Rahoitus yrityksille Näytä suurempana

Rahoitus yrityksille

Rahoitus yrityksille, tutustu alempana.

PYYDÄ RAHOITUSTARJOUS

Tiedot

Lisätiedot

Tuoteryhmä Muut

Tiedot

JAS all inklusive vuokraus

Olemme räätälöineet asiakkaillemme uudentyyppisen huolettoman rahoitusratkaisun, joka pitää sisällään rahoituksen lisäksi vakuutuksen, vuosihuollon, lainalaitepalvelun ja takuun koko vuokrakaudelle.

Lisäksi JAS hoitaa rahoituksen järjestämisen puolestasi. Määrittelemme yhdessä sopivan kuukausierän ja haemme luottopäätöksen toimeksiannostasi. Mikäli rahoitusyhtiö haluaa päätöksen tueksi lisätietoja, ne kulkevat sinulta suoraan rahoitusyhtiölle. Rahoitusta voi hakea kaikki y-tunnuksen omaavat yritykset ja yhteisöt.

All inclusive vuokrauksen edut:

  • Budjetointi- ja investointiprosessit helpottuvat. Yrityksesi säästyy raskailta kertakuluilta ja säilyttää mahdollisuuden pankkilainan ottoon. Ratkaisu ei rasita yrityksen maksukykyä, vakuuksia eikä taseen tunnuslukuja.
  • Vuokra on kokonaan vähennyskelpoinen erä, mikä vaikuttaa suotuisasti yrityksen taloudelliseen tilanteeseen.
  • Sopimus ja sopimuskausi räätälöidään siten, että yritys voi hankkia tarvitsemansa laitteiston sopivaan kuukausihintaan. Sopimuskaudet yleensä 24,36 tai 48 kk.
  • Haluttaessa teemme ostotarjouksen vanhasta, mahdollisesti tarpeettomaksi jäävästä kalustostasi
  • Laitteiston vaihtaminen ja uudistaminen sopimuskaudella on myös vaivatonta. Tämän ansiosta yritys saa aina ajanmukaisen ja päivitetyn laitteiston ja riski virheinvestointeihin pienenee.
  • Laitteisto on vakuutettuna koko vuokrakauden täydestä arvostaan.
  • Vuosittainen huolto kattaa kameroissa kennonpuhdistuksen ja kennon tarkastuksen, laitteen yleispuhdistuksen, virhekoodien luennan ja mahdollisesti tarvittavat huoltotoimet varaosineen sekä mahdollisesti syntyvät rahtikulut.
  • Takuu jatkuu koko vuokrakauden ajan.
  • Mahdollisessa vikatilanteessa järjestämme huollon ajaksi vastaavankaltaisen lainalaitteen käyttöön kotimaassa 24h kuluessa.

Vuokrasopimuksessa vuokrakohteen juridinen omistusoikeus on rahoittajalla.

Sopimuksen päättyessä ? 
Vuokrasopimuksen päätyttyä vuokralleottaja voi vaihtaa uuteen laitteistoon ja jatkaa sopimusta tai palauttaa laitteiston tai jatkaa nykyisen laitteiston sopimusta. Laitteiston osto  omaksi sopimuskauden jälkeen on myös neuvoteltavissa.

Halutessasi voit vuokrata laitteet myös ilman All inklusive turvaa.

Rahoitusyhtiöinä: Siemens Financial Services tai DLL

Keskity kuvaamiseen, me huolehdimme, että laitteistosi toimii.  Pyydä tarjous !

                          myynti@jastekniikka.fi tai soita 010 292 3090