Canon EOS-1D X Mark II

Ikuista jokainen hetki. 
Joka. Ikinen. Hetki.

Tiedot

5 950,00 €

Lisätiedot

Tuoteryhmä Järjestelmäkamerat
Malli Canon EOS-1D X Mark II

Tiedot

Tarkkuus, herkkyys ja valotusvara

EOS-1D X Mark II-kameran sydän on Canonin kehittämä CMOS-kenno, joka edustaa EOS-kameroiden ammattitason kuvanlaadun seuraavaa sukupolvea. Parannukset kennon kykyyn kerätä valoa ja muuttaa valo digitaaliseksi signaaliksi lisäävät kennon herkkyyttä, mikä vähentää kohinaa sekä suurella että pienellä ISO-herkkyydellä. Suuri valotusvara tuo puolestaan esiin pimeiden alueiden yksityiskohdat.

Vaarallisen teräviä kuvia

Sommittele joustavasti käyttämällä laajennettua tarkennusaluetta. Alueeseen sisältyy 61 yksittäin valittavaa AF-pistettä, joista 41 on ristikkäistyyppiä ja 5 kaksoisristikkäistyyppiä. Jopa aukolla f/8 käytössäsi on kaikki 61 pistettä, mukaan lukien 21 ristikkäistyyppistä pistettä1. Edistynyt AI Servo AF III+ -tarkennus ja paranneltu EOS Intelligent Tracking and Recognition -järjestelmä tekevät EOS-1D X Mark IIin automaattitarkennuksesta poikkeuksellisen terävän ja tarkan.

1Tarkennuspisteiden, ristikkäistyyppisten ja kaksoisristikkäistyyppisten tarkennuspisteiden määrä vaihtelee objektiivin mukaan.

Huippunopeaa suorituskykyä toimintasankareille.

EOS-1D X Mark II on ennennäkemättömän nopea. Tehokkaiden DIGIC 6+ -kuvaprosessorien ja uuden peilinhallintajärjestelmän ansiosta sillä voi kuvata jopa 14 kuvaa sekunnissa käytettäessä seuraavaa automaattitarkennusta ja automaattivalotusta tai jopa 16 kuvaa sekunnissa kuvattaessa näytöllä. CFast 2.0™ -muistikortti mahdollistaa jopa 170 pakkaamattoman 14-bittisen RAW-kuvan kuvauksen sarjana.

Lumoa yleisö henkeäsalpaavalla kuvanlaadulla.

Vaikuttava 4K-tarkkuus herättää kuvaamasi tarinat eloon. Voit kuvata videoita CFast 2.0™ -muistikortille (suositus) 4K-tarkkuudella (4 096 x 2 160) enimmillään 60p-kuvataajuudella tai Full HD -tarkkuudella enimmillään 120p-kuvataajuudella ja käyttää hidastettua kuvaa luovasti. Kosketusnestekidenäytön ja Dual Pixel CMOS -tarkennuksen ansiosta tarkennus onnistuu helposti ja tarkasti. Dual Pixel CMOS -tekniikka toimii kaikkien Canonin EF-objektiivien kanssa ja mahdollistaa erittäin tarkan tarkennuksen seurannan sekä videokuvauksessa että näytöllä kuvattaessa.

Käytä aikasi kuvaamiseen. Älä epäolennaiseen.

SuperSpeed USB 3.0 -yhteys ja Gigabit-yhteys Ethernetin tai WFT-E8 WiFi -sovittimen kautta mahdollistavat joustavan työnkulun missä tahansa, ja sisäinen GPS-toiminto pitää matkustaessa kameran kellon ajan tasalla GPS-satelliittiverkon avulla. Rajaamalla ja muuntamalla kuvan koon jo kamerassa voit lähettää sen eteenpäin haluamassasi muodossa tietokonetta käyttämättä.

Tekniset tiedot
Tehollisia pikseleitä

noin 20,2 miljoonaa

Kuvaprosessori

kaksi DIGIC 6+ -prosessoria

Tarkennuspisteet aukon arvolla f/8

61 pistettä / 21 ristikkäistyyppistä (kaikki valittavissa yksittäin)

Mittausanturi

noin 360 000 pikselin RGB- ja infrapuna-anturi (oma DIGIC 6 -prosessori)

ISO-herkkyys

Automaattinen 100–51200, laajennettavissa arvoihin Lo: 50, H3: 409600

Jatkuva kuvaus

enintään noin 14 kuvaa sekunnissa (täysi automaattitarkennus ja automaattivalotus) enintään noin 16 kuvaa sekunnissa kuvattaessa näytöllä

GPS

valmiina kamerassa, automaattinen ajan päivitys

EOS-videot

DCI 4K -videot 50/60p-kuvataajuudella (enintään 29 min 59 s)

Suuren kuvataajuuden video

Full HD -videot 100/120p -kuvataajuudella

Automaattitarkennus videokuvauksessa

Dual Pixel CMOS -tarkennus ja nestekidekosketuspaneeli

Lisätarvikkeet