Fujifilm Instax Mini Link EX D valokuvatulostin älypuhelimelle

Taskukokoinen tulostin täynnä luovia ja hauskoja ominaisuuksia

Puhelimella otettujen kuvien printtaaminen on hauskaa ja helppoa. Voit antaa tulostimelle käskyjä liiikkeiden ja eleiden avulla, sekä lisätä kuviin hauskoja efektejä. Voit myös luoda kuvakollaaseja ystävien kanssa ja printata parhaat palat videoistasi!

Tiedot

129,00 €

Lisätiedot

Tuoteryhmä Tulostimet / Skannerit
Malli Fujifilm Instax Mini Link EX D

Tiedot

Liitä Fujifilm Instax Mini Link EX D -tulostimesi Bluetoothin ja Instax Mini Link -sovelluksen (saatavana ilmaiseksi Androidille ja iOS: lle) avulla puhelimeesi ja tulostaminen voi alkaa!

Ensimmäistä kertaa voit nyt käyttää Instax -tulostinta eleohjauksella. Jos haluat tulostaa pikakuvasi eleohjauksella, pidä instax minilinkkiä ylösalaisin ja paina Instax -painiketta keskellä. Lähennä tai loitonna yksinkertaisesti kallistamalla Instax -tulostinta eteen- tai taaksepäin - erittäin helppoa ja hauskaa!

Instax mini Link -sovelluksessa on paljon hienoja luovia ominaisuuksia ja tallennustilaa. Juhlatulostuksessa jopa viisi ihmistä voi luoda muotokuvistaan ​​yhteisen kasvokollaasin instax -pikakuvana. "Video Print" -toiminnon avulla voit nyt valita suosikkikuvasi videoistasi helposti Frame Grab -toiminnon avulla. Noin 27 erilaisella kuvakehyksellä, kolmella hienolla suodattimella ja 14 kollaasi- ja split -toiminnolla voit myös olla luova. Muokkaa otoksesi omalla tyylilläsi ennen tulostamista! Bluetooth -yhteyden ja "Pyyhkäise ylös" -liikkeen avulla voit siirtää valmiin kuvasi instax mini -linkkitulostimeen muutamassa sekunnissa ja tulostaa sen.

Ota Instax Mini Link EX D -tulostimesi mukaasi lomalle, kahvilaan, klubille tai minne haluat ja tee unohtumattomista hetkistä entistäkin ikimuistoisempia!Tekniset tiedot:


Yhteydet

WLAN: Ei 

Bluetooth: Kyllä 

NFC: Ei

Tuetut valokuvamuodot

JPEG: Kyllä

PNG: Kyllä

HEIF: Kyllä

Langaton tulostus 

Apple AirPrint: Ei 

Google Cloud Print: Ei 

Tulostaminen valmistajan sovelluksella: Kyllä 

PictBridge (suoratulostus ilman tietokonetta): Ei

Liitännät 

USB Micro B

Tuloste

Tulostustekniikka: 3-colour Illumination

Tulostustarkkuus Väri (dpi): 318

Tulostuskoko: 6,2 x 4,6 cm

Energialähde

Ladattava akku: Litiumioniakku


Yleistä 

Väri: Beige kulta

Leveys (mm): 90,3 

Korkeus (mm): 124,5 

Paksuus (mm): 34,6 

Paino (kg): 0,209
Filmi myydään erikseen!

Lisätarvikkeet