Think Tank Airport Helipak 3DR Solo kamerareppu

117559

Kestävä reppu 3DR Solo kopterille

Säilytä, kuljeta ja suojaa 3DR Solo Quadcopter, ohjain, GoPros, lisävarusteet ja jopa 15 tuuman kannettava tietokone. Tyylikäs ja hyvin suunniteltu reppu suojaa kalustosi kuvauskeikoilla ja on näppärä käyttää.

Tiedot

Toimitusaika 1-2 viikkoa.

199,00 €

Lisätiedot

Tuoteryhmä Reput / Laukut
Malli Think Tank Airport Helipak 3DR Solo

Tiedot

 • Hyvät lokerot ja taskut
  Helipakissa on tilava pääosasto, jossa on pehmustetut jakajat pitämään varusteet järjestyksessä ja turvassa. Lokeron kannen alla on valikoima vetoketjullisia, selkeitä verkkotaskuja pienille varusteille, kuten kaapeleille, vara-akuille ja muille. Edessä oleva vetoketjullinen tasku 15'' kannettavalle tietokoneelle, sekä organisaatiopaneeli tavaroille, joihin pitää päästä käsiksi nopeasti. Sivutasku 32 unssin vesipullolle.
 • Käyttömukavuus
  Säädettävät, muotoillut ja pehmustetut olkahihnat, sekä vyötäröhihna. Olkahihnoissa kätevät joustavat taskut pienten esineiden, kuten aurinkolasien ja matkapuhelimen, säilyttämiseen. Takapaneeli on pehmustettu ja siinä on ilmavirtauskanavat jäähdytysmukavuuden takaamiseksi. Kahvat kolmella sivulla. Pakkauksen mukana tulee sadesuoja ja neljä roottorisuojaa. 
 • Matkustaa myös lentokoneessa
  Helipak täyttää useimmat Yhdysvaltojen kotimaan ja kansainväliset käsimatkatavarat.
 • Kestävä
  Helipak on valmistettu laadukkaista materiaaleista lujuuden ja kestävyyden takaamiseksi. YKK RC Fuse vetoketjut, 1680D ballistinen nylon pohjapaneeli, metalliosat ja nailonhihna.Tekniset ominaisuudet:

Kannettavan tietokoneen lokero: 30,0 x 44,0 x 3,5 cm

Sisämitat: 33,0 x 47,8 x 19,3 cm

Ulkomitat: 35,6 x 52,1 x 22,9 cm

Paino lisävarusteiden kanssa: 2,1 kgEtkö löytänyt etsimääsi reppua? Valikoimastamme löytyy myös paljon muita Think tank reppuja ja laukkuja, joten ota yhteyttä myynti@jastekniikka.fi , niin katsotaan sinun tarpeisiisi sopivampi!

Lisätarvikkeet