Nikon D850

VBA520AE

Useita palkintoja ansainnut ammattikamera

Nikon D850:n ominaisuudet ovat alan ehdotonta huippua. Kamerassa yhdistyvät erinomainen tarkkuus, nopeus ja valonherkkyys, se ei ainoastaan tuota uskomattomia kuvia – se antaa kykyjesi loistaa. Kattavat still- ja video-ominaisuudet tekevät D850 kamerasta monipuolisen työkalun niin studioon, kuin sen ulkopuolellekin.

Tiedot

Tarkista saatavuus: myynti@jastekniikka.fi

3 099,00 €


Kysy tuotteesta
Nikon D850

Nikon D850

 

Lisätiedot

Tuoteryhmä Järjestelmäkamerat
Merkki Nikon
Malli D850
Tuotekoodi VBA520AE

Tiedot


First DSLR to hit 100 points

Ensimmäinen DSLR kamera joka on saanut DXO MARK:in testeissä 100 pistettä! Tutustu testiin oheisesta linkistä.

https://www.dxomark.com/nikon-d850-sensor-review-first-dslr-hit-100-points/



Luovuutta ilman rajoja, suorituskykyä ilman poikkeuksia.

Täyden kennokoon FX-valokuvat loisteliaampina kuin koskaan – kuvaatpa sitten studiossa tai matkaat kuvauskohteita varten maailman ääriin. D850-mallissa on nopea erittäin suuren tarkkuuden FX-koon kenno. Sen 45,7 tehollisen megapikselin tarkkuus tuottaa todella yksityiskohtaisia 45,4 miljoonan pikselin kuvatiedostoja. Voit tulostaa erittäin suuren tarkkuuden kuvia erittäin suuressa koossa ja kuvata täyden kennokoon videoita 4K-tarkkuudella. Taustavalaistussa CMOS-kennossa ei ole optista alipäästösuodinta. Kennossa on välyksettömät siruun rakennetut mikrolinssit sekä heijastamaton pinnoite. Näin kennoon saapuva valo valaisee fotodiodeja entistä tehokkaammin, jolloin yksityiskohdat tallentuvat häikäisevän tarkkoina ja dynaaminen alue on vertaansa vailla. D5-mallin perintöä jatkaa 153 pisteen automaattitarkennusjärjestelmä, jonka neulanterävä tarkennus ja laaja kuva-ala tuottavat täyden kennokoon kuvia erittäin suurella tarkkuudella.

Tältä nopeus näyttää 45,4 megapikselin tarkkuudella

Vangitse voiton hetki kameralla, jonka valtteja ovat nopeus, tarkkuus ja yksityiskohtien terävyys. Sarjakuvaus täydellä tarkkuudella jopa 9 kuvan sekuntinopeudella. Ilmiömäinen automaattitarkennus. Taltioi ratkaisevat sekunnit kameralla, jonka suorituskyky ja kestävyys muodostavat voittavan yhdistelmän. D850-mallin kuvausnopeus on 7 kuvaa/s, ja voit kuvata jopa 9 kuvan sekuntinopeudella käyttämällä D5-mallista tuttua EN-EL18B-akkua lisävarusteena saatavassa MB-D18-monitoimiakkuperässä. Näin saat täyden tarkkuuden kuvia jopa RAW-tilassa, ja täyteen ladatulla D5-mallin akulla voit ottaa jopa 1 840 kuvaa (yksittäiskuvaustilassa; CIPA-standardin mukaan). Erillinen AF-suoritin takaa huikean kohteiden tunnistuksen myös suurilla kuvausnopeuksilla: myös erittäin nopeasti liikkuvia pieniä kohteita voidaan seurata poikkeuksellisella tarkkuudella heikossakin valaistuksessa. Lisäksi kamerassa on kaksi korttipaikkaa, joten voit käyttää nopeinta mahdollista korttiyhdistelmää: UHS-II SD -korttia ja XQD-korttia.

Valoherkkyyttä, vivahteita ja ilmaisuvoimaa

Paljasta kaikkein pimeimpiin kuvauspaikkoihin ja syvimpiin varjoihin piiloutuvat yksityiskohdat. Luokkansa johtava ISO-herkkyysalue: 64–25 600, laajennettavissa vastaamaan ISO-herkkyyttä 32–102 400. Koe käytännössä kohinaton suorituskyky suurilla ISO-herkkyyksillä ja uskomaton tarkkuus jopa lähes pimeissä kuvausolosuhteissa. D5-mallista tuttu nopea EXPEED 5 -prosessori varmistaa ensiluokkaisen kuvanlaadun koko uskomattoman laajalla ISO-herkkyysalueella. Erittäin tehokkaan automaattitarkennuksen herkkyys ulottuu kaikissa tarkennuspisteissä –3 EV:hen ja keskimmäisessä tarkennuspisteessä aina –4 EV:hen saakka (ISO 100, 20 °C). Kamerassa on 180 000 kuvapisteen RGB-kenno ja kehittynyt aiheentunnistusjärjestelmä, jotka takaavat huikeat tulokset jopa –3 EV:n herkkyyteen saakka.

Näe, kuinka työsi loistaa, kun 45,4 miljoonaa pikseliä tekevät sille oikeutta.

Suorituskyky on kaikki kaikessa. Kun erittäin suuren tarkkuuden kuvausvoima yhdistyy vapauteen kuvata missä tahansa ympäristössä ja sopeutua mihin tahansa työnkulkuun, pääset näyttämään kykyjesi koko kirjon. Luovaa joustavuutta. Kestävyyttä. Tarkkuutta. D850 on enemmän kuin tehokas työväline – se nostaa loistavan suorituskyvyn aivan uudelle tasolle. Sillä voit ottaa niin suuria, keskikokoisia kuin pieniäkin RAW-kuvia tehokkuudesta tinkimättä. Sekä kamera että lisävarusteena saatava MB-D18-monitoimiakkuperä ovat myös erittäin säänkestäviä: ne antavat sinulle vapauden kuvata entistä pidempään, olitpa missä tahansa. Lisäksi tämä on ensimmäinen DSLR-kameramalli, jossa on sisäänrakennettu syväterävyyden laajennustekniikka. Se tuottaa poikkeuksellisen tarkkoja kuvia laajalla syväterävyysalueella.




  • 45.75MP FX täydenkoon CMOS kenno
  • 180,000 RGB tarkennussensori, sama kuin D5, mutta parannetuin tunnistusominaisuuksin
  • ISO herkkyys 64-25600 (laajennettavissa 32-108400)
  • 153-pisteen AF järjestelmä 30% laajemmalla alueella kuin D5:ssä
  • Keskimmäisen AF pisteen herkkyys -4EV, kaikki muut -3EV
  • 8K timelapse kuvaus
  • 4K UHD video koko FX alueelta, Focus Peaking, Zebra
  • 51-kuvan buffer kuvattaessa 14-bit RAW’a
  • 3.2″, 2.36-milljoonan pikselin kääntyvä LCD kosketusnäyttö gesture toiminnoin
  • 7fps jatkuva kuvaus, 6fps automaattitarkennuksella, 9fps akkukahvan kanssa, 45 mpix !
  • 30 fps 8MP kuvaus sähköisellä sulkimella
  • RAW asetukset: pieni, keskikoko, suuri. Patch-prosessointi kamerassa.
  • 0.75x suurennuksella oleva prismatähtäin, ensimmäinen lajissaan täydenkoon DSLR kamerassa.
  • Focus Shift ottaa kuvia eri tarkennustasolla, yhdistettäväksi (stacking) erillisessä kuvankäsittelyohjelmassa.
  • Natural Light AWB valkotaspaino tuottaa miellyttävämmät sävyt
  • Täysin hiljainen ja värinätön sähköinen suljin live view kuvauksessa.
  • Ei low-pass suodinta
  • Valaistut painikkeet
  • Yksi XQD ja yksi SD korttipaikka
  • Pitkä akkukesto, jopa 1840 kuvaa yhdella latauksella.



Lisätarvikkeet