Nikon AF-S 24-70mm f/2.8E ED VR Näytä suurempana

Nikkor AF-S 24-70mm f/2.8E ED VR

JAA824DA

Nopeampi. Tehokkaampi. Vakaampi kuin koskaan aikaisemmin.

Kuvanlaadultaan erinomainen AF-S NIKKOR 24–70mm f/2.8E ED VR vastaa tämän päivän ammattikuvaajien vaatimuksiin poikkeuksellisen tehokkaasti.

Tiedot

2 289,00 €

Lisätiedot

Tuoteryhmä Objektiivit
Malli Nikkor AF-S 24-70mm f/2.8E ED VR

Tiedot

Nikonin tehokas tärinänvaimennustekniikka ja uusi optinen rakenne tuovat tähän tehokkaaseen, NIKKOR-malliston suosituimpaan ammattitason objektiiviin uutta eloa. Tärinänvaimennustekniikka tuo käyttöön vaikuttavan neljän aukon edun ja vähentää merkittävästi kameran tärähtämisen aiheuttamaa epäterävyyttä. Nikonin oma SWM-ultraäänimoottori nopeuttaa automaattitarkennusta. Rakenteeltaan entistä vankemman objektiivin etu- ja takalinssielementtien fluoripinnoite hylkii tehokkaasti vettä, pölyä ja likaa.

Ammattitason f/2,8-vakiozoomobjektiivi: 24–70 mm:n polttovälialue (DX-koon vastaavuus: 36–105 mm). Laajakulman ja keskipitkän polttovälin kattava, helposti mukaan otettava, kaikkiin kuvaustilanteisiin sopiva zoom.

Suuri aukko f/2,8: takaa poikkeuksellisen suorituskyvyn heikossa valossa ja tasaisen valotuksen koko zoomausalueella.

Tärinänvaimennus (VR): vähentää kuvan tärähtämistä, jolloin suljinaikaa voi pidentää jopa neljä askelta. 

Erinomainen suorituskyky: tämä objektiivi varmistaa hämmästyttävän selkeyden ja kontrastin koko kuva-alueella. Optinen rakenne vähentää tehokkaasti värivirheitä ja väriaberraatiota sekä korjaa vääristymät koko zoomausalueella.

Edistyksellinen optinen rakenne: sisältää hiljattain kehitetyn asfäärisen erittäin pienen hajonnan ED-lasielementin, kolme asfääristä linssielementtiä, kaksi ED-lasielementtiä ja yhden suuren taittokertoimen HRI-elementin.

Nanokidepinnoite: parantaa kuvanlaatua vähentämällä haamukuvia ja heijastuksia.

Sähkömagneettinen himmennin: takaa yhtenäisen ja täsmällisen valotuksen nopean sarjakuvauksen aikana.

SWM-ultraäänimoottori: erittäin nopea ja erittäin hiljainen automaattitarkennus, saumaton siirtyminen käsitarkennukseen.

Kestävä ja luotettava: intensiiviseen ja vaativaan ammattikäyttöön suunniteltu vankka ja kestävä rakenne.

Fluoripinnoite: hylkii tehokkaasti vettä, pölyä ja likaa kuvanlaadun kärsimättä. Pinnoite on objektiivin etu- ja takaelementeissä olevassa suojalasissa, joten lasia on helppo puhdistaa sen pintaa vahingoittamatta.

Vakiovarusteetlukittava ja irrotettava vastavalosuoja, pehmeä laukku.


Polttoväli 24–70 mm
Suurin aukko f/2,8
Pienin aukko f/22
Objektiivin rakenne 20 elementtiä 16 ryhmässä
Lyhin tarkennusetäisyys 35–50 mm:n polttoväli: 0,38 m polttotasolta. 24, 28 ja 70 mm:n polttovälit: 0,41 m polttotasolta
Suurin kuvaussuhde 0,28-kertainen
Himmenninlehtien määrä 9 (pyöristetty himmenninaukko)
Suodinkoko 82 mm
Halkaisija x pituus (pituus objektiivin kiinnikkeestä) Noin 88,0 × 154,5 mm
Paino Noin 1 070 g