Nikon Z5 peilitön järjestelmäkamera + FTZ adapteri

VOA040K002

Nikon Z5 on kestävä, kevyt ja helppokäyttöinen kamera. Se on suunnattu harrastajille, jotka haluavat siirtyä peilittömään täyden kennokoon valokuvaukseen.

Kuvasitpa stilliä tai 4K-videoita, Z5 tarjoaa yksityiskohtaisen ja kauniin kuvan. Kaksi muistikorttipaikkaa tarjoavat joustavuutta kuvaukseen. 

Paketissa mukana FTZ-adapteri, jolla voit kiinnittää F-bajonetilla varustettuja Nikkor-objektiivejasi.


Tiedot

Toimitusaika 1-2 viikkoa.

1 799,00 €

1 859,00 €

-60,00 €

Lisätiedot

Tuoteryhmä Peilitön järjestelmäkamera
Malli Nikon Z5 + FTZ adapter

Tiedot

Laajenna luovia mahdollisuuksia. Nikon Z 5.

Nikonin Z-järjestelmän upea kuvanlaatu: erittäin suuri Nikonin Z-bajonetti, tehokas EXPEED 6 ‑kuvaprosessori ja 24,3 megapikselin CMOS-täyskuvakenno, jonka ISO-herkkyysalue on 100–51 200. Pieni paketti, suuret kyvyt: Z 5 ‑kameran ja objektiivin peruspakettiin sisältyy todella kompakti NIKKOR Z 24-50mm f/4-6.3. 273-pisteinen hybridityyppinen automaattitarkennus: sulava, nopea ja täsmällinen tarkennus koko kuva-alalla. Silmientunnistuksen AF lukitsee tarkennuksen silmiin, joten ihmisistä on helppo saada onnistuneita muotokuvia. Eläintentunnistuksen AF toimii samoin kissoja ja koiria kuvattaessa. 5-akselinen tärinänvaimennus: valokuvat ovat tarkkoja ja videot vakaita. Erittäin tarkka 3 690 000 pisteen elektroninen etsin: teräväpiirtoisessa elektronisessa etsimessä näkyy koko kuva-ala. Tärkeimmät asetukset, esimerkiksi valotus, ISO-arvo ja valkotasapaino, toimivat reaaliajassa. Nikonin Z-sarjan ergonomia: tukevasta kahvasta saa varman otteen, ja tärkeimmät säätimet on sijoitettu optimaalisesti. Kestävä, silti kevyt: magnesiumseoksesta valmistetun vankan mutta kevyen rungon sääsuojaus pitää pölyn ja kosteuden loitolla. Kaksi korttipaikkaa, virtaa USB-liitännästä: korttipaikkaan käyvät nopeat UHS-II SD ‑muistikortit, ja kameran akkua voi ladata (kamerasta virta katkaistuna) tai kameraan voi antaa virtaa USB-liitännän välityksellä². Kallistettava kosketusnäyttö: koskettamalla voi tarkentaa ja laukaista, kaksoiskosketuksella saa näkyviin koko kuva-alan. Sulavia 4K-videoita: Täyden kennokoon NIKKOR Z ‑objektiivit tuottavat upean syväterävyyden. Kamerassa voi luoda ihastuttavia ajastettuja elokuvia, ja videoinnin aikana voi ottaa myös valokuvia. Sisäänrakennettu Wi-Fi® ja Bluetooth®. Nikonin SnapBridge-sovelluksen avulla valokuvia ja videoita on helppo siirtää, ja älylaitetta voi käyttää myös etänäyttönä ja kauko-ohjaimena.

 

Lisätarvikkeet