Nikon Nikkor Z 14-24mm f/2.8 S objektiivi Näytä suurempana

Nikon Nikkor Z 14-24mm f/2.8 S objektiivi

JMA711DA

Erittäin laajakulmainen ammattitason f/2.8-objektiivi

Hiljainen ja nopea automaattitarkennus ja poikkeuksellisen hyvä terävyys koko kuva-alalla. Ammattilaistason laajazoomobjektiivi sopii erinomaisesti esimerkiksi arkkitehtuuri- ja maisemakuvaukseen.

Tiedot

Toimitusaika 2-3 viikkoa.

2 799,00 €

Lisätiedot

Tuoteryhmä Objektiivit
Malli Nikkor Z 14-24mm f/2.8 S
Tuotekoodi JMA711DA

Tiedot

Erittäin laajakulmainen ammattitason f/2,8-objektiivi. Suuri Z-bajonetti ja muuttumaton f/2,8-aukko saavat aikaan suorituskyvyn, joka innostaa kuvaajaa tavoittelemaan visioitaan.

 

Erinomainen optinen suorituskyky. Terävyys on poikkeuksellisen hyvä koko kuva-alalla. Nikonin nanokide- ja ARNEO-pinnoite vähentävät haamukuvia ja heijastuksia merkittävästi.
 

Kestävä ja luotettava. Objektiivin putken kaikki liikkuvat osat on suojattu pölyltä ja kosteudelta huolellisella tiivistyksellä. Alumiiniseoksesta valmistettu bajonetti vähentää painoa, mutta parantaa kestävyyttä.

Videovalmiudet. Automaattitarkennus toimii sulavasti ja äänettömästi. Kuvakulman muutostarkennuksessa ja tarkennuksen siirtymä zoomattaessa ovat käytännössä olemattomia. Syväterävyyttä voi hallita täsmällisesti suoraan objektiivista.

Helppo suotimien käyttö. Kiertämällä kiinnitettäviä 112 mm:n suotimia voi käyttää yhdessä mukana tulevan vastavalosuojan kanssa. Takaosassa olevassa suodinpaikassa voi käyttää geelivärisuotimia.

Lisätarvikkeet