Think Tank MindShift FirstLight 30L, Black kamerareppu

Ulkokuvauksiin ja reissukumppaniksi!

FirstLight 30L on tehty kestämään reissusta toiseen. Erityisesti ulkokuvausta ja matkustamista silmällä pitäen suunniteltu reppu sopii mukavasti selkään eri kokoisille kuvaajille. Tähän reppuuun mahtuu mukaan isompikin objektiivi. Loistavat harkitut yksityiskohdat tekevät kuvausreissusta mukavamman!

Tiedot

Toimitusaika 1-2 viikkoa.

309,00 €

Lisätiedot

Tuoteryhmä Reput / Laukut
Malli Think Tank MindShift FirstLight 30L, Black

Tiedot

 • Soveltuu hyvin eri vartalotyypeille
  Muotoillut 11 pisteen kantohihnat, jotka tarjoavat laajat säätömahdollisuudet.
 • Mitoitettu lentomatkustamiseen sopivaksi
  Voit kuljettaa repun lentokoneessa käsimatkatavarana. (Tarkista lentoyhtiöltäsi nykyiset käsimatkatavaravaatimukset.)
 • Kuvaajan nesteytys onnistuu näppärästi
  Repun molemmilla puolilla on erilliset taskut vesipulloille. Lisäksi repussa on paikka juomasäiliölle / juomarakolle ja läpivienti pillille.
 • Jalusta kulkee mukana
  Jalustalle on tarjolla kaksi eri kiinnitysmahdollisuutta edessä ja sivulla
 • Kalusto pysyy kuivana sateellakin
  Vedenkestävyyden takaamiseksi kaikissa ulkokankaissa on kestävä vettä hylkivä pinnoite, ja kankaan alapuolella on polyuretaanipinnoite. Lisäksi repussa on mukana saumaton sadesuoja, jota voit käyttää myös alustana.
 • Riittävästi taskuja
  Tabletti tai kannettava sopii pehmustamattomaan taskuun edessä (sopii useimmille 15 tuumaisille kannettaville tietokoneille). Kaksi etutaskua matka- tai vaellustarvikkeille. Ylätasku, josta pääset nopeasti käsiksi tärkeimpiin tavaroihin. Sisätilojen verkkotaskut suotimien, paristojen, kaapeleiden jne. säilyttämiseen.
 • Kestävä
  Pohjapaneeli ballistisesta nailonista takaa kestävyyden ankarissa olosuhteissa. Muotoiltu alumiininen vartalotuki antaa lisätukea. Korkealaatuiset kulutusta kestävät YKK® RC-Fuse -vetoketjut. Tekniset ominaisuudet 

Ulkomitat: 30,5 x 48,3 x 22 cm 

Sisämitat: 28,5 x 46 x 18 cm 

Etutasku: mahtuu jopa 15 tuuman kannettava tietokone 

Paino: 2,4 kg 

Tilavuus: 30 litraaEtkö löytänyt etsimääsi reppua? Valikoimastamme löytyy myös paljon muita Think tank reppuja ja laukkuja, joten ota yhteyttä myynti@jastekniikka.fi , niin katsotaan sinun tarpeisiisi sopivampi!

Lisätarvikkeet