EF-EOS R Objektiivisovitin Drop-in-suotimella - V-ND Näytä suurempana

EF-EOS R Objektiivisovitin Drop-in-suotimella - V-ND

Sovittimen avulla voit käyttää EF ja EF-S bajonetilla varustettuja objektiiveja EOS R -kameran kanssa. Lisäksi tässä sovittimessa on mahdollisuus käyttää Drop-in-suotimia ja mukana toimitetaan V-ND muuttuva harmaasuodin. Lue alhaalta lisätietoa suotimista.

Tiedot

479,00 €

Lisätiedot

Tuoteryhmä Objektiivit

Tiedot

EF-EOS R-Objektiivisovitin Drop-in-suotimella toimii samoin kuin EF-EOS R-Objektiivisovitin, mutta antaa lisäksi mahdollisuuden käyttää drop-in-suotimia. Näin suotimia ei tarvitse kiinnittää objektiivin eteen, mikä on erityisen kätevää kuvattaessa laajakulmakuvaa suurella objektiivilla. Sovitin on saatavana joko muuttuvalla harmaasuotimella (V-ND) tai pyöreällä polarisaatiosuotimella (C-PL), minkä lisäksi tarjolla on kirkas suodin (CL) kuvaamiseen ilman suodatustehosteita.


V-ND-sovitin: muuttuva harmaasuodin

Harmaasuotimet auttavat säätelemään kameraan pääsevän valon määrää, mikä on hyödyllinen ominaisuus esimerkiksi elokuvantekijöille, jotka haluavat kuvata suuren valovoiman ja pitkän valotusajan yhdistelmillä kirkkaassa valossa. Näillä suotimilla myös maisemakuvaajat voivat käyttää pidempää valotusaikaa pehmentämään taivaalla ja vedessä näkyvää liikettä.


Lisäksi saatavissa:

PL-suodin

Pyöreä polarisaatiosuodin, joka parantaa väriä, kontrastia ja värikylläisyyttä sekä estää heijastumien muodostumista.

CL-suodin

Kirkas suodin drop-in-suodinsovittimen hankkineille käyttäjille, jotka eivät halua käyttää suodatustehosteita.

Lisätarvikkeet