Sony FE 50 mm F1.2 GM

SEL50F12GM

Huikean nopea ja tarkka 50 mm F1.2 -malli


Kompakti, kevyt ja ihanteellinen valinta omistautuneille kuvaajille. Ihastuttava G Master -bokeh, jonka ansiosta kuvauskohteet erottuvat upeasti, erityisesti objektiivin suurimman F1.2-aukon pienellä syväterävyydellä kuvattaessa. Myös 11-lamellinen pyöreä himmenninaukkomekanismi tukee kauniin pyöreää bokeh-sumennusta.

Tiedot

Tarkista saatavuus: myynti@jastekniikka.fi

2 390,00 €

Lisätiedot

Merkki Sony
Malli FE 50 mm F1.2 GM
Tuotekoodi SEL50F12GM

Tiedot

Uusi nopeus ja tarkkuus F1.2-objektiivissa
Tämä 50 mm:n kiinteän polttovälin F1.2 G Master -objektiivi on luovan kuvaajan unelma: F1.2-enimmäisaukko mahdollistaa kuvauksen useissa eri valaistuksissa ja yhdistää lisäksi upealla tavalla suuren tarkkuuden, G Master -bokehin ja nopean automaattitarkennuksen. Se on myös erittäin kompakti ja kevyt, mikä takaa uudenlaisen luovan vapauden.

Tinkimätön G Master -tarkkuus
Kompakti ja kevyt FE 50 mm F1.2 GM on ihanteellinen valinta omistautuneille kuvaajille. XA (extreme aspherical) -elementit ja muut edistykselliset tekniikat tuottavat poikkeuksellisen tarkkuuden ja kontrastin koko kuvaan keskeltä reunoille asti. Sonyn Nano AR II -pinnoite vähentää heijastumia ja haamukuvia, ja kelluva tarkennusmekanismi takaa terävyyden kaikilla tarkennusetäisyyksillä.

Pehmeä ja tehokas G Master -bokeh-sumennus
XA-elementit ja huipputarkka pallopoikkeaman hallinta suunnittelu- ja valmistusvaiheissa takaavat ihastuttavan G Master -bokehin, jonka ansiosta kuvauskohteet erottuvat upeasti, erityisesti objektiivin suurimman F1.2-aukon pienellä syväterävyydellä kuvattaessa. Myös 11-lamellinen pyöreä himmenninaukkomekanismi tukee kauniin pyöreää bokeh-sumennusta.

Nopea, tarkka ja hiljainen automaattitarkennus ja seuranta
Nopea tarkennus on taattu myös pienellä 50 mm F1.2 -syväterävyydellä. Neljän lineaarisen XD-moottorin teho riittää suurten ja painavien tarkennusryhmien asemointiin nopeaa automaattitarkennusta varten. Sonyn E-tyypin objektiivitekniikka takaa parhaan suorituskyvyn E-tyypin runkoja käytettäessä niin valokuvissa kuin videoissa.

Ammattitason liikuteltavuus
FE 50 mm F1.2 GM:n halkaisija on 87 mm (3-1/2 in), pituus 108 mm (4-3/8 in) ja paino vain 778 g (27,5 oz), ja se täydentää kompakteja ja tehokkaita E-tyypin runkoja – kokonaisuus takaa kätevän kannettavuuden ja käsittelyn. Kolme XA-elementtiä ja neljä lineaarista XD-moottoria suuriaukkoisessa objektiivissa, joka on yllättävän pieni ja tarjoaa upeita luovia mahdollisuuksia.

Ammattilaistason säätimet ja luotettavuus
Kaksi tarkennuksen pitopainiketta, tarkennustilakytkin, tarkennusrengas, aukkorengas ja lukkiutumiskohdat sekä muut ohjaimet takaavat sujuvan käytön. Tarkennuspainikkeisiin voi määrittää muita toimintoja valikossa. Lineaarisen vasteen MF takaa, että tarkennusrengas reagoi lineaarisesti manuaalitarkennuksen ohjaukseen. Pöly- ja kosteussuoja1 ja fluoripinnoitettu etulinssielementti parantavat luotettavuutta.

Lisätarvikkeet