Nikon D750 + 24-120mm f/4.0 VR Näytä suurempana

Nikon D750 + 24-120mm f/4.0 VR

VBA420K002

Nopea, monipuolinen ja ketterä D750 antaa tilaa luovuudelle. Kun kaikki on mahdollista, täyden kennokoon 24,3 megapikselin tehopakkaus haastaa kokeilemaan rajoja.

Tässä kamerassa on paljon ammattilaistasoista kuvaustekniikkaa pienessä ja näppärässä koossa, joten mikään ei pidättele sitä. 


Tiedot

Toimitusaika 1-2 viikkoa

1 799,00 €

Lisätiedot

Tuoteryhmä Järjestelmäkamerat
Malli Nikon D750 + 24-120mm f/4.0 VR
Tuotekoodi VBA420K002

Tiedot

Uuden FX-koon kennon kuvanlaatu on erinomainen ja kuvat selkeämpiä kuin koskaan aiemmin suurilla ISO-herkkyyksillä. Erittäin herkkä automaattitarkennus, sarjakuvaus jopa 6,5 kuvaa/s ja Full HD -videotallennus kuvataajuudella 1080/60p yhdistettyinä kallistuvaan näyttöön poistavat esteet luovuuden tieltä. Yhdysrakenteisella Wi-Fi-yhteydellä on helppo ja nopea jakaa upeita valokuvia.

24,3 MEGAPIKSELIN FX-KOKOINEN KENNO

Täydelliset yksityiskohdat, täydellinen vapaus. Uudessa kennossa on laaja dynaaminen alue ja erinomainen suorituskyky koko herkkyysalueella. Kuvat ovat erittäin teräviä, ja niiden värisävyt ovat täyteläisiä.


HUIKEA ISO


Entistä terävämmät, puhtaammat ja yksityiskohtaisemmat kuvat suurilla ISO-herkkyyksillä. ISO-herkkyys 100–12 800 on laajennettavissa herkkyyttä 50–51 200 vastaavaksi.


AMMATTILAISTASOINEN AUTOMAATTITARKENNUS


D750 on herkkä arvoon –3 EV asti ja tukee Nikonin Valinta tarkennusalueryhmästä -tilaa, joten se lukittuu kohteeseen uskomattoman tarkasti myös heikossa valaistuksessa.


TUKEVA KALLISTETTAVA NÄYTTÖ


Voit ottaa valokuvia ja kuvata videoita erikoisista kuvakulmista. Näyttö kääntyy auki, ja sitä voi kallistaa 90º ylöspäin ja 75º alaspäin.


YHDYSRAKENTEINEN WI-FI


Jaa visiosi. Voit ladata vaikuttavia täyden kennokoon valokuvia yhteensopivan älypuhelimen tai tabletin kautta. Riittää, että lataat maksuttoman Wireless Mobile Utility -apuohjelman älylaitteeseen.


SARJAKUVAUS JOPA 6,5 KUVAA/S


Paljon jouston varaa nopeasti liikkuvien kohteiden kuvaamiseen. Ota aidosti täyden tarkkuuden kuvia jopa 6,5 kuvaa/s sekä FX- että DX-koossa.


KAMERAN VIDEOTOIMINNOT


Full HD (1080p) -elokuvien tallennus kuvataajuudella 50p/60p. ISO-herkkyydet käytettävissä arvosta ISO 100 arvoon ISO 51 200 videoita kuvattaessa. Suljinaika, aukko ja äänenvoimakkuus säädettävissä. Erillinen videovalikko, johon voi tallentaa kaikki videoasetukset samaan paikkaan.


EXPEED 4


Parantaa kameran suorituskykyä erinomaisin tuloksin. Mahdollistaa erinomaisen kuvantuoton ja ISO-herkkyyden sekä videoiden suuren kuvataajuuden.


PICTURE CONTROL 2.0


Voit hallita terävöintiä, kontrastia, kirkkautta, värisävyä ja värikylläisyyttä valokuvia ja videoita kuvatessasi. Tasainen-asetuksen suuri dynaaminen alue helpottaa jälkikäsittelyä, ja Yksityiskohtaisuus-asetuksella voi hienosäätää yksityiskohtia. Asetuksia voi säätää näönvaraisesti kuvaamisen aikana, ja kuvausprosessia voi nopeuttaa tallentamalla video- ja valokuva-asetuksia erilliseen valikkoon.


TÄYDELLINEN DIGITAALINEN KUVANHALLINTAJÄRJESTELMÄ

Hyödynnä D750:n 24,3 megapikselin kuvakennon kaikki mahdollisuudet käyttämällä monipuolisia NIKKOR-objektiiveja. Erinomaisen erottelukyvyn ansiosta NIKKOR-objektiivit vastaavat kaikenlaisten kuvaajien tarpeisiin. D750 tukee Nikonin luovaa valaistusjärjestelmää. Sen kanssa voi käyttää monipuolisia salamalaitteita, joten luovia salamakuvausratkaisuja voi toteuttaa kameraan kiinnitetyllä tai langattomalla salamalla.

LUJA JA KESTÄVÄ

Lujan, säänkestävän rungon suojaama D750 selviytyy kaikenlaisista olosuhteista. Kevlar- ja hiilikuitukomposiitista valmistettu suljinyksikkö on testattu 150 000 laukaisulla, ja vankan itsekantavan rakenteen ansiota kamera on kevyt ja kestävä.

Värinsäätönäyttö

Väritasapainon ja kirkkauden säätö työnkulun vaatimusten mukaan. Heijastamaton 8,0 cm:n (3,2 tuuman) ja 1 229 000 pisteen kallistettava RGBW-nestekidenäyttö toimii joustavasti ja helposti kaikenlaisissa tilanteissa.

Energiaa säästävä rakenne: 

Pitkäkestoista kuvausta yhdellä latauksella. Yhdellä erittäin pienen ja kevyen EN-EL15-litiumioniakun latauksella voit ottaa jopa 1 230 valokuvaa ja kuvata jopa 55 minuuttia videoaineistoa².

Täyden koon kenno pienessä paketissa: 

Erinomainen ergonomia ja kevyt yksiosainen runko tehostavat täyden kennokoon tuomaa vapautta. Syvästä kädensijasta saa tukevan otteen kaikenkokoisilla käsillä. Hyvän otteen ansiosta kameraa voi pidellä pitkiä aikoja käsien väsymättä.

51 pisteen Multi-CAM 3500FX -automaattitarkennus: 

Upeaa tarkkuutta täyden koon kennolla. Määritettävissä toimimaan 9, 21 tai 51 pisteen alueella, ja tarkennus on mahdollista jopa –3 EV:n (ISO 100, 20 °C) valaistuksessa. Käytettävissä on nopea lukitus ja laajennettu suunnan mukainen tallennus. Keskiosan 15 ristikkäistyyppistä tunnistinta ovat yhteensopivia sellaisten AF NIKKOR -objektiivien kanssa, joiden suurin aukko on vähintään f/5,6, ja keskialueen 11 tarkennuspistettä toimivat aukolla f/8.

Valinta tarkennusalueryhmästä: 

Parannettu kohteen tunnistus ja seuranta. Valinta tarkennusalueryhmästä -tilassa valvotaan jatkuvasti viittä eri automaattitarkennuskenttää. Tämä parantaa suurikontrastisen tai häiritsevän taustan lähellä olevien pienehköjen kohteiden tarkennusta. Viisipisteistä tarkennusaluetta voidaan vaihtaa koko 51 pisteen alueella sommittelutarpeiden mukaan.

Usean kuvakoon D-video: 

Elokuvien kuvaaminen on mahdollista monenlaisissa olosuhteissa, sillä D-video tuottaa lähetyslaatuista videokuvaa useissa eri kuvamuodoissa. D750:llä voi tallentaa Full HD (1080p) -videoita FX- ja DX-koossa kuvataajuudella 50p/60p. Videoissa on erittäin vähän kohinaa, moiré-ilmiöitä ja värivirheitä. Sähköistä aukkoa voi säätää tallennuksen aikana, ja kamerassa on laadukas HDMI-lähtö. Lisäksi tarkkaa videoaineistoa voi tallentaa samanaikaisesti kameraan ja ulkoiseen tallennuslaitteeseen.

Kameran videotoiminnot: 

Videoaineiston täysi hallinta kuvauksen aikana. Voit määrittää ISO-herkkyydeksi arvon ISO 100:sta aina ISO 51 200:aa vastaavaan arvoon asti. M-tilassa kuvattaessa voi määrittää automaattiselle ISO-herkkyysalueelle ylärajan ISO 200:sta ylöspäin. Nikonin kolmiulotteinen kohinan vähennys vähentää satunnaiskohinaa, vääristymiä ja välkyntää suurilla herkkyyksillä kuvattaessa. Valoalueiden näyttötilassa kameran näytöstä näkee tarkasti, missä valoalueet ovat palaneet puhki.

Tarkka äänenhallinta: 

Erinomainen äänenhallinta parantaa äänen tallennusta ja lisää joustavuutta. Stereomikrofonitulon ja äänilähdön ansiosta ääntä voi hienosäätää ilman häiriötekijöitä sekä ennen tallennusta että sen aikana. Valittavissa on äänialue (laaja/puheääni), ja tuulen aiheuttamaa kohinaa voidaan vähentää tallennettaessa ääntä yhdysrakenteisen mikrofonin kautta.

HDR (laaja dynaaminen alue): 

Yhdistää toisiinsa kaksi samalla laukaisulla otettua kuvaa ja tuottaa yksityiskohtaisia kuvia suurikontrastisista kohteista.

Kameran sisäinen ajastettu valokuvaustoiminto: 

Helppokäyttöiset valikkotoiminnot auttavat luomaan tasaiset valotuksen siirtymät ajastetussa valokuvauksessa. Käytä ajastettua kuvausta, kun haluat laukaista sulkimen ennalta valituin väliajoin. Käytä ajastettua valokuvausta, kun haluat tallentaa kuvia elokuvatiedostoina ja nähdä hitaan liikkeen nopeutettuna (jopa 24–36 000-kertaisesti nopeutettuna).

Tehostetila: 

Leikittele erikoistehosteilla tai hyödynnä tilanteeseen tai kuvauspaikkaan sopivia kuvausohjelmia. Erikoistehosteita voi käyttää sekä valokuviin että videoihin. Tehosteisiin kuuluvat Valikoiva väri, Väriluonnos, Miniatyyritehoste ja Pimeänäkö. Näet valitsemasi tehosteen vaikutuksen ja voit säätää sen voimakkuutta kuvauksen aikana.

Rajoittamaton sarjakuvaus: 

Voit ottaa lukemattomasti kuvia ja luoda hienoja valojuovakuvia. Sarjakuvaustilassa voi käyttää 4 sekunnin tai sitä hitaampaa suljinaikaa. Vain muistikorttien kapasiteetti ja akun kesto rajoittavat laadukkaiden JPEG- tai RAW-kuvien määrää. Koska valotusten välinen aika on erittäin lyhyt, voit yhdistää tähtien liikkeestä tai ajoneuvojen valoista syntyviä valojuovia kauniiksi tehosteeksi kolmannen osapuolen ohjelmistolla.

Etäkäyttö: 

Sujuvoita työskentelyä langattoman hallinnan ja kuvien siirron lisävarusteilla. Yhdysrakenteisen Wi-Fi-toiminnon ja erillisen WMU-sovelluksen avulla voit laukaista kameran kauko-ohjauksella älylaitteesta.¹ Voit myös hallita langatonta kuvausta entistä paremmin langattomalla lähetin-vastaanottimella WR-R10 ja langattomalla lähettimellä WR-T10 tai säätää kameran asetuksia langattomalla kauko-ohjaimella WR-1. Ethernet-yhteyden tai langattoman lähiverkkoyhteyden voi muodostaa valinnaisella lähettimellä UT-1 ja langattomalla lähettimellä WT-5.

Tallennusvälineet: 

Kaksi SD-korttipaikkaa takaavat sujuvan kuvauksen. Molemmat korttipaikat ovat yhteensopivia suuren kapasiteetin SDXC- ja UHS-I-korttien kanssa.