Canon RF 14-35 F4L IS USM

Uskomaton polttoväli yltää 14 millimetriin asti!

RF 14–35 mm F4L IS USM -objektiivissa yhdistyvät L-sarjan laitteiden parhaat ominaisuudet. Se tarjoaa tasaista ja tarkkaa suorituskykyä sekä video- että valokuvaajille.

Tiedot

Tarkista saatavuus: myynti@jastekniikka.fi

1 959,00 €

Tiedot

Kompakti objektiivi laajalla kuvakulmalla
RF 14–35 mm F4L IS USM -objektiivissa on EOS R -sarjan laaja kiinnitys, joka mahdollista laajan kuvakulman, hyvän kuvanlaadun kompaktissa paketissa. RF 14–35 mm F4L IS USM painaa vain 540 grammaa ja asettuu luontevasti kompaktien ja kevyiden RF 24–105 mm F4L IS USM- ja RF 70–200 mm F4L IS USM -objektiivien jatkoksi. Kaikissa kolmessa objektissa on 77 millimetrin suodinkierre, ja ne ovat rakenteeltaan kompakteja, minkä ansiosta ne kulkevat helposti mukana. Ne tarjoavat käyttäjilleen laajan valikoiman ominaisuuksia, jotka sopivat moniin eri olosuhteisiin – ilman, että mukana tarvitsee kantaa enää yhtä runsaasti painavaa tavaraa.
Laajan polttovälin RF 14–35 mm F4L IS USM tarjoaa valokuvaajille joustavuutta kuvata monia erilaisia kohteita, ja se soveltuu hyvin esimerkiksi maisema- ja arkkitehtuurikuvaukseen. Objektiivissa on luokkansa johtava 0,2 metrin vähimmäistarkennusetäisyys, joka mahdollistaa 0,38-kertaisen suurennuksen, takatarkennusjärjestelmän ansiosta. Tämän ansiosta RF 14–35 mm F4L IS USM on erityisen tehokas ja auttaa valokuvaajaa kuvaamaan koko kuvauskohteen ahtaammissakin tiloissa.

Huippuluokan optista suorituskykyä
RF 14–35 mm F4L IS USM -objektiivissa on huippuluokan optinen rakenne, joka muodostuu kolmesta erittäin matalan dispersion (UD) ja kolmesta asfäärisestä linssielementistä. Näistä elementeistä yksi on yhdistelmä asfääristä ja UD-linssielementtiä, jossa on hyödynnetty Canonin 50 vuoden kokemusta asfääristen linssien käytöstä järjestelmäkameroissa. Canon on investoinut laajasti objektiivien suunnitteluun ja huipputarkkaan valmistustekniikkaan, joiden mahdollistama ei-pallomainen pinta kerää valoa yhteen pisteeseen ja vähentää vääristymiä taaten yhtä huipputerävän kuvanlaadun kuin Canonin kiitetyt huippuobjektiivit. Nämä elementit varmistavat huippuluokan terävyyden koko kuvassa. Oikean terävyyden saavuttaminen on erityisen haastavaa laajakulmaobjektiivien kanssa työskennellessä, sillä niitä käyttäessä sfääristen poikkeamien riski kasvaa huomattavasti. Canonin edistyneet SWC (subwawelength coating)- ja ASC (air sphere coating) -pinnoitteet ehkäisevät haamukuvia sekä heijastuksia ja takaavat aina erinomaisen tarkkuuden ja kontrastit.

Luotettavaa ammattitason suorituskykyä video- ja valokuvaukseen
RF 14–35 mm F4L IS USM -objektiivissa yhdistyvät L-sarjan laitteiden parhaat ominaisuudet. Se tarjoaa tasaista ja tarkkaa suorituskykyä sekä video- että valokuvaajille. Objektiivin takatarkennus paitsi mahdollistaa sen lähitarkennuksen, myös vähentää tarkennuksen hengitystä (focus breathing) alle kolmasosaan EF 16–35 mm f/4L IS USM -objektiiviin verrattuna. Nano USM -moottori takaa nopean, sujuvan ja hiljaisen automaattitarkennuksen samalla, kun kiinteä laajakulmainen f/4-aukko pysyy vakiona kaikilla polttoväleillä. Näin varmistetaan, etteivät valotusaika tai ISO-arvot muutu zoomattaessakaan. Lisäksi RF 14–35 mm F4L IS USM on varustettu 5,5 askeleen kuvanvakaimella, jonka laajuus kasvaa yhdessä EOS R5- ja EOS R6 -kameroiden kanssa käytettynä jopa 7 askeleeseen. Objektiivi onkin korvaamaton työkalu EOS R -sarjan kameroita käyttäville videokuvaajille, sillä se mahdollistaa vakaan videokuvauksen ja käsivaralla kuvaamisen myös pitkillä valotusajoilla.
RF 14–35 mm F4L IS USM -objektiivissa on säätörengas, jonka ansiosta käyttäjät pääsevät helposti käsiksi laitteen TV-, AV- ja ISO-asetuksiin ilman, että heidän tarvitsee nostaa silmäänsä etsimeltä tai selata läpi eri valikkoja. Se ja käsitarkennusrengas kestävät L-sarjasta tuttuun tapaan säätä ja kolhuja. Niiden ansiosta valo- ja videokuvaajat voivat kuvata huoletta missä tahansa olosuhteissa

RF 14-35 mm F4L IS USM -objektiivin tärkeimmät ominaisuudet:
• Korkealaatuinen, erittäin laaja 14–35 millimetrin polttoväli
• Kiinteä f/4-aukko mahdollistaa kuvaamisen myös hämärässä
• Kolme asfääristä ja kolme UD-linssielementtiä, joista yksi yhdistää molempia tekniikoita, takaavat korkean kuvantarkkuuden koko kuvassa
• 5,5 askeleen optinen kuvanvakain, yhdessä sisäänrakennetun kuvanvakaimen (IBIS) kanssa jopa 7 askeleen vakaus  
• Nano USM -moottori takaa nopean, sujuvan ja hiljaisen käytön luoden täydelliset edellytykset videokuvausta varten
• Säätörenkaan avulla pääset suoraan käsiksi TV-/AV-/ISO-asetuksiin
• Pienin mahdollinen tarkennusetäisyys 0,2 metriä 0,38-kertaisella suurennuksella
• SWC (sub wavelength structure coating)- ja ASC (air sphere coating) -pinnoitteet vähentävät heijastuksia ja haamukuvia

Lisätarvikkeet