Electronic Flip-Chart

SEHAX e-Note Flip-Chart

Elektroninen fläppitaulu, jonka pystyy suoraan tai välillisesti liittämään mihin tahansa mobiililaitteeseen.  Kaikki eNote -taululle tavallisella valkotaulutussilla kirjoitetut muistiinpanot siirtyvät automaattisesti matkapuhelimeen tai tablettiin josta  ne voidaan jakaa, tallentaa tai muokata. IOS ja Android yhteensopiva. Helppo asentaa, järjestelmäintegraatiota ei tarvita.

Tiedot

3 080,00 €

Lisätiedot

Tuoteryhmä Muut
Malli SEHAX e-Note Flip-Chart

Tiedot

Ei enää sähläystä papereiden tai sen loppumisen kanssa. Jaettuun esitykseen teet helposti tarvittavia merkintöjä omassa laitteessasi.

Kaappaa digitaalisesti, tallenna ja jaa muistiinpanosi muiden kanssa. Näkymä eNote -taululta voidaan synkronoida matkapuhelimen, tabletin tai tietokoneen kanssa. Kokouksen osallistujat pääsevät elektronisen fläppitaulun ja applikaation avulla osallistumaan palavereihin aktiivisesti ja reaaliajassa – eri paikossa, mutta samassa salatussa Wi-Fi -yhteydessä.
eNote Flip-Chart-sovelluksen avulla käyttäjä voi lisätä omia muistiinpanojaan mobiililaitteella jaettuun sisältöön.

Skannaa mobiililaitteellasi QR-koodi eNote Flip-Chartista. Kun olet yhdistänyt master-laitteen tauluun, muut voivat liittyä mukaan omilla laitteillaan. Elektroninen fläppitaulu nostaa palaverisi aivan uudelle tasolle!Tekniset tiedot:


Suoritin: Build-in ARM System
Mitat: 46" - L 680 x K 940 mm
Paino: 18 kg
Pinta: Karkaistu lasi
Energiankulutus: 5V - 300mA
Liitäntä: Bluetooth BLE 4.0
Kynäkotelo: Värien tunnistus
Lisäosat: Kynäkotelo, eNote Apps -sovellus