Sony FX3

ILME-FX3

Täyden kennokoon Cinema Line -kamera (Reaaliaikainen Eye AF -toiminto & touch tracking, S-Cinetone™, Sisäänrakennettu kuvanvakain Active Mode -toiminnolla, Jopa 4K 120p -videotallennus, Laaja ISO -herkkyysalue jopa 409600:aan heikossa valaistuksessa, XLR -kahvalla)Tiedot

Tiedustele saatavuus: myynti@jastekniikka.fi

4 900,00 €

Lisätiedot

Tuoteryhmä Peilittömät järjestelmäkamerat
Merkki Sony
Malli FX3
Tuotekoodi ILME-FX3

TiedotRekisteröimällä kampanjaan kuuluvan tuotteen saat vuoden jatkoturvan. Lue lisää täältä.Avaa ovi ammattimaisen elokuvan maailmaan


Sony Alpha FX3, pienin Cinema Line -kamera, joka on suunniteltu myös niille, jotka kuvaavat yksin.

Kamera tallentaa erinomaisen 4K:n täyden kennokoon kuvanlaadun jopa 120p:n tarkkuudella, pienellä suljinnopeudella ja erinomaisilla hämäräkuvaus ominaisuuksilla (jopa 409,800 ISO). Se mahdollistaa useampia kuvaustekniikoita sisällyttämällä S-LOG3- ja S-CINETONE-kuvaprofiileja, jotka määrittelevät uuden aikakauden Sonyn Cinema Line -sarjan kameroille. Sony FX3 tarjoaa myös enemmän vapautta videoiden kuvaamiseen nopealla ja tarkalla automaattitarkennustekniikalla, mukaan lukien reaaliaikaiset Eye AF – ja touch tracking -toiminnot, sekä säädettävä automaattitarkennuksen herkkyys. Sony Cinema Line FX3 on suunniteltu tulevaisuuden elokuvakokemuksia varten. 

4K täysikokoinen taustavalaistu CMOS Exmor R™ -kenno, 15+ askeleen dynaaminen alue, laaja ISO-herkkyysalue jopa 409600:aan heikossa valaistuksessa 

Täysi kuvantallennus myös hämärässä
FX3-mallissa on täyden kennokoon kuvatunnistin ja innovatiivisia valonkeräystekniikoita, joilla saat selkeää ja käyttökelpoista kuvaa myös vähässä valossa. Videoiden ISO-vakioherkkyys 80–102400 on laajennettavissa jopa arvoon 409600.

Laaja dynaaminen alue, laajempaa ilmaisua
FX3-mallissa on yli 15 dynaamisen alueen askelta1, joten se sopii niin hyvin valaistuihin sisä- kuin ulkotiloihin, kuvasitpa sitten keskipäivällä, aamulla tai illalla. Tallenna kaikki nyanssit ja hyödynnä elokuvamainen vapaus värinmäärityksessä.

Upea bokeh ja täyden kennokoon luovuus
Tallenna kohtaus elokuvamaisella 4K-tarkkuudella hyödyntämällä täyden koon kennon pientä syväterävyyttä, upeaa bokeh-sumennusta ja elokuvamaista vapautta.

S-Cinetone™ tuottaa elokuvamaiset värit
Sonyn palkittuun FX9-malliin kehitetty S-Cinetone-tila on oletuksena käytössä myös FX3-kamerassa. Se vastaa tarkasti nykyisten sisällöntuottajien tarpeisiin, ja sen täyteläiset värit ja luonnolliset ihonvärin sävyt vastaavat muita Cinema Line -kameroita ilman värinmääritystä.

4K ja 120 kuvaa/s2 – jokainen kuva on tarkka
FX3-mallin tarkan automaattitarkennuksen ja nopean lukuominaisuuden ansiosta 4K-kuva tallentuu tarkasti myös suurilla kuvataajuuksilla. Hidastus- ja nopeutustilassa (S&Q) voit hallinnoida kuvataajuutta täysin, ja tuloksena on esimerkiksi upeita, jopa viisinkertaisesti hidastettuja kohtauksia (24p-lähtö).

Pehmeä vaihtelu 10-bittisellä S-Log3- ja HDR-tallennuksella
S-Log3-gammakäyrä ja S-Gamut3.Cine takaavat laadukkaan värien toiston laajalla dynaamisella alueella. Ne helpottavat materiaalin täsmäämistä muilla Cinema Line -kameroilla kuvatun materiaalin kanssa jälkituotannossa. Lisäksi HLG (Hybrid Log-Gamma) -HDR-kuvaprofiili mahdollistaa suoran HDR (HLG) -toiston yhteensopivissa televisioissa ilman jälkituotantoa.

16-bittisen RAW-kuvan HDMI-lähtö
Vaativassa jälkikäsittelyssä voi käyttää 16-bittistä RAW-kuvaa3 HDMI-liitännän kautta yhteensopivissa ulkoisissa tallentimissa, ja XAVC HS 4K-, XAVC S 4K- tai XAVC S-I 4K- ja välitiedostot tallennetaan samanaikaisesti kameraan. RAW-videolähdön tarkkuus on 4264 x 2408 [16:9] eli suurempi kuin DCI-4K-tarkkuus

Täyteläiset yksityiskohdat ja todentuntuiset värit
FX3:n suorituskyky riittää sisäiseen 4K-tallennukseen 10-bittisellä syvyydellä ja 4:2:2-värinäytteillä (All-Intra) käytettäessä Long-GOP-pakkausta. Voit hyödyntää värisävyjä paremmin ja säilyttää silti luonnollisen sävyntoiston. Näin saat vapautta muokkaamiseen.

Luotettava automaattitarkennus
Laajan alueen automaattitarkennus käyttää älykästä seurantaa ja vaiheentunnistusta kohteen tarkkaan seurantaan lähes koko kuva-alalla5. Hybridiautomaattitarkennus on tarkka myös kuvattaessa pienellä syväterävyydellä ja 120p-kuvataajuudella 4K-tarkkuudessa (QFHD)2.

Vakaa tarkennus AF-seurannalla
Edistykselliset seurantatoiminnot pitävät kohteen tarkkana – voit keskittyä sommitteluun. Reaaliaikainen Eye AF -toiminto tarkentaa kasvoihin ja silmiin, ja reaaliaikainen seuranta perustuu Sonyn ainutlaatuisiin AI-pohjaisiin kohteen tunnistusalgoritmeihin.


Tekniset tiedot:

Kuvakennon koko: Täysikokoinen (24x36)
Kennotyyppi: CMOS taustavalaistus
Kennon resoluutio: 4K
Sisäinen 4K kuvataajuus: 120 fps, 100 fps, 59,94 fps, 50 fps, 29,97 fps, 25 fps
Sisäinen full HD kuvataajuus: 120 fps, 100 fps, 59,94 fps, 50 fps, 29,97 fps, 23,976 fps
Sisäinen tallennuskoodekki: XAVC S
RAW: Ulkoinen
LOG: Kyllä
Objektiivikiinnitys: Sony E
Kuvanvakain: Kyllä, mekaaninen
Sisäinen ND-suodin: Ei
Näyttö: Kyllä, kosketusnäyttö
Etsin: Ei
Lisävarustekenkä: Kyllä, Sony MI
USB-liitäntä tyyppi: USB-C
Mikrofoniliitäntää: 3 kpl
Mikrofoniliitäntä: 3,5 mm
Phantom-syöttö: Kyllä
Kuulokeliitäntä: Kyllä
Puhdas HDMI-ulostulo: Kyllä
Videolähtöliitäntä: HDMI A
Langaton yhteys: Wifi, Bluetooth, NFC
Ethernet: Kyllä
Akkutyyppi: FZ-100
Tallennusmedia: CFexpress Type A, SD-kortti UHS-II kanssa
Muistikorttipaikkaa: 2
Leveys: 129.7 mm
Korkeus: 77.8 mm
Syvyys: 84.5 mm
Paino: 1015 g
Valmistajan tuotenumero: ILME-FX3

Lisätarvikkeet