Nikon Nikkor Z 40mm f/2 objektiivi Näytä suurempana

Nikon Nikkor Z 40mm f/2 objektiivi

Valovoimaa ja tarkkuutta kompaktissa paketissa!

Täyden kennokoon kiinteäpolttovälinen objektiivi, jossa on valtavasti valovoimaa ja silti vain vähän kokoa! 40mm on polttovälinä mainio varsinkin ihmisten ja videoiden kuvaamiseen. Tällä objektiivilla saat taltioitua tilanteet myös heikossa valaistuksessa. Taustalta sumeat otokset joissa kuvattava kohde tulee upeasti esiin onnistuvat helposti.

Tiedot

Tarkista saatavuus: myynti@jastekniikka.fi

289,00 €

Lisätiedot

Tuoteryhmä Objektiivit
Merkki Nikon

Tiedot

Tärkeimmät ominaisuudet: NIKKOR Z 40mm f/2

Kirkas f/2:n kiinteäpolttovälinen vakio-objektiivi: 40 mm:n kuvakulma Z-sarjan täyden kennokoon kameroissa. 60 mm:n kuvakulma Z-sarjan DX-koon kamerassa.

Uskollinen elämälle: objektiivi tuottaa yksityiskohdiltaan, syvyydeltään ja väreiltään upeita valokuvia ja videoita.
Taiteellinen boke-efekti: teräväksi tarkennettujen kohteiden sijoittaminen kauniille, pehmeästi sumennetuille taustoille ei ole koskaan ollut näin helppoa.

Upeita lähikuvia: lyhin tarkennusetäisyys on vain 0,29 m. Terävyys on erinomainen, jopa läheltä.
Nopea ja äänetön automaattitarkennus: äärimmäisen hiljaisen askelmoottorin ja Z-bajonetin keräämän runsaan valon ansiosta tarkennus on nopeaa, tarkkaa – ja äänetöntä.
Tehty videoita varten: tarkennusäänet eivät pääse pilaamaan videoita. Tarkennuksen aiheuttamaa kuvakulman muuttumista on saatu vähennettyä merkittävästi, joten tarkennuksen säätö ei vaikuta kuvan kuvakulmaan.
Mahtuu taskuun: niin pieni, että se voidaan pitää kamerassa tai sujauttaa takin taskuun. Muuntautumiskykyinen: äänetön ohjausrengas voidaan määrittää säätämään tarkennusta, aukkoa, valotuksen korjausta tai ISO-herkkyyttä.
Suojattu: tiivistetty pölyltä ja vesipisaroilta.1

FOOTNOTES

1 Objektiivin ei taata olevan pölysuojattu ja tippuvedenpitävä kaikissa tilanteissa ja kaikissa olosuhteissa.

Lisätarvikkeet