTETUT ELOKUVAT JA AJASTETUT ELOKUVAT

Kameralla voi vaivattomasti luoda tiiviitä ajastettuja elokuvia ja ajastettuja elokuvia. Tiiviissä ajastetuissa elokuvissa tallennetun videon valokuvat tallennetaan automaattisesti, ja niistä luodaan 30 tai 25 kuvaa sekunnissa sisältävä nopeutettu video. Normaalista ajastetusta elokuvasta poiketen tiiviissä ajastetussa elokuvassa voi tallennuksen aikana käyttää eri kuvakulmia ja muuttaa sommittelua. Ajastettua elokuvatoimintoa käytettäessä kamera luo automaattisesti 10 sekunnin videon tietyin väliajoin otetuista valokuvista. Valitse kuvausohjelma, kuten Kaupunkikuva, Maisema tai Auringonlasku, niin kamera asettaa puolestasi sopivimman aikavälin.

TÄYDELLINEN HALLINTA JA KOMENTOKIEKKO

Kameran päällä olevalla tilanvalitsimella on helppo valita valotustila (P/S/A/M) suljinajan tai aukon käsisäätöä varten, kun taas komentokiekolla voi säätää suljinajan tai aukon arvoa. Käsisäädöt helpottavat tärkeiden hetkien vangitsemista, esimerkiksi valokuvien ottamista nopeasti liikkuvista kohteista, kun suljinaikaa on lyhennettävä epäterävyyden välttämiseksi. Komentokiekko nopeuttaa useiden toimintojen käyttöä: kun valikko tai asetus on näytössä, halutun vaihtoehdon voi valita kiertämällä komentokiekkoa tai monivalitsinta. Sillä voi myös säätää zoomausta toiston aikana tai kelata videoita eteen- tai taaksepäin. Toiminnot voi valita kiertämällä, joten valikoita ei enää tarvitse vierittää.